Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i dvije tete

Ljeto je . Krenuo sam na plažu dok sam išao prema plaži sreo sa dvije gospođe oko četrdesetak i kusur godina , pitale su me kako doći do plaže ja sam rekao da pođu samnom jer i ja idem na plažu pa im mogu odvesti.
Ja živim u tome gradu pa naravno znam sve , dok smo hodali govorile su blago tebi ti si još mlad u punoj snazi šta bi dala da sam tvojih godina inače imam dvadeset i jednu godinu .
Jedna od njih kaže ništa sada ćemo plivanje poslije toga ćemo otiči u teratnu, zdravo ćemo jesti a na kraju kroz šalu kaže a onda možemo nači nekoga mlađega dečka dok je druga odgovorila neče nitko stare babe okrenuvši se prema meni i upitala me je li tako?
Bilo mi je neugodno te sam rekao pa niste baš stare babe još se dobro držite odgovorile su pa hvala ti na komplimentu.
Dok smo išli pošto je put bio poprilično dug prošla je neke cura tako mojih godina okrenuo sam se i pogledao prema njezinooj guzi dok je išla njih dvije su se nasmijale te je jedna od njih rekla malom nije teško pogledati dok je druga odgovorila samo ti gledaj to je normalno pogotovo za tvoje godine.
Napokon smo došli do plaže puno su mi se zahvalile te su rekle eto ako te opet sretnemo častimo te pićem.
Dok smo se pozdavljali pogledao sam jednoj od njih u sise i toj onoj koja je bila rekla "Nek gleda to je normalno za njegove godine" to je primjetila i ona ali sasmo se smješkla te sam otišao svojim putem a one svojim.
Tržio sam mjesta na plaži ručnikom sam pokrio kurac jer mi se bio nadigao na onu i samo o njoj sam razmišljao.
Bio sam dva sata na plaži isplivao se malo se sunčao i krenu da idem doma negdje na nekim stepenicama sam vidio opet njih i oni idu u svoj apartman koji su iznajmili.
Vidjeli su me i rekli opet smo se sreli, pitali su me bili bio ljubazan tako da im pomognem oko stvari do njihovog apartmana da je tu blizu rekao sam nema problema te sam im ponio stvari.
Došli smo do njihovog apartmana otključali su vrata stavio sam odmah u hodnik te rekao da idem odgovorile su nigdje ti ne ideš danas si nam puno pomogao moramo te počastit barem sa kavom bile su uporne pa ajde rekao sam.
Sjeo sam na kauč sav ukočen jer mi je nekako bilo neugodno sjedit sa starijim ženama a zatim smo se upoznali saznao sam da su to sestre jedna se zove Amra a druga Jasmina.
Jasmina je ona koja me napalila dok je Amra kuhala kavu .
Čim je Jasmina sjela do mene kurac bi mi se počeo dizati ispitivala me je imam li curu i itd pogledao sam opet u njezine sise ona je primjetila ali ništa nije govorila pravila se luda bilo mi je neugodno.
Zatim je došla Amra sa kavom i rekla što si radila malome zašto se stidi a onda pogledala prema mojoj kiti gdje se nadigla u šorcu a potom pogledala u Jasminu i nasmijala se.
Amra kaže bez brige mali to se događa nije ništa strašno srce mi je lupalo kao ludo pitao sam šta? pa to što ti se nadigao , a onda je odgovorila vidim da si se ti več poigrao sa njim bjela fleka ti je na šorcu.
Jasmina se približila što više uz mene a zatim prstima uhvatila za glavić htio sam otiči pokušao sam ali nisu dali mi Jasmina je izvadila sise iz svoje haljine ljetne te mi je rekla da pustim da se ona malo igra sa mojom kitom a da se je igram s njezinim sisama u šta sam već gledao.
Uhvatio sam je za sise mečio i i sisao , a onda je Amra počela mi mazit jaja svršio sam brzo smokrio sam šorc .
Ustao sam bilo mi je neugodno došao do ulaznih vrata htio otvoriti ali vrata su bila zaključana rekao sam da trebam iči .
Rekli su da se ništa ne brinem i da se ne stidim što sam nevin uspejel su me nekako nagovorit opet sam sjeo na kauč skinule mi šorc kitao mi je splasnula i bila je ljepljiva od sperme obadvije su rukom pomazili preko kurca a jedna je rekla ti si još mlad brzo svršavaš a i pun si sperme zato ja i seka volimo mlađe dečke ali i mi se želimo pomladiti.
Skinule se obadvije imale su poveču guzu, dlakavu pičku, naravno velike sise u obliku kruške Jasmina malo veče naravno , Amra je bila možda malo viša također obadvije su imale više kila od mene pa sam ih bas upitao rekli su Amra 78 dok Jasmina 80 dok sam ja imao 73.
Kurac su uspjele nadič tako što su ga mazile ponekad malo obradile ustima i sve tako.
Jasmina je raširila noge i rekla da prvu nju jebeme uspio sam od dlaka njezinih nekako uči pronašao sam rupu i počeo da jebeme Amra me udarla po guzici držala me za struk guravši me što više prema njoj.
Meni je bilo super unutra toplu i vlažno volio bi da sam više ali došlo mi je da svršim izvadio sam ga i poprskao po njezinim dlakama ali začudo bio je tvrd ali opet ne toliko , opet sam ga stavio u Jasminu i počeo je jebati govorile su da piju tabletu da ne mogu zatrudnijeti da slobodno se opustim , rekli su da ne piju dali bi mi kondom tako da znaju šta rade.
U međuvremenu ja sam opet svršio ovaj put u Jasminu iz rupe se cjedila sperma.
Amre je rekla mali se ispraznio više sigurno ne može ali znam šta može a to je da joj poližem picu .
Raširila je noge raširila je prstima picu i rekla da ližem ja sam onako gledao Jasmina me je uzela za glavu i stavila mi na njezinu dlakavu pičku lizao sam onako kako sam znao trljao sam jezikom poslužio se prstima ona je stenjala nisam mogao da dodem do daha pošto sam se i žvalio sa njezinom pičkom počela se tresti sve više i više a onda je usljedio takav mlaz iz pičke sve je poprskala.
Pitali su me još da li mogu ali stvarno nisam mogao oni su mi povjerovali kita nije taj dan ništa više mogla jer sam več tri puta svršio oni si rekli uredu eto sada možeš iči i sada nisi više nevin sada pokaži cura svaku naguzi ako ti iskrsne prlika nema šta da ti bude neugodno a mi smo ovdje još deset dana pa dođi da te naučiomo i druge poze i sve ostalo što te zanima

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija