Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i moj frend imamo iste zanimacije!

Moj frend Marko se doselio u našu zgradu prije pola godine! Od trenutka kada smo se upoznali u liftu nismo više se razdvajali. Marko je zajedno živio sa svojom maćehom Sandrom jer je njihov otac radio na brodu. Sandra je bila advokatica. Uvijke se oblačila provokativno. Nosila je gotovo stalno na sebi kratke mini suknjice sa svilenim košuljama ili dolje bi imala uske hlače. Kao da je znala da je predmet požude nas mladih momaka pa se o iz tog razloga još provokativnije oblačila. Nosila je dugu plavu kosu, lice prelijepo sa velikim usnama koje su davale izgled joj milfare sa pornica.

Sise su još idalje bile čvrste jer nije radjala. Guza zategnuta, čvrsta jer stalno je posećivala teretanu. Zbog svega toga izgledala je jako jebozovno. Kao da je bila svejsna svoga izgleda i da joj je godilo što provlači uzdahe mladih momaka. Ukoliko bi joj neko dobacio na konto njenog izgleda ona bi se samo osmjehnula i nastavila. Moram priznati da smo svi drugari se ložili na nju i potajno drkali. Tako smo jednom prilikom dok sam bio kod nesvesno priznao da se ložim na Markovu kevu. Bili smo u sobi kada nam je pokucala na vrata pitajući da li nam treba nešto.

Marko je zamolio da nam donese sok. Nakon nekoliko trenutaka vratila se sa dve čaše soka. Dok ga je spuštala na sto zurio sam u njene velike sise koje su se ukazale jer nije nosila brus. Imala je majicu na bretele sa velikim dekolteom. Dolje je nosila šorc a ispod tange koje su upale između njenih velikih hitova. Gutao sam je pogledom. Nisam ga skidao sa nje. Bio sam u svom svijetu maštajući kako je jebem sve dok me iz tog svijeta nije vratio moj drug Marko pitajući me kuda sam odlutao.

Počeo je da me ispituje o čemu se radi sve dok na kraju mu nisam priznao da se jako ložim na njegovu maćehu Sandru i da bi je rado volio jebati. Počeo sam da mu pričam šta bi joj sve radio, kako bi volio da joj ližem sise i pičku, ona meni da puši kurac. Pričao sam mu u kojim sve pozama bi je volio jebati. Bila me je sramota i otišao sam kući. Uveče negde pred spavanje me je pozvao Marko. Priznao mi je da je cijelo popodne maštao o onome što sam govorio. Na kraju mi je priznao da ga je moja priča jako napalila i da je drkao na nju.

Počeo sam da mu ponovo nekako nesvesno pričam kako bi je jebao. Dok sam mu pričao moj kurac od dvadeset centimetara se počeo dizati u gaćama. Izvadio sam ga napolje i počeo drkati. Sa druge strane telefona sam čuo kako i Marko drka. Bio je jako napaljen. Tražio mi je da nastavim sa pričom. Pitao sam ga da li želi da gleda dok mi jebem maćehu. Rekao je da to želi jako. Čuo sam kako je počeo svršvati. Za kraj razgovora mi je rekao da dođem kod njega sutra popodne jer će biti sam u stanu.

Sutradan sam dobio poruku da me očekuje. Došao sam kod njega. Otišli smo kod njega u sobu. Tada mi je izvadio ispod kreveta Sandrin brus i gaćice rekavši da želi da vidi kako drkam na njih. Uzeo sam ih u ruke i primakao nosu. Imale su prelep miris, miris koji nikad do sada nisam osjetio. Moj kurac mi se momentalno digao u gaćama. Izvadio sam kurac i počeo drkati. Počeo sam ponovo da pričam kako je želim jebati. Dok sam pričao mijenjao sam brus ili gaćice oko kurca. Za to vrijeme Marko me je posmatrao sa kreveta drkajući svoj ukrućeni kurac.

Upijao je svaku riječ koju sam govorio. Nismo mogli mnogo da izdržimo jer smo bili napaljeni klinci od osmanest godina. Počeo sam da svršavam po brusu i gaćicama govoreći da ću Sandri ovako svršiti po licu. Marko je takođe bio pri kraju. Ustao je sa kreveta, prišao i on svršio na Sandrin brus i gaćice. Priznao mi je da je ovo nešto najbolje što je doživio u ovo zadnje vrijeme. Na kraju smo počeli da kujemo plan kako bi mogli ostvariti našu najveću želju da ja jebem Sandru a Marko krišom da nas posmatra!

Ukoliko smo uspjeli da ostvarimo ovu fantaziju!

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2758

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija