Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasminino školovanje

Nakon što je Andreja diplomirala i poslije proslave njene diplome sa seksom u troje, gdje me upoznala sa mladom Jasminom, ja sam odlučio biti Jasminin mentor tijekom cijelog fakulteta.
Mentorstvo podrazumijeva brigu o onome kome si mentor, tj da mu pružiš savjetodavnu pomoć, kao i pomoć oko pripreme svih radova koje radi, od običnih referata i eseja do seminarskih radova, prezentacija, pa do diplomskog rada. U slučaju između Jasmine i mene bio je i jedan dodatni dio, a to je bilo učenje po pitanju seksa.

Jasmina je bila potpuno drugačija od Andreje. Smeđa duga kovrčava kosa, zelene oči, smješak koji si trebao izvuči od nje, ali je bio divan kad ga je pokazala. Bila je vitkija od Andreje, sa manjim sisama i jako jako uskom picom. Ali ga je zato obožavala dobiti u guzu i kad sam joj ga prvi put stavio nitko sretniji od nje. Poslije je i priznala da se dugo vremena prije faksa jebala samo u guzu, a nevinost na pici je izgubila netom prije dolaska na faks. Imala je čvrstu malu i oblu guzu, koja je mogla lijepo stisnuti kurac da ne možeš mrdnuti. Obožavala je nositi uske tajice koje su joj isticale guzu, a meni je bilo uvijek drago kad je bila u njima na faksu, pa bi joj stavio ruku iza i klizio prstima po razrezu između guzova. Volila je kad bi joj lagano klizio po guzi do pice, pa bi ju to jako narajcalo i poslije bi mi se osvetila pušenjem kurca dok joj ne bi svršio u usta. Međutim, ne bi mi ga pušila samo tako, već je bio nakon svakog pušenja izgrižen, pun otisaka njenih zubi i ogrebotina po jajima od njenih noktiju. Mala je voljela grubo. A jedan grubi seks sa njom mi je bio ostao u posebnom sjećanju.

Cijeli dan na faksu me je palila i provocirala, a ja ju nisam smio taknuti pošto je imala menstruaciju, pa je doslovce grizla. Napetog kurca i nervozan zbog njenog provociranja cijeli dan, nakon predavanja vozio sam ju u njen stan, isti onaj koji je imala Andreja, pa sam znao put. U autu me je i dalje provocirala, tj trljala me po kurcu, ali je svaki put micala moju ruku sa svojih nogu kad bi ju stavio tamo. Kad smo ušli u stan odlučio sam nešto poduzeti, jer mi je kurac bio napet kao struna, a jaja puna, a otegotna okolnost mi je bila i ta što mi je supruga bila na studijskom putovanju u Oslu, jer je radila na Medicinskom fakultetu, te u bolnici, pa mi ih ni ona nije mogla isprazniti. A Jasmina je i dalje provocirala:

- Nema šanse da me danas diraš.. -gledala me sa nekim podsmjehom, pa nastavila- .. ali ako ćeš se sam dirati i drkati ga predamnom nemam ništa protiv.
- Provociraš me mala -tiho sam rekao, a kurac mi je bio napet do bola i jednostavno sam odlučio nešto napraviti.

Prišao sam joj, a ona mi se smijala u facu, pa sam joj primio obje ruke i stavio joj ih na leđa, a onda skinuo svoju kravatu, pa ih vezao njoj na leđima. Malo se bunila, ali sam ju brzo polegao na krevet i ro na trbuh, pa sam joj povukao tajice naniže skupa sa gaćicama, a sa njima i uložak koji je nosila. Vidio sam da nije baš krvav, pa sam joj odlučio zabiti kurac. Skinuo sam hlače i gaće, te košulju, pa sam sad stajao gol iznad nje. Kurac mi je stajao napet i punih jaja, pa sam pljunuo na njega i protrljao ga, te joj malo raširio noge i kleknuo između njih. Izgleda da je shvatila šta joj se sprema, pa se počela vrpoljiti, ali sam ju pritisnuo na donji dio leđa i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga unutra odmah cijelog. Zajaukala je, ali je pritom zabila glavu u plahte i pokrivač, pa se nije čulo ništa osim mumljanja i pokoje psovke.

Ja se nisam zamarao time, već sam ju počeo žestoko jebati, a nakon par uboda išlo je puno glađe i bez problema, a sada je i ona počela dahtati, te mi je odizala guzu u susret mom kurcu koji se do jaja zabijao u njenu usku picu. Ona jejecala od zadovoljstva i uskoro je prvi put svršila, a ja sam pogledao svoj kurac koji je bio crven i bijel od njenih sokova i krvi koja je sad curila. To mi je dalo dodatni poticaj, pa sam ju jebao sve žešće i sve brže, a nakon minutu ili dvije sam osjetio kako mi dolazi i zabio sam joj ga do kraja u picu i počeo se prazniti u nju. Trzao sam se kao lud dok sam praznio svoja jaja u dubinu njene pice, a ona je samo stenjala ispod mene. Kad sam se ispraznio izvukao sam kurac koji je još uvijek stajao kao motka, pa sam ju odlučio pojebati i u šupak.
Ponovo sam kleknuo između njenih nogu i sagnuo se, te joj oblizao šupak, a to je kod nje izazvalo jedan dugi: 'Mmmmmmmmmmm.. '
Razmaknuo sam joj guzove rukom i gurao joj jezik u šupak, te ga slinio, a onda sam se uspravio i naslonio rukom na krevet, a drugom namjestio kurac u njen šupak i gurnuo ga unutra.

- Ahhhhhh.. daaaaaaa jebi meeeee.. -skoro je pa vrisnula kad je osjetila cijelu dužinu kurca u svojoj guzi.

Naslonio sam se i drugom rukom na krevet, pa sam sad bio u nekakvoj poziciji kao za sklekove, te sam počeo odizati samo svoje bokove i zabijati joj kurac u šupak. Stenjala je i dahtala kao da je pobjesnila, ali se nije mogla micati previše, jer su joj ruke još bile vezane na leđima mojom kravatom. Kad bi joj ulazio ispružila bi prste u zrak i zabijala ih u moj trbuh, pa me grebuckala, ali to me samo dodatno palilo. Mislio sam da ću sada puno duže moći izdržati da ne svršim, ali izgleda da sam bio prenapet, jer sam već nakon desetak minuta žestokog jebanja njene guze ponovo svršio i napunio joj šupak svojom spermom. Kad sam se ispraznio izvukao sam kurac iz njene guze i već se bio opustio, pa sam ju odvezao i sjeo kraj nje na krevet. Ona se sjela, te pogledala one fleke gdje je do maloprije ležala, te me zagrlila i rekla nježno:

- Ovo mi je bio najbolji seks do sada, hvala ti..
- Nema na čemu, ali izgleda da smo otkrili da nam se sviđa vezanje, ha? -rekao sam sa smješkom i pogledao ju, pa ju poljubio.

Nakon toga smo otišli pod tuš, a ja sam odlučio prespavati kod nje jer mi se nije išlo kući u praznu kuću, pa smo se nakon tuširanja i promjene posteljine praktički cijelu noć jebali, a ja sam ju napunio svom spermom koju sam imao taj dan u jajima, pa sam na kraju rekao da će mi trebati tjedan dana pauze da se obnove zalihe.

Od tada smo uveli vezivanje barem jednom tjedno, a ja sam ju znao zavezati čak i kod sebe u uredu, kravatom naravno, i to preko stola, pa bi joj ga zabio u guzu i dobro ju izjebao. Uglavnom, nikad nam nije bilo dosadno, a svako toliko bi isprobali neku novu ideju. Sviđalo joj se kod mene, pa je čak rekla da će ostati nakon faksa kod mene kao asistentica, što je meni bilo malo vjerojatno, jer je tek na drugoj godini fakulteta, ali da su opcije otvorene i bilo bi mi jako drago da tako i ostane, jer mi se sviđala.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija