Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje gazdarice

Bio sam mlad i u naponu snage.. Ona.. zrela.. rasna.. obla.. Bujne crne kose.. prelijepog osmijeha…raskošnih sisa.. guze koje se njiše u ritmu hoda i mami.. mami kurac da uleti. Radio sam preko ljeta kod njenog muža u dućanu koji su držali i gledao je svaki dan, slinio i drkao na nju. Zamišljao sam gazdaricu .. kakva joj je pička, kako bi se ona nabijala na moju kurčinu.. kako bi svršavala na njemu.. i drkao sam, drkao u nedogled…Taj dan je bila nezamisliva vrućina.. ja sam se topio u dućanu bez ventilacije.

. morao sam nositi radno odijelo koje mi se samo lijepilo za momro tijelo. Skinuo sam majicu i tako raskopčan pokušavao da se rashladim hladnim pićem…Ušla je ona.. noseći ventilator.. skočio sam ko opečen.. ’’ Evo.. donijela sam ti da se malo rashladiš i ti imas dušu’’ nasmijala mi se dok su joj oči sijevale, a haljina raskopčana se pripijala uz znojno tijelo. Prihvatio sam ventilator i zahvalio se izbjegavajući pogled.. počela je da traži gdje bi se mogao uključiti… saginjala se.

. guzila tu pred mojim očima.. mojim kurcem kome ne treba mnogo da se napali. Mahala je guzom tražeći utičnicu.. ja više nisam mogao da se suzdržim. Zgrabio sam je za guzu.. zadigao joj haljinu i počeo da ga mijesim, ljubim i ližem. Dijete šta ti je? ! ’’ .. odupirala se, ali ne previše…‘’ Lud sam za tobom.. za tvojom guzom, sisama.. drkam na tebe svaki dan, ne mogu više da izdržim’’ izgovorio sam u dahu.. gotovo režeći.. . nabijajuci joj prste u butine.. u pičku preko gaća, osjetio sam dlake, guste dlake koje su joj prekrivale pičku.

. ’’ nemoj naići ce netko’’ odgurkivala me osvrčući se.. ali ja više nisam mario .. zgrabio sam je .. nabio na neke limene kutije koje su stajale pored naslagane i počeo da joj trgam gaće, gnječeći sise koje su ispale iz haljine, sise sa velikim bradavicama koje su nakostriješene strcale.. gnjecio sam joj pičku i sise istim tempom.. grizao je za bradavice…prepuštala mi se kompletno.. uhvatila me za kurac koji je već bio tvrd ko kamen.. ’’uhhh mmm. daj ga.. daj da ga pušim malo’’ .

. gotovo me molila…otkopcala je odijelo I svukla mi gaće čučeći ispred kurčune razrogacila je oči, stisnula mi jaja i počela da ga puši, liže, balavi po njemu…jebala se ustima.. uzdisao sam.. pokusavao da se oslonim na nešto.. gutala ga je.. cijelog ga je strpala u usta …pogledala me kao najveća kurvetina, neizjebana…instinktivno sam joj nabio glavu i počeo da je jebem u usta.. . bio sam lud od užitka…malo mi je trebalo da joj izbacim spermu niz grkljan.. ali nisam želio još da svršim…podigao sam je hitro.

. nasadio na kutije.. raširio noge i uronio u čupavu pičketinu mokru i balavu.. stezala mi je glavu butinama, čupala mi kosu.. nabijala glavu…sisao sam je kao nikada nikog do sada…njeni sokovi sliijevali su mi se niz bradu.. klitoris joj je iskočio kao kakav mali kurčić.. uzdisala je duboko.. stenjala…siktala…svršavala u moja usta, ali ja nisam prestajao…jebao sam je jezičinom u pičku iz koje je curilo…’’ daj mi ga! ! Daj mi ga odmah! ! Molim te! ! ’’ stenjala je…podigao sam se balav od njene pičke .

. zavalio joj jeziči u u usta i nabio kurac do jaja.. toliko snažno da je urliknula.. nije nas bilo briga da li nas neko čuje ili da li će netko naići.. . jebao sam svoju gazdaricu i samo to je bilo važno.. Nabijao sam joj kurčinu velikim naletima…vadio ga do glavića i žestoko nabijao nazad…mokra pička ga je lako primala.. grizao sam joj sise, bradavice.. sisala mi je uho i vrištala na njega.. zabadala nokte u ramena.. grebala me po leđima.. stiskala nogama moje kukove.. i počela da se trza.

. baca.. kutije ispod nas su pucale.. zabo sam joj jezik i sisao jako njen dok je svršavala. Osjetio sam kako joj pička pulsira s mojim kurcem u njoj…ja sam se suzdržavao maksimalno…održavao tempo samo da ne svršim. Htio sam je jebati u guzu. Grubo sam je odgurnuo od sebe i okrenuo, raširio joj guzu počeo da ližem…još je stenjala i iz pičke su joj curili sokovi. Lizao sam joj mokre butine.. vadio sokove iz pičke i razmazivao po guzi…sve dok nije omekšala.. Jebao sam je prvo pratima.

. . ’too.. too .. . daj mi još! ! Daj mi ga svuda! ! Razvali me! mmhhaa! Razvali mi guzu.. . mmmhh! Cijelu me razvali od te kurčine! ! ’’.. nadrkavajuci kurac jednom, drugom rukom sam joj širio dobro napaljeni čmar…bio je crven, mekan, vlažan i željan kurčine…namjestio sam glavić na sam rub čmara i palcem ga masirao i širio, pljujući po njemu…Polako sam ga ubadao.. prvo samo glavić.. pa do pola.. lagano sam joj sirio guzu.. pocela je da vlaži luđački, kurac sam joj ugurao cijeli, lagano je jebući.

. miješajući joj sise počao sam snažnije da je jebem u guzu koja je sad vec bila potpuno raširena…guza joj se tresla u ritmu nabijanja moje kurčine…pljeskao sam je po guzici dok je vrištala i drkala pičku.. nabijajući u nju prste. …’’Jebi se ! ! tako se jebi na tvrdoj kurčini! ! Ti si kurva! ! Predivna kurva! ! Hočeš stalno da te jebem ? a droljo? .. hočeš da ti stalno razvaljujem guzu? pitao sam sav van sebe.. .. ’Daaa ! Hoću.. . mmmm.. svaki dan .. hoću da me rasturaš.

. aaahh.. razvaljuješ.. hoću da budem tvoja kurvica.. .. aaaahhhh.. kurvetina .. samo tvoja.. aaaaaaahhh’’ .. počela je sama miješati guzom, nabijati se razvaljenom guzom na kurac koji je bio na vrhuncu…’’Napunit ću ti guzu sad! ! Jesi me čula! ! ‘’.. ’’ ahaa.. napuni me! .. aaahh.. napuni mi guzu do kraja’’’.. reče u potpunom zanosu drkajuci pičku.. .. povukao sam je grubo za gustu crnu kosu.. jauknula je.. trpao sam joj prste u usta.. prste mokre od sokova koji su curili iz njene guze…zabio sam ga do jaja i počeo da trzam.

. osjetio sam nabreknuta jaja.. koja su boljela od napetosti.. kako se prazne.. Kurac mi je trzao u njenoj guzi, svaki mišić mi se grčio, a i ona je svršavala.. bacajući se unazad.. stiskajući mi kurac jos više guzom.. Zaurlali smo oboje! ! .. izvadio sam ga, a ispred mene je bila razvaljena guza iz koje je curila moja sperma. Potpuno mokra, iscrpljena.. okrenula se ka meni.. s osmijehom i pala mi u naručje, poljubio sam je nježno.. strastveno.. mazeći joj kosu.. ’’jesi li dobro? ’’.

. samo je klimnula .. s osmijehom.. ’’hvala ti’’.. ‘’Želim te i dalje’’ rekao sam u strahu da je to bio prvi i poslijednji put.. ’’Znam’’ nasmiješila se .. oči su joj opet zacaklile.. ’’ja sam tvoja drolja, zar ne? ’’ .. i uputi mi pogled prave kurvetine.. ‘’ma jebat ću te svaki dan, obečajem’’…rekao sam, zažvalio je i stisnuo za guzu…okrenula se i popela uz stepenice. Jebali smo se cijelo ljeto.. svaki dan.. nekad i više puta dnevno…sve dok gazdi nije postalo sumnjivo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija