Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jeca, drugarica iz škole

Ocjena: 5

Eh, kad se sjetim moje drugarice Jeca sa kojom sam sjedio na matematici u srednjoj školi. I tad je bila jedna od zgodnijih u školi, imala je slatko dupence, obožavala je da nosi uske helanke što joj je još više isticalo dupe, i imala je za te godine prelijepe poveće grudi. Zbog nje nikad nisam pratio predavanje uvijek bih gledao u njene grudi i njene seksi dupe, ili bih je štipkao a ona bi se kao folirala i pričala mi nemoj i osmjehivala mi se, ali ja sam naravno nastavljao.

Dugo je već nisam video, prošlo je četiri,pet godina od našeg posljednjeg susreta. Često pomislim na nju i na te dane, još tada je bila baš jebozovna a ne mogu da zamislim kakva je sad. Te njene helanke i istaknuta guza su duboku u mom sjećanju.

Jednog dana sam se vraćao sa fakulteta kući i išao sam nešto zamišljen kad odjednom me pozvao neki prelijep ženski glasić, okrenuo sam se i ugledao nju, Jecu, kako stoji sa dečkom. Baš mi se obradovala, izgrlili smo se i izljubili a moj pogled je lutao ka njenom dupetu ali nisam mogao mnogo da zagledam da ne primeti njen dečko. Nosila je farmerke koje su joj, moram priznati, takođe lijepo stajale, a gore je imala belu usku majicu i grudi su joj se baš ocrtavale, odmah mi se digao. Rekla mi je kako joj je drago što me je videla i rekla mi je da moramo da pijemo kafu i kad je krenula osmjehnula mi se i namignula što me je baš uzbudilo.

Posle par dana odjednom mi je stigla poruka na mesendzeru kad pijemo kafu i poljupčić. Bio sam baš uzbuđen i dogovorili smo se da to bude uveče kod nje pošto njeni nisu kod kuće. Non stop sam zamišljao o tom susretu i imao sam mnoge fantazije.

Stigao sam i pozvonio na vrata, a kad je otvorila ostao sam bez teksta. Kako zna šta joj najbolje stoji, crne kožne helanke mmmm, i gore top majca otvorena tako da joj pola sise viri, a ja u šoku, a i moj drugar u gacama. Ne znam kako da se obuzdam da ne gledam non stop u njono dupe i sise.

Popili smo kafu i pričali o raznim temama, a moj pogled je non stop bio na njenim grudima. Par puta me je pogledala i primetila šta radim, bilo mi je malo neprijatno. Odjednom je počela da mi priča o dečku, kako joj je dosadio, kako se mnogo loše ponaša prema njoj, kako joj treba neko siguran i odjednom je rekla – a vidim ti kao i na časovima non stop gledaš u moje grudi. Bio sam malo zatečen i baš mi je bilo neprijatno pa sam rekao, šta da radim kad si neodoljiva i dalje. Odjednom se primakla i poljubila me. Ljubila me polako i nježno a moj već dignuti kurac je još više skočio.

Rekla mi je – znam da su ti se oduvek sviđale moje sise, hočeš da ih ljubiš malo?
Bio sam baš zatečen ali nisam časio časa i odmah sam povukao bratelu od majce i brusa i krenuo da ljubim njene prelijepe grudi. Stavila je ruku na moj nabrekli kurac i krenula da ga trlja a ja sam se toliko napalio da sam je u trenutku prebacio kod mene u krila. I dalje sam joj lizao sisu a ruke polako spustio na njeno dupe, tek sam tad shvatio kakvo prelijepo dupe ima a ona je krenula da se trlja o mene.

Počela je da me ljubi po vratu i skinula mi majcu i polako ljubila po tijelu, otkopčala mi je farmerke i izvadila kurac i krenula da ga obasipa poljupcima, njene usne su bile svuda po mom kurcu, a zatim ga je cijelog stavila usta i počela da ga sisa. Bio sam zatečen njenim umijećem.

Polako sam je podigao i bacio na krevet, skinuo je celu i polako gurnuo moj kurac i njenu pičkicu a ona je zastenjala, čulo se ahhh, ahhh mmmm kako mi godiii

Počeo sam žestoko razvaljivati njenu prekrasnu pičkicu, sve sam je jače i jače jebao a ona me molila da ne prestajem. Koliko sam samo maštao o njoj a sad eto punim njenu prelijepu pičkicu i ljubim njene sise. Kada se ona popela na mene taj rad guzovima nikad ranije nisam video, žestoko se nabijala na moj kurac i miješala. Rekla mi je da želi da je jebem odpozadi, ustali smo i ja sam ga opet vratio u njenu sad već previše vlažnu pičkicu. Jako sam je jebao a ona je sve jače uzdisala – ahhh ahhhh mmmm uživaam u ovomee. Odjednom mi je rekla –hajde svrši mi na moje dupence znam koliko si ga volio i koliko želiš to
To me je još više napalilo, jako sam joj ga nabio jaš par puta i izvadio ga, njeno slatko dupe je bilo prekriveno mojom spermom. Nikad više nisam uživao nego sa njom.

Eh to prelijepo dupence, nekad sam mnogo maštao o njoj a nisam ni slutio da će se sve to ostvariti. Dogovorili smo se za ponovno druženje a ona je ostavila dečka zbog mene. Uživao sam u njenom dupetu i sisama duži period.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina