Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jeca, drugarica iz škole

Eh, kad se sjetim moje drugarice Jeca sa kojom sam sjedio na matematici u srednjoj školi. I tad je bila jedna od zgodnijih u školi, imala je slatko dupence, obožavala je da nosi uske helanke što joj je još više isticalo dupe, i imala je za te godine prelijepe poveće grudi. Zbog nje nikad nisam pratio predavanje uvijek bih gledao u njene grudi i njene seksi dupe, ili bih je štipkao a ona bi se kao folirala i pričala mi nemoj i osmjehivala mi se, ali ja sam naravno nastavljao.

Dugo je već nisam video, prošlo je četiri,pet godina od našeg posljednjeg susreta. Često pomislim na nju i na te dane, još tada je bila baš jebozovna a ne mogu da zamislim kakva je sad. Te njene helanke i istaknuta guza su duboku u mom sjećanju.

Jednog dana sam se vraćao sa fakulteta kući i išao sam nešto zamišljen kad odjednom me pozvao neki prelijep ženski glasić, okrenuo sam se i ugledao nju, Jecu, kako stoji sa dečkom. Baš mi se obradovala, izgrlili smo se i izljubili a moj pogled je lutao ka njenom dupetu ali nisam mogao mnogo da zagledam da ne primeti njen dečko. Nosila je farmerke koje su joj, moram priznati, takođe lijepo stajale, a gore je imala belu usku majicu i grudi su joj se baš ocrtavale, odmah mi se digao. Rekla mi je kako joj je drago što me je videla i rekla mi je da moramo da pijemo kafu i kad je krenula osmjehnula mi se i namignula što me je baš uzbudilo.

Posle par dana odjednom mi je stigla poruka na mesendzeru kad pijemo kafu i poljupčić. Bio sam baš uzbuđen i dogovorili smo se da to bude uveče kod nje pošto njeni nisu kod kuće. Non stop sam zamišljao o tom susretu i imao sam mnoge fantazije.

Stigao sam i pozvonio na vrata, a kad je otvorila ostao sam bez teksta. Kako zna šta joj najbolje stoji, crne kožne helanke mmmm, i gore top majca otvorena tako da joj pola sise viri, a ja u šoku, a i moj drugar u gacama. Ne znam kako da se obuzdam da ne gledam non stop u njono dupe i sise.

Popili smo kafu i pričali o raznim temama, a moj pogled je non stop bio na njenim grudima. Par puta me je pogledala i primetila šta radim, bilo mi je malo neprijatno. Odjednom je počela da mi priča o dečku, kako joj je dosadio, kako se mnogo loše ponaša prema njoj, kako joj treba neko siguran i odjednom je rekla – a vidim ti kao i na časovima non stop gledaš u moje grudi. Bio sam malo zatečen i baš mi je bilo neprijatno pa sam rekao, šta da radim kad si neodoljiva i dalje. Odjednom se primakla i poljubila me. Ljubila me polako i nježno a moj već dignuti kurac je još više skočio.

Rekla mi je – znam da su ti se oduvek sviđale moje sise, hočeš da ih ljubiš malo?
Bio sam baš zatečen ali nisam časio časa i odmah sam povukao bratelu od majce i brusa i krenuo da ljubim njene prelijepe grudi. Stavila je ruku na moj nabrekli kurac i krenula da ga trlja a ja sam se toliko napalio da sam je u trenutku prebacio kod mene u krila. I dalje sam joj lizao sisu a ruke polako spustio na njeno dupe, tek sam tad shvatio kakvo prelijepo dupe ima a ona je krenula da se trlja o mene.

Počela je da me ljubi po vratu i skinula mi majcu i polako ljubila po tijelu, otkopčala mi je farmerke i izvadila kurac i krenula da ga obasipa poljupcima, njene usne su bile svuda po mom kurcu, a zatim ga je cijelog stavila usta i počela da ga sisa. Bio sam zatečen njenim umijećem.

Polako sam je podigao i bacio na krevet, skinuo je celu i polako gurnuo moj kurac i njenu pičkicu a ona je zastenjala, čulo se ahhh, ahhh mmmm kako mi godiii

Počeo sam žestoko razvaljivati njenu prekrasnu pičkicu, sve sam je jače i jače jebao a ona me molila da ne prestajem. Koliko sam samo maštao o njoj a sad eto punim njenu prelijepu pičkicu i ljubim njene sise. Kada se ona popela na mene taj rad guzovima nikad ranije nisam video, žestoko se nabijala na moj kurac i miješala. Rekla mi je da želi da je jebem odpozadi, ustali smo i ja sam ga opet vratio u njenu sad već previše vlažnu pičkicu. Jako sam je jebao a ona je sve jače uzdisala – ahhh ahhhh mmmm uživaam u ovomee. Odjednom mi je rekla –hajde svrši mi na moje dupence znam koliko si ga volio i koliko želiš to
To me je još više napalilo, jako sam joj ga nabio jaš par puta i izvadio ga, njeno slatko dupe je bilo prekriveno mojom spermom. Nikad više nisam uživao nego sa njom.

Eh to prelijepo dupence, nekad sam mnogo maštao o njoj a nisam ni slutio da će se sve to ostvariti. Dogovorili smo se za ponovno druženje a ona je ostavila dečka zbog mene. Uživao sam u njenom dupetu i sisama duži period.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija