Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jelena

Kao prvo, nikad baš nisam trzao na teenagerice, više sam cijenio zrele žene koje nemaju predrasuda po pitanju seksa, a kao drugo.. . neke stvari se dese same od sebe.

Prije par godina sam se rastao i sad sam živio sam u kući u predgrađu Zagreba. Solidan posao i primanja su mi omogućili dosta normalan život. Povremeno bi imao neku avanturicu, najčešće bi sa nekom damom koju bi sreo u noćnom životu, kad bi izašao, završio kod mene u krevetu, ali sve je to bilo kratkog daha, do tjedan dana najviše. Jednostavno nisam još bio za nešto ozbiljnije. A onda se desilo to sa Jelenom i sve se promijenilo.

Inače, Jelena je sa svojim starcima moja prva susjeda. Nikad je nisam posebno primjećivao, jer je za mene bila obična klinika koja se eto, malo više razvila. Imala je fenomenalne sise, čista petica, a kako sam kasnije ustanovio i dosta mekane. Uobičajene akne po licu cura koje su počele eksperimente sa šminkanjem u ranoj fazi. Guza napeta, malo sa naglašenim celulitom od sjedenja u školi, duga plava kosa i kao što kažem, ništa posebno. Barem ne do toga dana.

Bio mi je prvi dan trotjednog godišnjeg, vruć i pomalo sparan, ali idealan za izležavanje u ležaljki ispod stare kruške koja je dominirala mojim vrtom. Idealna pozicija kuće jer me nitko ne bi vidio golog u njemu, osim iz Jelenine kuće, ali koliko sam znao oni su otišli svi na more, barem sam ja bio uvjeren. Dakle, hladno pivo, malo grickalica, ležaljka, lagana muzika sa prijenosnog radia, i ja potpuno gol u ležaljci. Inače, držim do sebe i svoje osobne higijene, a do sada se niti jedna nije razočarala u mojih 21 cm kurca sa povećim glavićem. Što bi rekli rasni četrdeset trogodišnji muškarac. Piva, umor od proteklih dana, vručina i jednostavno opuštanje su učinili svoje i ja sam uredno zaspao.

Trgnulo me nešto, a kad sam se onako bunovan okrenuo oko sebe ugledao sam u stolici pored sebe malu Jelenu, doduše nije bila mala, možda malo niža od mene i prije mjesec dana je napunila 18 godina. Pogledam ja u nju, a ona bulji u moj podignuti kurac. Izgleda da sam nešto gadno sanjao kad je na vrhu glavića bilo i one prozirne tekućine. Lagano se obliznula, a onda sam skužio da si trlja pičku koju je otkrila odmaknuvši donji dio rozog badića koji je imala samo na sebi, dok su joj bradavice bušile tkaninu na gornjem dijelu. Nije uopće skužila da sam budan, dok ju nisam zazvao:

- Jelena! Šta to radiš?
- Ufff.. . sused, pa Vi ste budni! ? ! -oči su joj bile širom otvorene, baš kao i roza pička u koju je kao u transu i dalje gurala prste.
- Jesam.. . -kratko sam prokomentirao ne skidajući pogled sa onih prstiju koji su nestajali u mladoj i mokroj pički- Trebaš pomoć! ? ! -samo sam rekao i pružio svoju ruku do njene pičke i pomilovao joj klit.

Trznula se i uzdahnula, a kad sam ga pritisnuo, samo joj je oteo jecaj i dugi:

- Daaaaaaaaa.. .

Odmaknuo sam njene mokre prste i gurnuo svoje u nju, a ona je zastenjala glasnije. Vidio sam da nema ništa protiv grubosti, pa sam joj gurnuo još dva prsta, a ona je uzdahnula duboko i zastenjala. Jebao sam ju prstima, a ona je sve više klizila u onoj plastičnoj stolici i sve jače širila noge. Uskoro ih je držala široko razmaknute dok sam ja šljapkao rukom po njenoj pički. Nije trebalo dugo i počela je špricati uz glasne jecaje, a sve se slijevalo niz njenu guzu po stolici. Pričekao sam da se smiri i onda ju pozvao na ležaljku. Klekla se meni između nogu i polako se spustila glavom do mog kurca. Bila je bistra i znala je šta hoću od nje. Ubrzo mi je lizala kurac skroz do jaja i natrag, a onda ga počela gurati. Isprva polako, ali sam bio napaljen, pa sam joj nabio glavu na njega. Nije se nimalo vinila, dapače čak se činilo da uživa u tome. A i ja sam, jer sam nakon par minuta njenog grgljanja na mom kurcu počeo svršavati i puniti joj usta svojom ugrijanom spermom. Sve je gutala, bez pogovora, a onda je na moje iznenađenje nastavila sa lizanjem kurca i zamolila me da si podignem noge i malo ih raširim. Nisam znao šta da kažem, ali sam napravio to. A ona.. . ona se sagnula i počela mi lizati jaja sve do šupka, a kad je počela gurati vrh jezika u njega opet mi se digao. Pustio sam ju da to radi neko vrijeme, a onda sam ju odmaknuo i povukao ju na sebe. Popela se sa zadovoljstvom i odmah se nabila na moj tvrdi kurac. Ušao je bez problema do kraja u nju, a onda se počela svom snagom nabijati na njega. Jahala me tako nekih desetak minuta dok nije stala i rekla mi:

- Želim ga u guzi..

Zatim je ustala i naprčila se, a ja sam joj raširio one mekane guzove i počeo joj lizati šupak kao ona meni prije. Zatim sam zabio dva prsta u pičku, namočilo ih i zabio potom u šupak. Malo se trgla, ali ni riječ nije ispustila. Nabijao sam joj prste u šupak dok ga nisam malo raširio, a onda polako ugurao kurac u njega. Išlo je polako, a od nje se čulo jedno dugo i isprekidano:

- Aaaa.. aaaaaaaa.. . aaaaaaaaahhhh

Zatim sam ju uhvatio za bokove i počeo ju svojski jebati. Stenjala je i cvilila dok sam joj ga zabijao u šupak, ali nije tražila da prestanem. Nakon par minuta sam ponovo svršio i sad joj napunio guzu spermom. Izvukao sam ga i sjeo kraj nje dok je sprema kapala sa kurca, a u onom otvoru od šupka se vidio ostatak sperme. Polako se sjela i raširila noge, a onda tiho rekla:

- Ja još nisam svršila.. . Gurni mi cijelu ruku.. . do lakta u pičku..

Malo sam ju gledao, ali i ovo do sada je bilo ludo, pa sam samo slegnuo ramenima i počeo lagano gurati desnu ruku u njenu mokru pičku. Osjećao sam kako se trza i ponekad bi zastenjala, a kad je cijela šaka ušla samo je uzdahnula duboko, a ja krenuo sa jebanjem. Trzala se i grčila kao luda dok je moja ruka išla unutra i van u njenu pičku. Zacvilila bi svako toliko, a ja bi zastao, pa čim bi došla do daha nastavio. Trajalo je to dobrih desetak minuta, a onda je krenuo mlaz iz nje uz njen glasni vrisak. Ruka mi je bila mokra do ramena, a ona suznih očiju od orgazma koji je doživjela. Ljubila me kao da sam joj zadnji ili barem onaj koji joj je život spasio, a onda je rekla da ide pod tuš, ali da bi voljela doći navečer. Nisam imao ništa protiv, dapače.

Tu večer smo isprobali svu njenu kolekciju vibratora, a i ja sam imao ponešto za ponuditi. Ne moram ni pričati da je krevet bio potpuno mokar. Ona je voljela te neke igrice, koje sam i ja negdje u podsvijesti volio, ali eto.. Sad smo sve isprobali, a najviše je volila kad bi ju potrbuške svezao za krevet, nabio joj vibrator u pičku, a ja joj ga zabijao u šupak. Svršavala je kao luda, dok bi moja ruka bila šlag na torti za kraj.

Uživamo i dobro nam je, do kada, ne znam, ali nije ni bitno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija