Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kada muž voli da gleda

Neobična priča priznajem, ali danas i najmaštovitije priče blijede pred stvarnošću.
Bilo je to prije nekoliko mjeseci. Proljeće je već dobro odmaklo i temeperature su se približavale ljetnim. Večernji život je bio u punom jeku, kafići su bili puni gostiju, ljetne bašte je ispunjavala muzika i smijeh. Volio sam izaći naveče, udobno se smjestiti i posmatrati djevojke u ljetnim haljinicama, minicama i uskim helankama koje su ocrtavale konture njihovih zamamnih guza.

Jedno veče sam tako uživao u pogledu i pijuckao piće kada konobar priđe mom stolu i upita da li bih želio nešto popiti, želi da me časti par za susjednim stolom. Pogledao sam u pravcu koji mi je pokazao i vidio par srednjih godina za susjednim stolom. Nisu ni po čemu odskakali od prosjeka. Žena je bila u ranim tridesetim, crne kovrdžave kose, preplanule kože, krupnih oćiju na ljepuškastom licu. Muškarac je bio nešto malo stariji, preplanuo, lijepo građen. Naručio sam vino i kada je konobar donio podigao sam čašu nazdravljajući prema njima. I oni su nazdravili i pokretom ruke pozvali da im se pridružim za njihovim stolom. Bio sam radoznao pa sam ustao i sjeo za njihov sto. Upoznali smo se, rukovali i krenuo je neobavezan razgovor o vremenu, lijepoj noći i sl. Nakon nekih pola sata neobavezne priče muškarac je malo pročistio grlo i rekao da ima poslovni prijedlog za mene. Nasmijao sam se i rekao da ništa ne kupujem, ne učlanjujem se ni u kakve lance prodaje i sl. Osmjehnuo se i rekao da prijedlog nije te vrste. Pitao me da li bih želio da spavam sa njegovom ženom dok on gleda. Objasnio mi je da voli da gleda kako neko tuca njegovu ženicu i da samo tako može da se napali i da je on poslije toga pojebe. Nekoliko večeri su me posmatrali tu u kafiću, vidjeli su da dolazim sam, a kako bi njegova ženica voljela da je ja opalim riješili su da mi iznesu taj prijedlog.

Pogleda sam ih malo ozbiljnije pitajući se da li je to neka šala, očekujući da prasnu u smijeh, ali se to nije desilo. Bili su ozbiljni i sa isščkivanjem gledali u mene očekujući odgovor. Nisam znao šta da odgovorim pa sam samo ćuteći gledao u njih dvoje, na što je muškarac progovorio da bi oni naravno dobro platili za tu uslugu.
Pogledao sam u ženu, grickala je donju usnu i šekala šta ću reći. Pitao sam ih otvoreno da li je to neka šala na moj račun, na što su oboje zanijekali glavama. Svidjela mi se ideja da opalim ovakav komad i da za to još budem i plaćen pa sam rekao da pristajem, na šta su oni sa vidnim olakšanjem odahnuli. Popili smo još po jedno piće i krenuli prema hotelu u kojem su bili smješteni. Kada smo došli u sobu žena je otišla u kupatilo , a nas dvojica smo ostali u sobi. Rekao mi je da zna da prijedlog neobičan, ali da je to jedini način da se napali i uživa u seksu sa svojom dragom. Ubrzo žena je izašla iz kupatila umotana u debeli ručnik i ponudila mi da se i ja istuširam. Otišao sam u kupatilo ostavljajući njih dvoje u sobi. Na brzinu sam se istširao zamišljajući kako će sve to izgledati.

Kurac je već počeo da mi se diže od same pomisli na jebanje sa tom zgodnom crnkom. Izašao sam iz kupatila potpuno go, poludignutog kurca. Žena je potpuno gola ležala na krevetu, a muž je sjedio u fotelji nasuprot kreveta. Pozvala me rukom da joj se pridružim na velikom krevetu. Legao sam pored nje , a ona je počela da rukama istražuje moje tijelo. Uzela je moj kurac rukom i blago ga drkala. Stavio sam ruku na njenu dojku i blago je stisnu na što je ona duboko uzdahnula i izvila tijelo prema meni. Počeli smo vatrenije da se milujemo. Počeo sam da je ljubim, prvo nježno pa sve vatrenije. Moram priznati da me situacija jako napalila pa je moj kurac bio jako tvrd i željan njene vlažne pičkice. Polako sam zaboravljao da je još neko prisutan i prepustio se užitku. Lagano sam grickao njenu kožu na vratu, ljubio joj bradavice, spuštao se jezikom preko njenog stomaka prema njenoj njegovanoj pičkici. Kada sam je dodirnuo jezikom crnka je duboko uzdahnula i otvorila mi je do kraja. Lizao sam njenu misrisnu picu, uvlačio jezik u njenu rupicu izazivajući time tihe jecaje iz ženinih usta. Sisao sam njene slankasto-kiselkaste sokove, draškao vrhom jezika njen nabubreli klitoris. Lizao sam joj pičku kao omiljenu voćku. Po njenom sve dubljem disanju i podizanju kukova prema mom licu osjetio sam da će ubrzo svršiti pa sam ubrzao rad jezikom, uvlačeći ga u njenu rupicu na što je ona počela glasno da svršava mrseći moju kosu i nabijajući moju glavu u svoju sada već jako mokru pičku. Svršavala je jako, stenjući od užitka. Kada je svršila povukla me gore na sebe. Podigao sam se i uvukao između njenih raširenih nogu, liježući na njeno čvrsto tijelo. Ljubili smo se, grickala mi je donju usnu, mrsila kosu i zabijala svoje nokte u kožu na mojim leđima.

Bila je jako uzbuđena i željna tvrdog kurca duboko u svojo pičkici. Jednom rukom je našla moj kurac u polako ga dovela do ulaza u svoju rupicu. Polako sam počeo da ga guram u nju, gledajući je u oči. Prošaptala je „ daj mi ga cijelog, nabija ga u mene do jaja, želim da ga osjetim, jebi me jako“. Nije mi trebalo dva puta reći. Nabio sam cijeli kurac u nju. Bila je vlažna, topla, uska. Počeo sam da se pomjeram naprijed nazad, izvlačeći ga do glavića i ponovo ga vraćajući unutra sve do jaja. Miješala je kukovim, namještala svoju picu kako bih što dublje prodro u nju. Tražila je da je jebem jako, da joj rasturim pičku svojim kurcem.
To sam i radio, jebao sam je kao lud. Nabijao sam svoj kurac u nju lupajući jajima po njenoj guzi. U jednom momentu sam pogledao prema fotelji preko puta nas i vidio da je njen muž izvadio svoju alatku i drkao posmatrajući kako mu punim ženicu svojim kurcem. To me još dodatno uzbudilo pa sam podigao njene noge na svoja ramena i počeo divlje da je nabijam tako da je njen muž mogao iz blizine da gleda kako moj tvrdi kurac nestaje u pici njegove žene. Glasno je podvriskivala dok sam je tako divlje nabijao i tražila da ne prestanem, da joj rasturim pičku svojim tvrdim kurcem, da jače udaram jajima po njenoj guzi. Svršila je već nekoliko puta, ali joj nije bilo dosta, tražila je još, govoreći kako joj jako godi moj kurac, kako je dobro ispunjava i kako želi da nikad ne prestanem da je jebem. Osjetio sam da će ponovo svršiti, stiskala mi je kurac svojom picom sa svih strana, miješala kukovima i podizala guzu prema meni u želji da što dublje uđem u nju.

Rekao sam da ću i ja svršiti na što je ona prošaputala „ napuni mi picu svojom spermom, želim da me dobro zaliješ“ Svršio sam jako zabijen u nju. Mogla je osjetiti trzanje mog kurca duboko u sebi dok sam se praznio zalivajući njenu pičku velikom količinom sperme. Svršavali smo zajedno, jako je stegla moj kurac svojom picom grčeći se od orgazma koji je dodatno iscijedio i zadnju kap iz mog kurca. Disali smo duboko, izašao sam iz nje, a iz pice joj je potekao potok sperme koju sam ištrcao u nju, slivajući se prema njenom šupčiću. Pogledao sam u njenog muža koji je drkao sad već dignut kurac i pitao ga želi li još da gleda ili će je sada on jebati. Rekao je da on želi da je tuca, a da ja mogu gledati kako to radi. Ustao je i držeći rukom svoju alatku doveo je na ulaz u njenu picu i sjurio ga unutra. Ležao sam na krevetu pored njih još uvijek dignutog kurca i posmatrao kako se tucaju. Promijenili su pozu. On je legao dolje, a ona ga je zajahala i nabijala se na njegovu kurčinu, dok joj je on gniječio oblu guzu. Prošao sam iza njih i posmatrao kako njena pica guta njegov kurac niz koji su se slivali ostaci moje sperme. Gledanje njih dvoje me još napalilo pa sam počeo da drkam. Žena se okrenula i vidjela da mi je alatka još jako tvrda i rukama raširila svoje guzove šireći svoj šupčić i rekla „ želim i tebe unutra, jebi me u guzu, hoću dva kurca u sebi, hoću da me razvalite svojim kurčevima, daj mi ga, mmmmmm“. Kleknuo sam iza nje i rukom doveo vrh kurca do njenog šupčića, na trenutak su zastali čekajući da smjestim svoj kurac u njenu guzu. Ušao sam polako dok je ona blago mrmljala. Počeli smo da se pomjeramo hvatajući ritam. Jebali smo je obojica istovremeno, moram priznati da je bilo jako dobro. Guza joj je bila uska i jako je stskala moj kurac.

Nabijao sam joj ga do jaja, osječajući kurac njenog muža negdje ispod u njenoj pički. Obojica smo stiskali njene guzove, a ja sam jednom rukom uhvatio njenu sisu i jako čepao njenu tvrdu bradavicu. Glasno je stenjala uživajući u dva kurca u sebi. Osjetio sam kako se njegov kurac trza u njoj zalivajući joj pičku novom količinom sperme pa sam i ja ubrzao, zgrabio sam je za kosu, povlačeći joj glavu unazad i jako nabijao svoj kurac u njenu guzu. Svršio sam duboko u njoj, nabijen do jaja. Kada smo bili gotovi izvalili smo se svo troje na krevet duboko dišući. Ležala je između nas dvojice, drkala naše sad već mlohave kurčeve i govorila kako odavno nije ovako dobro izjebana i kako je divno imati dva kurca u sebi. Nakon kratkog odmora otišao sam pod tuš, a onda se obukao. Njih dvoje su još uvijek goli ležali na krevetu odmarajući se. Rekao sam da ih pozdravljam i da bih sada krenuo. Pitali su koliko su dužni za moje usluge. Nasmijao sam se i rekao da mi je bio užitak i da nema govora o plaćanju, ostavi sam i broj telefona, ako ponovo požele sličan provod da me pozovu. Žena je ustala, pripila se uz mene i nakon dugog poljupca prošaptala da joj je bilo divno i da će me obavezno ponovo potražiti. Nakon toga napustio sam njihovu sobu i krenuo kući još uvijek se pitajući da li sam sve ovo sanjao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija