Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kada neobavezni seks se pretvori u ljubavnu priču!

Ranije sam pisao kako sam upoznao Sanju putem interneta i na koji način sam imao seks sa njom. Kasnije sam se uputio ka njenom stanu gdje smo takođe imali vatreni seks. Nekoliko puta smo imali seks gdje je svaki put tražila da joj svršim u picu govoreći da se ništa ne brinem za trudnoću jer su joj doktori rekli da ne može ostati trudna. Svaki dan smo se dopisivali putem poruka gdje smo znali da jako napalimo jedno drugo.

Vremenom mi je priznala da od našeg neobaveznog seksa počeo sam da joj se dopadam i da se boji da će se zaljubiti u mene. To je opravdala time da svaki put je sve više nestrpljivija dok me čeka da ponovo imamo seks. Jednog popodneva mi je poslala poruku da se trebamo videti. Dogovorili smo smo se da izađemo na kafu. Doplatu je sa velikim osmjehom na licu govoreći mi da je trudna napokon i dalje zbog toga se ne brinem. Nisam znao u tom trenutku šta da joj kažem.

Sutradan me je nazvala rekavši da je cijelu noć razmišljala i da će se razvesti od muža. Odlučila je da se preseli u Dansku jer je imala i tamo posao. Upitala me je da li bi i ja želio da pođem sa njom. Nisam znao šta da odgovorim, dala mi je rok od pet dana. Na kraju sam pristao. Otišli smo zajedno i počeli da živimo u stanu. Nju su uveliko pucali hormoni i bila je svaki put jako napaljena. Odlučili smo kad smo kući da uvijek budemo goli. Tako sam jednog podneva dok sam se vratio sa posla uvidio da je potpunosti gola dok je bila u kuhinji.

Prišao sam joj otpozadi, uhvatio je za kukove na šta se ona trgla a zatim u narednom trenutku joj zabio kurac u pičku. Njena pica se sada već uveliko navikla na moj veliki kurac. Na moj ulaz kurca u njenu picu ispustila je jedan veliki uzdah. Zatim sam nastavio da jede navlačim na kurac žestoko. Njeni hormoni su učinili svoje, divljala je na mom kurcu. Dok sam se zabijao u nju ona se svojom rukom držala za moj vrat gledajući me direktnog u oči. Pitala me je onako izazovom šta joj ovo radim. Rekao sam da je tucam tako jako da je odvaljujem od kurca.

Ona je nastavili da govori da su jebem, da jebem moju drolju da je ona samo moja kurvica, da je ova pička samo za moj kurac. To me je jako palilo da sam je jebao žestoko ali u isti mah u meni je bilo malo i straha da je ne povrijedim. Nije više mogla da stoji na nogama nego sam ja legao na pod a ona po meni. Rada sam počeo još jače da je tucam. Dok sam je tucao ljubila me je po vratu i šaptala na uho kako je super jebem i da samo nastavim ovako. Nakon pet minuta žestokog seksa počela je da svršava. Izvukao sam se ispod nje a ona ostala na podu okrenuta meni zguza.

Tada sam prvi put poželio da je jebem i u guzu. Imala je super guzu. Rekao sam rukama da razvuče guzove što je i uradila ne sluteći šta je očekuje. Prinio sam kurac otvoru njene guzu i gurnuo ga jako. Išlo je jako teško, boljelo je molila me je da prestanem. Rekao sam joj da se opusti i da uživa. Nakon toga polako moj kurac je nestajao u njenoj guzi. Nisam htio da je tucam jakim tempom jer se vidjelo da je boli još dok joj ga zabijam u guzu. Poslije određenog vremena počela je da uživa i da rukom maskirani picu dok sam joj ja razvalčio kurcem guzu. Uživala je sve više hrabreći me da sada malo ubrzam što sam na kraju i učinio.

U taj mah je počela da svršava kao luda. Ispod nje je bio potok picinih sokova. Pošto joj je guza jako uska bila i ja sam bio pri kraju pa sam se ispraznio u njenu guzu. Kada sam ga izvukao napolje iz njene guze je poteklo malo sperme. Sručili smo se na pod zajedno gdje me je poljubila zahvaljujući se na ovom predivnom poklonu. Otišli smo zajedno pod tuš gdje mi ga je još jednom popušila. Nastavili smo seks sve do pred kraj porođaja a potomci smo dobili sina.

Sada smo sretni roditelji iako se nisam vjenčali a nemamo ni potrebu neku veliku za tim. Nastavljamo da živimo naš život pun strasti i žestog seksa koji upražnjavamo na raznim mjestima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija