Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako me je Sandra njegovala!

Nakon što sam imao seks sa mojom komšinicom Sandrom nastavili smo se da viđamo i naredni period. Trudili smo se da se viđamo svaki slobodan trenutak. Pazili smo se da nas moji nikada ne uhvate na djelu. Nismo htjeli nipošto da se sazna za nas. Sada je još češće dolazila na kafu kod moje mame. Kada bi ostali na tren sami dobacila bi mi kroz šalu kako sam lijep i bio dobar od prošlog puta. I ja bi njoj sigurno vratio za kompliment. Hvalio sam je kako izgleda jako seksi i kako mi je drago što sam sa njom imao prvi put seks.

Vidio sam po njenom licu da joj je to bilo drago. Govorila mi je kroz šalu da je ovo tek početak i da će ona mene naučiti svim čarima seksa da bi mogao da budem kod devojaka jako dobar u krevetu. Moji roditelji su planirali da za vikend krenemo na selo kod mojih dede i bake. Odlučio sam da se napravim bolestan i da ne odem. Rekao sam to i Sandri i zamolio je da mi pomogne. Moja mama se sekirala kako ću da ostanem sam kući. Tada se Sandra ponudila da me pripazi i da se moja mama ne treba sekirati ništa.

Oni su otišli rano ujutru. Ja kad sam se probudio pozvao sam Sandru da može doći do mene. Rekla mi je da će doći za jedno sat vremena. Bio sam jako nestrpljiv. Ležao sam u dnevnoj sobi kada sam čuo da neko zvoni na moja vrata. Otrčao sam i otvorio joj. Ušla je u stan i već u hodniku počeli smo da se ljubimo. U tom trenutku nije se moglo odrediti ko je više napaljen ja ili ona. Nije nam dugo vremena trebalo da ostanemo goli. Otišli smo u moju sobu.

Legli smo zajedno na krevet i počeli polako da se mazimo. Ljubio sam je po vratu. Godilo joj je sve to, tražeći da nastavim i ne prestajem. Spuštao sam se sa njenog vrata prema sisama koje sam lizao kao da je sladoled. Nikada ukusnije ništa nisam osjetio. Sa sisa sam polako se spuštao ka njenoj dlakavoj pici. Lizao sam je jako nespretno jer mi je to bio prvi put. Ona me je hrabrila i govorila kako da to radim. Pokušavala je da se što bolje namesti dok sam je lizao. Svo vrijeme ona je držala u svojoj ruci moj nebrekli kurac.

Drkala ga je jako snažno, navlačila je kožicu preko moga glavića. Nekoliko puta prilikom drkanja ga je toliko nategla da me je zaboljelo. Nije dugo mogla da izdrži pa je tražila da se podignem na nju. Raširila je noge, rukom namjestila moj kurac na ulaz njene pice a potom stavila njene ruke na moju guzu i rekla da ga gurnem sada u nju. Uradio sam tako i uvidio da je njena pica jako vlažna kad je tako lijepo ušao u nju. Počeo sam da je jebem nekim srednjim tempom. To joj se jako dopalo.

Hrabrila me je da tako nastavim tim tempom. Nedugo mi je zatražila da malo ubrzam. Tako sam i uradio i počeo je jebati svom snagom. Dok sam je tucao stenjala je jako glasno, rukama me milovala po licu govoreći mi da je jebem super i kako postajem jako dobar jebač. Ostali smo u toj pozi sigurno pet minuta. Tada se okrenula na stranu. Pozvala me je da dođem iza nje. Uradio sam kako je želila. Jednom rukom je razmakla guzove a drugom rukom moj kurac stavila u picu. Nisam do sada nikada je tucao u ovoj pozi.

Njena pica je sada bila mnogo uža, što je meni bilo jako drago. To je dovelo do toga da sam morao da svršim ranije nego što sam želio. Izvadio sam ga napolje i počeo da joj svršavam po sisama i licu. Izbacio sam jako mnogo sperme. Kada sam sve to završio, uzela je moj kurac u usta i oblizala ga od ostataka moje sperme. Rekla mi je da mi sprema ima jako lijep ukus. Otišli smo zajedno pod tuš gdje smo zajedno proveli pola sata.

Nakon toga smo se vratili zajedno u dnevnu sobu potpuno goli gdje smo se dugo vremena mazili. Ostali smo goli dugo vremena taj dan i imali seks nekoliko puta. Ostala je u mom stanu cijeli dan i noć smo imali za uživanje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija