Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam kažnjen

Dolazilo je ljeto. Bio je plan da moja cura i ja idemo na more zajedno sa njenom frendicom i dečkom od frendice. Njih dvije se druže jakooo dugo i pristao sam bez ubjeđivanja. Njena frendica je bila bomba, plava kosa, sise petica, guza vrh. Sa tim dečkom je bila u vezi samo zbog novca. I moja je cura bila vrh, ali njena frendica je bila baš bomba.

Nekoliko dana prije frendica se posvađa sa dečkom i odemo bez njega na more, znači sam nas troje moja cura, njena frendica i ja.

U kupaćim kostimima, koji su više otkrivali nego skrivali, obje su bile vrh. Na plaži su privlaćeli poglede svih frajera. U to vrijeme u gradu je bio i moj stari frend, pa sam odlučio izaći sa njim, a one dvije su otišle u izlasak sa njim. Zajedno sa frendom su bile i njegove sestre blizakinje koje su izašle sa nama tu noć. Malo smo popili i zezali smo se. Pošto smo sjedili vani cura je sa šetališta vidjela to i mislila da smo frend i ja zbarili nešto. Nije htjela praviti frku tad. Kada sam došao kući bila je ljuta, mislio sam da je zbog toga jer sam popio više, međutim bilo je zbog sestri od frenda.

Sutradan bila je ljuta na mene, nije htijela da razgovaramo. Molio sam je za oprost. Rekla je da će mi oprostiti samo ako me kazni, a kazna će biti iznaneđenje. Nisam smio ulazi u stan dok me ne pozove na telefon. Prihvatio sam igru i otišao hodat po gradu.

Bio sam ne strpljiv. Ulijedio je poziv. Rekla je da kada dođem pozvonim ti puta i pokucam pet puta i da kada uđem samo slušam dalje naredbe.

Došao sam i učinio kako mi je naređeno. Cura je otvorila vrata i rekla da ćemi zavezat oči. Kada je stavila povez odvela me je unutra. Zavezala mi je ruke i noge tako da se nisam mogao pomijerat. Rekla je da se ne pokušavam odvezat jer neću uspijet i da budem miran. Rekla je da se brzo vraća. Sa nestrpljenem sam čekao da se vrati. Došla je i skinula povez. U sobi je bila i njena frendica. Cura je bila u crvenoj haljini, a ispod crveni kompletet, grudnjak i tange, sa crnim čarapama i crnim čizmama. Frendica je bila u crnoj majci i suknji, a ispod crni komplet, grudnjak i tange, sa crnim čarapama i crnim čizmama.

Kurac mi je htio eksplodirati. Krenule su izvoditi stiptiz. Kurac je htio ekplodira, morao sam ga izvaditi, ali nisam mogao. Nakon nekog vremena konačno su mi ga izvadile i krenule pušit. Fantastično su to radile. Dok je jedna pušila, druga je lizala jaja. Svršio sam im po licu. Onda su se lizale, dok sam još uvijek svezan. Kurac mi se je brzo opet digao.

Otišle su iz sobe i brzo se vratile. Donijele su povodac, bič, vibrator i ulje. Stavile su mi povodac i naredile da se skinem. Zatim je rekla djevojka da joj ližem čizme, zatim sam morao i frendici. Ona su me obje dobro istukle bičem. Čuo sam kako su upalile vibrator. Dobro su ga podmazale uljem i gurnule mi ga u šupak. Jebale su me neko vrijeme. Zatim sam ih jebao sa vibratorom u šupku. Izvadile su vibrator i donijele još jedan koji su dobro podmazale. Dale su mi oba vibratora i naguzile se. Prvo sam jebao frendicu pa djevojku u pičku, pa sam onda jebao frendicu u šupak, pa djevojku u šupak. Uzeo sam vibratore i gurno sam ih u šupak. Opet sam ih jebao u pičku. Zatim sam stavio vibratore u pičku a jebao uh u šupak. Na kraju sam im svršio po licu. Iscjedile su ga i oblizale face jedna drugoj.

Uzele su mi ga pušit i opet digle. Legao sam na leđa. Dok je jedna bila na njemu drugoj sam lizao pičku i tako naizmjenično. Žestoko su se nabijale, mislio sam da će pući.

Nastavak kako smo proveli ostatak ljeta i kako sam ih izjebao uskoro slijedi.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija