Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kćer od prijatelja 2

Ana je bila kod mene već dva mjeseca i seksali smo se skoro svaku večer. Bilo nam je to ludo vrijeme. Ona je rekla da se tako čuva loših veza i nekih prekida, a dobivali je seks zauzvrat i to ne od nekih balavaca već od iskusnog muškarca.
Jednu večer sam je odlučio iznenaditi, tj odlučio sam da proba nešto novo. Kad je došla sa faksa bila je vidljivo umorna i iscrpljena, te sam joj rekao da ću joj pripremiti toplu kupku i onda ju izmasirati, ali da prije toga večera. Dok je jela ja sam napunio kadu i ubacio mirisno ulje u kupku.

Kad je pojela odveo sam ju u kupaonicu i rekao joj da uđe u kadu i opusti se. Još uvijek bi mi njeno golo tijelo oduzimalo dah, pa tako i sada kad se skinula moj kurac je odmah narastao, a kako sam bio samo u boksericama to se lijepo i vidjelo. Ona se samo nasmješila i ušla u kadu, a ja sam uzeo spužvu i počeo je lagano trljati njom po ramenima i leđima, te sam prešao na grudi i trbuh. Ona je samo duboko disala, a kad sam sa spužvicom došao do dna trbuha samo me je primila za ruku i pogledala željno. Ja sam joj rekao da se opusti i da sklopi oči, jer da nisam još gotov.

Krenuo sam sa spužvicom sada od nožnih prstiju i lagano trljao tabane, te krenuo preko listova do butina, pa ju trljao lagano sa vanjske strane, a onda i sa unutarnje. Ona je samo lagano raširila noge i duboko disala. Ja sam spužvicom prešao nekoliko puta preko njene izbrijane i glatke mace na što se ona samo stresla i zastenjala. Lagano sam prstom ušao u njenu picu i protrljao malo po klitu, te sam ju malo pustio da još odmara u kadi.

Za to vrijeme sam ja na krevet stavio dvije velike frotiraste deke i pripremio ulje za masažu, te sam upalio par mirisnih svijeća i ugasio svjetlo. Zatim sam otišao po nju. Kad je izašla iz kade obrisao sam ju velikim ručnikom i ogrnuo ju suhim, te ju poveo u sobu. Malo se iznenadila i pogledala me radoznalo i sa uzbuđenjem.

- Vrijeme je da naučiš i probaš nešto novo... -šapnuo sam joj na uho.
- Jedva čekam... -i ona je tiho rekla.

Rekao sam joj da legne na leđa i kad je legla isipao sam toplo ulje na njena leđa, te sam ju počeo lagano masirati. Ona je samo uzdahnula i rekla:

- Ohhh...kako to paše...

Ja sam joj nastavio masirati leđa i ruke postepeno se spuštajući prema guzi, a onda sam joj malo namazao guzu, te krenuo od nogu, tj tabana. Lagano sam masirao prvo jednu, pa drugu nogu, a onda se polako vratio do guze i prošao prstima po unutrašnjoj strani bedara, okrznuvši macu, malo palcem pomazio šupčić na što je ona samo zastenjala. Opet se spustio do mace i prošao prstima u nju, ali na kratko, te se vratio do guze. Uspio sam uvući cijeli palac u njenu guzu a da nije ni zastenjala. Zamo je počela duboko disati i malo je stisla guzu. Izvukao sam prst iz guze i rekao joj da se okrene na leđa. Kad se okrenula izlio sam toplo ulje po njenim grudima i trbuhu, te sam ju počeo lagano masirati. Ona je duboko disala i stenjala dok sam joj masirao grudi, a bradavice joj nikad nisu bile tako tvrde kao sada.

Krenuo sam rukama niže niz trbuh i uskoro došao do brežuljka koji se sjajio od ulja, te sam ga počeo masirati i spuštati se niže do klitorisa. Malo ga pomazio i onda mazio usmine sa vanjske strane. Trljao sam joj usmine sa uljem i uskoro su bile jako glatke, a iz njene mace su počeli izlaziti sokovi i znao sam da je pred svršavanjem. Malo sam joj podigao noge, tj savio ih u koljenima i još raširio noge, te sam ugurao dva prsta u njenu macu i počeo joj stimulirati klitoris i pubis, te je uskoro eksplodirala u orgazmu. Namočila je dekicu ispod sebe, a i noge i moja ruka su bili mokri. Ovo joj je bio prvi takav squirt. Do sada još nije tako nešto doživjela i bila je van sebe od ushićenja. Suze su joj curile niz obraz, a smješak joj se nije skidao sa lica.

Ja sam ju poljubio, a ona mi je uzvratila još jačim poljupcem. Rekao sam joj da nije gotovo i da samo uživa. Ponovo sam kleknuo kraj nje, ali sam sad stavio drugu ruku u njenu macu, a u guzu jedan prst, te sam ju opet počeo stimulirati, tj jebati prstima u macu i guzu istovremeno. Ona je uskoro opet počela dahtati i tresti se, te je opet počela svršavati. Kad je počelo curiti iz nje, ja sam uz onaj jedan ugurao još jedan prst u njenu guzu što je kod nje izazvalo lagani uzvik iznenađenja.

- Samo se opusti i uživaj ...-ponovo sam tiho rekao.
- Nikad nisam...
- Znam -rekoh- samo se ti opusti i uživaj.

Nakon što sam joj guzu jebao sa dva prsta izvadio sam ih i podigao joj noge, te ih raširio. Protrljao sam svoj već prenapeti kurac i stavio ga na ulaz u njenu guzu. Počeo sam ga lagano uguravati. Nije se bunila, već je samo dahtala i na svaki moj ubod bi izdahnula. Uskoro je cijeli glavić ušao, a ona je rekla, na moje iznenađenje:

- Stavi mi ga cijelog....mmmm...ovo je tako dobro....

Ohrabren time počeo sam ga gurati sve dublje u guzu. Ona mi je pomogla primivši svoje noge i izbacila je svoju guzu prema meni, da lakše uđem u nju. Uskoro nakon dosta muke sam ga ugurao u njenu guzu te sam ju počeo žestoko jebati. Ona je stenjala i vikala, ali me je primala sve dublje. Uskoro sam svršio obilno u njen šupak i napunio ju do kraja, tako da je sprema izlazili van još dok je moj kurac bio u njoj. Izvadio sam ga i došao do njenih usta i ponudio joj da ga poliže. Uzela ga je sa obje ruke i strpala ga u usta, te ga potpuno očistila od sperme. Onda ga je još malo izdrkala i rekla mi:

- Sad me jebi u picu i napuni i nju kao što si napunio guzu!!
- Ali....zar se ne bojiš da ne ostaneš u drugom stanju?
- Htjela sam ti reči već ranije...uzimam tablete, tako da ne želim više da navlačiš kondome...

Tada mi je dala poljubac i pozvala me da joj rasturim picu. A ja sam oduševljeno prihvatio te ju okrenuo na trbuh i malo raširio noge te joj ga zabio bez čekanja i to do kraja. Ona je vrisnula, ali je odmah počela vikati:

- Daaaajjjjj gaa...mmmmm....zabij mi ga...

Zabijao sam ga kao da mi je zadnji seks u životu, a to što je rekla da mogu u nju svršiti samo mi je dalo dodatni podstrek, te sam se trudio čim jače i dublje joj ga staviti. Nakon što sam ju jebao tako dobrih desetak minuta, u kojem vremenu je ona dva puta svršila, ja sam joj po prvi puta napunio picu sa svojom spermom, te se nakon što sam ga iscijedio u nju izvalio kraj nje na krevet i pokušavao doći do daha. Ona se je primakla k meni i zagrlila me je, te rekla:

- Volim to što mi radiš i kako mi radiš...i iako nikad nećemo biti skupa u onom smislu, cura i dečko, biti ćeš mi ljubavnik i jedini češ moći jebati moju guzu i to kad god hoćeš bez da pitaš.
- I ja te volim, kao ženu, djevojku, ljubavnicu i kao moju Malu Ane...i da uvijek ćeš kod mene moći doći po bilo šta i bilo kad...

Poljubili smo se i zadovoljno zaspali sad kad smo definirali naš odnos i znajući da čemo moći jedno drugom ono što drugi neće.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija