Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kćer od prijatelja 2

Ocjena: 4

Ana je bila kod mene već dva mjeseca i seksali smo se skoro svaku večer. Bilo nam je to ludo vrijeme. Ona je rekla da se tako čuva loših veza i nekih prekida, a dobivali je seks zauzvrat i to ne od nekih balavaca već od iskusnog muškarca.
Jednu večer sam je odlučio iznenaditi, tj odlučio sam da proba nešto novo. Kad je došla sa faksa bila je vidljivo umorna i iscrpljena, te sam joj rekao da ću joj pripremiti toplu kupku i onda ju izmasirati, ali da prije toga večera. Dok je jela ja sam napunio kadu i ubacio mirisno ulje u kupku.

Kad je pojela odveo sam ju u kupaonicu i rekao joj da uđe u kadu i opusti se. Još uvijek bi mi njeno golo tijelo oduzimalo dah, pa tako i sada kad se skinula moj kurac je odmah narastao, a kako sam bio samo u boksericama to se lijepo i vidjelo. Ona se samo nasmješila i ušla u kadu, a ja sam uzeo spužvu i počeo je lagano trljati njom po ramenima i leđima, te sam prešao na grudi i trbuh. Ona je samo duboko disala, a kad sam sa spužvicom došao do dna trbuha samo me je primila za ruku i pogledala željno. Ja sam joj rekao da se opusti i da sklopi oči, jer da nisam još gotov.

Krenuo sam sa spužvicom sada od nožnih prstiju i lagano trljao tabane, te krenuo preko listova do butina, pa ju trljao lagano sa vanjske strane, a onda i sa unutarnje. Ona je samo lagano raširila noge i duboko disala. Ja sam spužvicom prešao nekoliko puta preko njene izbrijane i glatke mace na što se ona samo stresla i zastenjala. Lagano sam prstom ušao u njenu picu i protrljao malo po klitu, te sam ju malo pustio da još odmara u kadi.

Za to vrijeme sam ja na krevet stavio dvije velike frotiraste deke i pripremio ulje za masažu, te sam upalio par mirisnih svijeća i ugasio svjetlo. Zatim sam otišao po nju. Kad je izašla iz kade obrisao sam ju velikim ručnikom i ogrnuo ju suhim, te ju poveo u sobu. Malo se iznenadila i pogledala me radoznalo i sa uzbuđenjem.

- Vrijeme je da naučiš i probaš nešto novo... -šapnuo sam joj na uho.
- Jedva čekam... -i ona je tiho rekla.

Rekao sam joj da legne na leđa i kad je legla isipao sam toplo ulje na njena leđa, te sam ju počeo lagano masirati. Ona je samo uzdahnula i rekla:

- Ohhh...kako to paše...

Ja sam joj nastavio masirati leđa i ruke postepeno se spuštajući prema guzi, a onda sam joj malo namazao guzu, te krenuo od nogu, tj tabana. Lagano sam masirao prvo jednu, pa drugu nogu, a onda se polako vratio do guze i prošao prstima po unutrašnjoj strani bedara, okrznuvši macu, malo palcem pomazio šupčić na što je ona samo zastenjala. Opet se spustio do mace i prošao prstima u nju, ali na kratko, te se vratio do guze. Uspio sam uvući cijeli palac u njenu guzu a da nije ni zastenjala. Zamo je počela duboko disati i malo je stisla guzu. Izvukao sam prst iz guze i rekao joj da se okrene na leđa. Kad se okrenula izlio sam toplo ulje po njenim grudima i trbuhu, te sam ju počeo lagano masirati. Ona je duboko disala i stenjala dok sam joj masirao grudi, a bradavice joj nikad nisu bile tako tvrde kao sada.

Krenuo sam rukama niže niz trbuh i uskoro došao do brežuljka koji se sjajio od ulja, te sam ga počeo masirati i spuštati se niže do klitorisa. Malo ga pomazio i onda mazio usmine sa vanjske strane. Trljao sam joj usmine sa uljem i uskoro su bile jako glatke, a iz njene mace su počeli izlaziti sokovi i znao sam da je pred svršavanjem. Malo sam joj podigao noge, tj savio ih u koljenima i još raširio noge, te sam ugurao dva prsta u njenu macu i počeo joj stimulirati klitoris i pubis, te je uskoro eksplodirala u orgazmu. Namočila je dekicu ispod sebe, a i noge i moja ruka su bili mokri. Ovo joj je bio prvi takav squirt. Do sada još nije tako nešto doživjela i bila je van sebe od ushićenja. Suze su joj curile niz obraz, a smješak joj se nije skidao sa lica.

Ja sam ju poljubio, a ona mi je uzvratila još jačim poljupcem. Rekao sam joj da nije gotovo i da samo uživa. Ponovo sam kleknuo kraj nje, ali sam sad stavio drugu ruku u njenu macu, a u guzu jedan prst, te sam ju opet počeo stimulirati, tj jebati prstima u macu i guzu istovremeno. Ona je uskoro opet počela dahtati i tresti se, te je opet počela svršavati. Kad je počelo curiti iz nje, ja sam uz onaj jedan ugurao još jedan prst u njenu guzu što je kod nje izazvalo lagani uzvik iznenađenja.

- Samo se opusti i uživaj ...-ponovo sam tiho rekao.
- Nikad nisam...
- Znam -rekoh- samo se ti opusti i uživaj.

Nakon što sam joj guzu jebao sa dva prsta izvadio sam ih i podigao joj noge, te ih raširio. Protrljao sam svoj već prenapeti kurac i stavio ga na ulaz u njenu guzu. Počeo sam ga lagano uguravati. Nije se bunila, već je samo dahtala i na svaki moj ubod bi izdahnula. Uskoro je cijeli glavić ušao, a ona je rekla, na moje iznenađenje:

- Stavi mi ga cijelog....mmmm...ovo je tako dobro....

Ohrabren time počeo sam ga gurati sve dublje u guzu. Ona mi je pomogla primivši svoje noge i izbacila je svoju guzu prema meni, da lakše uđem u nju. Uskoro nakon dosta muke sam ga ugurao u njenu guzu te sam ju počeo žestoko jebati. Ona je stenjala i vikala, ali me je primala sve dublje. Uskoro sam svršio obilno u njen šupak i napunio ju do kraja, tako da je sprema izlazili van još dok je moj kurac bio u njoj. Izvadio sam ga i došao do njenih usta i ponudio joj da ga poliže. Uzela ga je sa obje ruke i strpala ga u usta, te ga potpuno očistila od sperme. Onda ga je još malo izdrkala i rekla mi:

- Sad me jebi u picu i napuni i nju kao što si napunio guzu!!
- Ali....zar se ne bojiš da ne ostaneš u drugom stanju?
- Htjela sam ti reči već ranije...uzimam tablete, tako da ne želim više da navlačiš kondome...

Tada mi je dala poljubac i pozvala me da joj rasturim picu. A ja sam oduševljeno prihvatio te ju okrenuo na trbuh i malo raširio noge te joj ga zabio bez čekanja i to do kraja. Ona je vrisnula, ali je odmah počela vikati:

- Daaaajjjjj gaa...mmmmm....zabij mi ga...

Zabijao sam ga kao da mi je zadnji seks u životu, a to što je rekla da mogu u nju svršiti samo mi je dalo dodatni podstrek, te sam se trudio čim jače i dublje joj ga staviti. Nakon što sam ju jebao tako dobrih desetak minuta, u kojem vremenu je ona dva puta svršila, ja sam joj po prvi puta napunio picu sa svojom spermom, te se nakon što sam ga iscijedio u nju izvalio kraj nje na krevet i pokušavao doći do daha. Ona se je primakla k meni i zagrlila me je, te rekla:

- Volim to što mi radiš i kako mi radiš...i iako nikad nećemo biti skupa u onom smislu, cura i dečko, biti ćeš mi ljubavnik i jedini češ moći jebati moju guzu i to kad god hoćeš bez da pitaš.
- I ja te volim, kao ženu, djevojku, ljubavnicu i kao moju Malu Ane...i da uvijek ćeš kod mene moći doći po bilo šta i bilo kad...

Poljubili smo se i zadovoljno zaspali sad kad smo definirali naš odnos i znajući da čemo moći jedno drugom ono što drugi neće.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina