Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kišni dan

Bio je težak kišni dan, kasna jesen, sve mokro i vlažno, a meni se nije dalo niti ustajat taj dan, a kamoli ići na posao. Ali morao sam. Bio sam direktor jedne firme, te sam imao neke sastanke, srećom sve kod mene u uredu. Nazvao sam tajnicu da joj kažem da imam još nešto za obaviti, te da ću kasniti u ured, a ona mi je rekla da se i poslovni partner zadržao, te da će doći tek oko 12 sati.

Meni je odgovaralo, pa sam se odlučio vratiti u krevet na barem još sat vremena. No to je bilo skoro dva sata, pa sam se brzinski otuširao i spremio, a onda odvezao u firmu. Vidio sam da imam još sat i pol do sastanka, pa sam nabrzaka riješio tekuće stvari i pozvao tajnicu da se pripremim za sastanak. Moja tajnica je inače bila jedna mlada i jako sposobna cura koja je završila fakultet, ali nije mogla naći posao u struci, a zbog njene komunikativnosti i čvrstog stava mi se i svidjela, te sam joj dao posao prije dvije godine kao mojoj tajnici. I radila je taj posao prokleto dobro.

Dok je stajala uz mene osjećao sam njen parfem i jedva bio svjestan onoga što mi govori. Pogledavao sam ju poskrivečki i po prvi put shvatio da je jako sexy. Uska plava haljina je isticala njene obline, koje nije mogla sakriti, ali nije bila punašna već jako vitka, sa oblinama na pravim mjestima. Duga plava kosa je bila raspuštena i davala joj neki ozbiljan izraz lica, iako se ono smješkalo. Trgnuo sam se i napokon se skoncentrirao na ono što mi je Tea govorila.
Uto su stigli poslovni partneri, pa smo počeli sastanak, a onda sam otišao i na ručak sa njima. Vani je još bilo ono usrano vrijeme, pa sam Tei rekao da ću se vratiti.

Bilo je prošlo 15 sati kad sam stigao u ured, a većina je već otišla. Glava me je razbijala, te sam ušao u ured zavalio se u svoju stolicu i stavio noge na stol. Prije toga sam navukao zavjese na prozorima i bio sam u nekom polumraku. Čulo se lagao kucanje i ušla je Tea:

- Šefe, jel sve u redu? -bilo je neke zabrinutosti u njenom glasu, ali možda je to glavobolja izvrtala stanje stvari.
- Je.. . -promrmljao sam- .. ali me glava rastura.. ..
- Odmah dolazim -rekla je i izašla, a vratila se za minutu sa čašom vode i pružila mi ju zajedno sa nekom tabletom- Ovo vam je dobro za glavobolju.

Popio sam tabletu i bilo mi je malo bolje već od same hladne vode, a onda sam se iznenadio totalno. Tea je stala iza mene i počela mi masirati sljepoočnice, te se spustila rukama do vrata. Malo sam se ukočio, ali sam se onda i opustio, jer sam se osjećao fenomenalno. Zatim mi je povukla glavu na natrag i naslonila ju na sebe, te mi počela masirati čelo i lice. Ne bi bilo ništa neobično da mi se glava nije našla između njene dvije sise i da nisam osjećao njen prsluk na svom vratu. Bilo mi je malo neugodno, ali i jako napaljujuće, a to se uskoro vidjelo i na mojim hlačama jer je izbočina postala očita. Tea nije prestajala sa masiranjem, a potvrdu da je vidjela moju erekciju dobio sam sljedečeg trenutka kad je rekla:

- Šefe.. .. jel Vas boli samo gornja glava ili je problem i u onoj donjoj? -način na koji je to rekla i pritisak njenih grudi koji se pojačao na mojoj glavi govorili su da je primjetila.
- Khmm.. . -lagano sam pročistio grlo i počeo zamuckivati- ovaj.. znaš, ovo mi je ugodno, paaa.. .. eto.. .
- Shvaćam -mirno je rekla i nastavila masirati moju glavu, a onda nakon par trenutaka se odmakla i stala kraj mene.

Pogledao sam ju u trenutku kad se saginjala prema mojim preponama. Uspio sam vidjeti da su joj napete bradavice napinjale haljinu i kroz grudnjak, a onda je primila moj kurac preko hlača i pomilovala ga, pogledala me i tiho rekla:

- Samo se vi opustite šefe.. ..

U sljedećem trenutku je otkopčala hlače, zavukla ruku i izvukla kurac van. Bila je oduševljena onime što vidi, a moram priznati da mi je bio jako debeo i dugačak, što bi rekli van prosjeka:

- Ohhhh.. . šefe.. . predivan je -dalje više ništa nije govorila jer je spustila glavu i počela ga trpati u svoja usta.

Naravno da ga nije mogla cijelog strpati u usta, ali se trudila i to dobro. U jednom trenu mi je okrenula stražnjicu, pa sam rukom kliznuo uz njenu nogu i preko guze. Samo mi ju je primakla bliže ne ispuštajući moj kurac iz usta. Milovao sam joj guzu preko haljine, a onda odlučio zavuči ju ispod haljine. Išao sam prstima uz nogu, prošao rub samostojećih čarapa, te došao na golu kožu njene noge. Lagano se trznula, a kad sam dotako njene gaćice samo je lagano raširila noge, pa sam počeo prstima milovati njenu pičkicu preko gaćica. Uskoro sam osjetio kako se gaćice vlaže, pa sam ih odmakao u stranu i ušao prstom u njenu picu. Gurnuo sam ga do kraja, a Tea je samo zamumljala sa mojim kurcem u ustima. Zatim se uspravila i skinula haljinu sa sebe, te grudnjak, a onda je skinula i gaćice. Pičkica joj je bila obrijana i glatka, a sise su bile predivne, poveća četvorka sa isturenim bradavicama. Privukao sam ju k sebi i počeo joj ljubiti bradavice, a ona mi je držala glavu i lagano prstima prolazila kroz kosu. Držao sam ju za guzu koja je bila izrazito čvrsta, a opet meka na neki način. Malo me odgurnula i rekla da se naslonim, te mi otkopčala hlače i povukla ih niz noge sa gaćama, pa me opkoračila i sjela mi u krilo. Trljala je svoju pičkicu duž mog kurca, došla do vrha malo uvukla glavić u usmine, pa ga izvadila i kliznula pičkicom niz kurac do jaja, pa opet ispočetka. Bio sam prenapet i bojao sam se da ću svršiti prerano, ali izgleda da je i Tea to znala, pa je konačno uvukla moj kurac u svoju rupicu i počela se polako spuštati niz njega. Morala se dizati i spuštati nekoliko puta da bi joj cijeli ušao u pičkicu kako je bila uska.

Malo se umirila i onda se počela nabijati na moj kurac sve jače i jače, a ja sam uživao gledajući kako njene sise skaču gore dolje. Dahtala je i stenjala, a onda sam osjetio kako mi steže kurac svojom pičkicom, te sam znao da neću moći više izdržati. I nismo, nakon par minuta smo oboje svršili u nekom grču, a ona uz glasan vrisak i zahvaljivao sam nebesima što su već svi otišli iz firme, jer teško da ovo netko ne bi čuo. Napunio sam joj vrelu unutrašnjost obilnim količinama svoje sperme, a i ona je obilno svršila jer su mi jaja bila mokra od njenih sokova. Sjedila je na meni i osjećao sam kako mi stišće kurac u njenoj unutrašnjosti, a onda se opustila. Zatim je ustala, pa se sagnula i oblizala mi kurac od sokova, a već se i spustio, te se krenula oblačiti, a ja sam ju upitao:

- Hoćeš da odemo kod mene?
- Ne šefe. -tiho je rekla- Imam nekih obaveza, ali mogu navratiti kasnije da vidim da li Vas je prola glavobolja. -poljubila me je i izašla iz ureda, a ja sam ostao sjediti spuštenih hlača i gaća još neko vrijeme, te se napokon trgnuo i spremio kući.

Nisam bio siguran da će doći, ali je ipak došla, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija