Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Konačan seks sa Zdenkom!

Nakon našeg druženja koje je trajalo dobrih petnaest dana preki intereta i upoznavanje i otkrivanja svih fetiša i onoga što oboje volimo, Zdenka mi je rekla da bi voljala da se vidimo uživo i da je ona spremna na taj korak. Naravno da sam pristao i ja iskreno. Dogovorili smo se da to bude sad za vikend u nedelju da će ona sve da organizuje. Iznajmiće sobu u motelu a potom doći autom po mene. Dao sam joj adresu gde stanujem. Rekla mi je da je očekujem oko sedam sati u nedelju. To je bio petak.

Činilo mi se da nikad do sada nisu mi bila duža ta dva dana za proći. Činilo mi se da traju cijelu vječnost. Ali i to je prošlo i došla je nedelja i vrijeme našeg susreta. Bio sam jako nestrpljiv. Negdje oko sedam sati stigla mi je poruka da đe čeka na dogovorenom mjestu. Parkirala se bila nedaleko od moje zgrade. Čim me je ugledala izašla je da me pozdravi. Poljubila me je onako sočno. Ušli smo u auto i zaputili se u motel koji je već ranije iznajmila. Cijelo vrijeme dok je vozila njena ruka je bila na mom kurcu koji je već bio ukrućen jer Zdenka je izgledala tako jebozovno.

Na sebi je imala svileni bijelu košulju sa nekoliko dugmadi otkipčanih ispod kojih se jasno vidio crni čipkasti brus i njene velike sise. Dolje je nosila usku kratku mini suknju koja je isticala njene velike i lijepe noge. Došli smo do motela i ušli u sobu. Čim smo ušli počela je da me ljubi i skida. Rekla je kako je jako napaljena i da ne može više čekati. Za par trenutaka oboje smo bili goli a potom ona se spustila na koljena i uzela moj ukrućeni kurac u ruku. Počela je da ga drka govoreći da imam ogromnu kurčinu višu nego što je mislila da jeste.

Naredno čega se sjećam je bilo pušenje. Pušila ga je kao one milfare sa pornica. Sisala ga je usnama, uvlačila unutra koliko je mogla a potom bi ga vadila napolje i drkala dok bi sisala mi jaja. Dok bi ga pušila gledala bi me u oči. Par puta je rekla kako ovo dugo čeka. Ja sam za to vrijeme mijesio rukama njene velike sise. Sve to bilo je previše za mene i počeo sam svršavati. Osjetila je to po grčenju moga tijela. Bila je spremna gutala je spermu koliko je mogla. Iako se trudila da sve proguta jedan dio je preko njene brade pao na njene velike sise.

Rukom je spermu razmazala po sisama. Bio sam razočaran što sam tako rano svršio. Ona se nasmijala i rekla da se ne brinem da će ona to srediti. Uzela ga je ponovo u usta i počela žestoko pušiti. Nine trebalo moj mališa dugo da čeka, njena usta su bila božanstva. Podligla ga je za par minuta. Potom me je dovela do kreveta. Stala je u dogi pozu i rekla da želi da je jebem kao pravu kurvetnu. Uzeo sam kurac i sjurio ga jednim potezom u pičku. To je kod nje izazvalo veliki krik. Rukama sam je uhvatio za ogormne sise i počeo žestoko jebati.

Vrištala je kao da je kolju govoreći da ne stajem da želi da je razvalim od kurca. Ja sam na to govorio kako je dobra kurvica kako ću jebati od sada kada poželim. Nije joj trebalo dugo i iz njene dlakave pičke je poteklo kao sa česme. Svršila je uz gromoglasne krikove. Okrenula se na leđa a ja odmah stavio njene noge na moja ramena i počeo ponovo žestoko da je punim. Širio sam njenu vruću i usku pičku mojim tvrdim debelim kurcem. Činilo mi se da sam joj cijelu pičku ispunio. Dok sam je jebao tako gledao sam u njene ogromne sise koje su skakale kao lude gore dolje.

Uzela ih je u ruke i ona mijesila. Počela je da svršava po drugi put. Meni je drago bilo što tako jedna rasna milf">milfara po drugi put svršava na mom kurcu. Sada smo promijenili pozu i ona je bila na meni. Jahala mi je kurac. Nabijala se na njega svom silinom. Govorila mi je kako sam ke ispunio cijelu kako joj pičku razvaljujem mojom kurcinom. Nisam mogao još mnogo da izdržim i počeo sam da svršavam. Htio sam ga izvaditi napolje ali ona mi nije dala. Rekla je da želi da joj ispunim pičku mojom vrelom spermom.

Tu je bio kraj za mene. Počeo sam da je punim. Činilo mi se da neću prestati da špricam. U isto vrijeme ona je svršila po treći put. Pala je na moje grudi iscrpljena. Počela je da me ljubi govoreći da od sada sam njen jebala. Nastavili smo da se jebemo sve do dan danas.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2344

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija