Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Krstarenje između njenih nogu

Ocjena: 5

Rad na velikom kruzeru ima svojih mana i prednosti. Velika prednost je definitivno plaća, a mane su uglavnom prekovremeni rad i umor, te konstantna neispavanost. Nakon što sam godinu dana radio na velikom kruzeru na Karibima, odlučio sam se za ove manje na rijekama. I nisam pogriješio.

Manja plaća nije bilo nešto što bi me odbilo, ali svakih 40 dana kući me privuklo. A i ona.. .

Tetiana je bila Ukrainki duge crne kose i zelenih očiju, bujnih sisa (5), i dugih nogu koje su bile okrunjene okruglom guzom. Radila je kao konobarica i bila je duplo mlađa od mene. Rekao bi netko 'može ti i kćer biti', ali bila je ta neka kemija između nas. I potrefila na se ista rotacija, tj vrijeme na brodu i odmor. Od početka se prema meni ponašala super blisko, pa čak i intimno, a kako sam ja od one stare škole tako sam znao ponešto ruskog i mogli smo razgovarati iako je službeni jezik bio engleski. Malo po malo sve smo bili prisniji i jednu večer nakon oproštajne večere za goste koju je organizirala posada, ostalo se malo duže i pilo i nekako je sve išlo ka onome što se desilo.
Tetiana je nakon par pića sjela meni u krilo i sve se nešto meškoljila, smijala se glasno šalama, obgrlila me oko vrata i moj se kurac počeo lagano buditi, te je uskoro postalo tijesno za mojih 20 cm vrelog mesa u mojim gaćama. Naravno da ga je osjetila, pa me samo pogledala i šapnula na uho:
- Voljela bih ga cijelog.. .

Naravno da sam znao šta misli, a onda kad se ustala i krenula u kabinu samo sam prekrižio noge da kolege ne vide moju erekciju, te pričekao desetak minuta, pa rekao da i ja idem jer je sutra radni dan, a kuhinja nikad ne spava. Ispračen sam izjavama na račun mojih godina, ali bez zamjerke, jer su moje misli bile već među njenim nogama. Uskoro sam bio ispred njene kabine i samo sam tiho otvorio vrata i brzo ih zaključao iza sebe. Znao sam da je sama od jučer u kabini jer je kolegica ostala u Koelnu kod rodbine na par dana.

Ležala je potpuno gola na krevetu, a moje oči su klizile sa njenog nasmiješenog lica niz bujne grudi i vitkog tijela do raširenih nogu i njene obrijane pičke. Prstom je lagano klizila po klitorisu i malo bi ga gurnula u rupicu, a ja sam kao lud skidao sve sa sebe i uskoro sam uzdignuta kurca prilazio njoj.

- Pridi.. . - rekla je mazno na onom njenom sexy ruskom.

Prišao sam i poljubio ju dok je ona rukom hvatala moj kurac i nježno ga milovala dok su naši jezici istraživali jedan drugoga. Osjećao sam kako mi se stvaraju kapljice na glavić, a nisam jebao već jako dugo jer kad sam bio doma žena nija bila od volje i imala je menstruaciju. A onda ne želi nikog blizu sebe. Prva pomisao je bila da ću svršiti jako prerano, ali je Tetiana to orjerala podizanjem u sjedeći položaj i moj je napeti kurac nestao u njenim toplim i nježnim ustima. Znao sam da joj nisam nikako prvi, jer me do ekstaze dovela već nakon par minuta i ubrzo sam mlazeve vrele sperme peaznio duboko u njena usta ili čak i direktno u grlo. Gutala ju je sa takvom strašću kao kad žednom daš hladne vode. Nastavila mi ga je pušiti i lagano drkati da ne padne i onda se natrag legla na krevet. Odmah sam se prebacio između njenih nogu i počeo joj ljubiti i lizati velike usmine, a onda se prebacio na klitoris. Samo je zajecala nježno, a kad sam joj gurnuo dva prsta u dobrano namočenu pičku samo je uzdahnula i još jače raširila noge. Lizao sam ju i ljubio, te jebao prstima nekih desetak minuta dok nije doživjela prvi orgazam te večeri. Ustao sam i otišao do novčanika i iskopao kondom, a njen tihi: - Njet.. - me malo zbunio, ali njen poziv je bio očit.

Slegnuo sam ramenima i smjestio se između njenih nogu i polako ugurao kurac u njenu pičku. Uzdah zadovoljstva je bio očit. Počeo sam ju jebati polako, ali želja za njenim tijelom je bila prevelika, pa je to uskoro bila bitka u ringu gdje sam se ja zabijao u njemu pičku do jaja, a ona je samo stenjala, zabijala svoje nokte u moja leđa i svršavala. Oh, bože kako je samo curilo iz nje. Krevet je bio mokar od našeg znoja i njenih sokova kojima je njena pička bila natopljena. Konačno sam i ja nakon dobrih pola sata ponovo svršio, a ovaj put sam punio njenu pičku svojom užarenom spermom. Zabio sam ga do kraja i nisam se micao, kao da me uočilo, a ona je prigušeno stenjala na moje uho.

- Nadam se ima toga još.. . - tiho je upitala, a ja sam se samo slabašno osmjehnuo i kliznuo sa nje legavši na krevet.

Ona se brzo prebacila na mene i sad je njena pička bila na mojem licu, a moj opušteni kurac u njenim ustima dok su jaja trpila njene nokte koji su ih grebli. Lizao sam njenu pičku natopljenu našim pomiješanim sokovima i malo mi je bio čudan okus vlastite sperme, ali nisam ništa rekao. Nakon dosta vremena je digla moj kurac i samo se nabila na njega.

Skakala je po meni do ranih jutarnjih sati i uspjela me natjerati na još dva moja orgazma, ne znam kako, ali eto. U kuhinju sam došao kao zombi i jedva radio. Ona se pojavila sva nasmiješena i kao da je spavala cijelu noć, uvalila mi jezik i otišla raditi.
Narednih nekoliko noći smo provodili u njenoj kabini i jebali se kao zečevi, pa moram priznati da sam odahnuo kad joj je cimerica došla. U tih par dana sam izgubio 5 kila, ali i shvatio koliko mogu dugo u krevetu.

Sad više nisam na brodu, ali sam sa Tetianom u kontaktu i dok nas ponovo sudbina ne spoji biti ćemo on line i imati sex preko skypea.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina