Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Krstarenje između njenih nogu

Rad na velikom kruzeru ima svojih mana i prednosti. Velika prednost je definitivno plaća, a mane su uglavnom prekovremeni rad i umor, te konstantna neispavanost. Nakon što sam godinu dana radio na velikom kruzeru na Karibima, odlučio sam se za ove manje na rijekama. I nisam pogriješio.

Manja plaća nije bilo nešto što bi me odbilo, ali svakih 40 dana kući me privuklo. A i ona.. .

Tetiana je bila Ukrainki duge crne kose i zelenih očiju, bujnih sisa (5), i dugih nogu koje su bile okrunjene okruglom guzom. Radila je kao konobarica i bila je duplo mlađa od mene. Rekao bi netko 'može ti i kćer biti', ali bila je ta neka kemija između nas. I potrefila na se ista rotacija, tj vrijeme na brodu i odmor. Od početka se prema meni ponašala super blisko, pa čak i intimno, a kako sam ja od one stare škole tako sam znao ponešto ruskog i mogli smo razgovarati iako je službeni jezik bio engleski. Malo po malo sve smo bili prisniji i jednu večer nakon oproštajne večere za goste koju je organizirala posada, ostalo se malo duže i pilo i nekako je sve išlo ka onome što se desilo.
Tetiana je nakon par pića sjela meni u krilo i sve se nešto meškoljila, smijala se glasno šalama, obgrlila me oko vrata i moj se kurac počeo lagano buditi, te je uskoro postalo tijesno za mojih 20 cm vrelog mesa u mojim gaćama. Naravno da ga je osjetila, pa me samo pogledala i šapnula na uho:
- Voljela bih ga cijelog.. .

Naravno da sam znao šta misli, a onda kad se ustala i krenula u kabinu samo sam prekrižio noge da kolege ne vide moju erekciju, te pričekao desetak minuta, pa rekao da i ja idem jer je sutra radni dan, a kuhinja nikad ne spava. Ispračen sam izjavama na račun mojih godina, ali bez zamjerke, jer su moje misli bile već među njenim nogama. Uskoro sam bio ispred njene kabine i samo sam tiho otvorio vrata i brzo ih zaključao iza sebe. Znao sam da je sama od jučer u kabini jer je kolegica ostala u Koelnu kod rodbine na par dana.

Ležala je potpuno gola na krevetu, a moje oči su klizile sa njenog nasmiješenog lica niz bujne grudi i vitkog tijela do raširenih nogu i njene obrijane pičke. Prstom je lagano klizila po klitorisu i malo bi ga gurnula u rupicu, a ja sam kao lud skidao sve sa sebe i uskoro sam uzdignuta kurca prilazio njoj.

- Pridi.. . - rekla je mazno na onom njenom sexy ruskom.

Prišao sam i poljubio ju dok je ona rukom hvatala moj kurac i nježno ga milovala dok su naši jezici istraživali jedan drugoga. Osjećao sam kako mi se stvaraju kapljice na glavić, a nisam jebao već jako dugo jer kad sam bio doma žena nija bila od volje i imala je menstruaciju. A onda ne želi nikog blizu sebe. Prva pomisao je bila da ću svršiti jako prerano, ali je Tetiana to orjerala podizanjem u sjedeći položaj i moj je napeti kurac nestao u njenim toplim i nježnim ustima. Znao sam da joj nisam nikako prvi, jer me do ekstaze dovela već nakon par minuta i ubrzo sam mlazeve vrele sperme peaznio duboko u njena usta ili čak i direktno u grlo. Gutala ju je sa takvom strašću kao kad žednom daš hladne vode. Nastavila mi ga je pušiti i lagano drkati da ne padne i onda se natrag legla na krevet. Odmah sam se prebacio između njenih nogu i počeo joj ljubiti i lizati velike usmine, a onda se prebacio na klitoris. Samo je zajecala nježno, a kad sam joj gurnuo dva prsta u dobrano namočenu pičku samo je uzdahnula i još jače raširila noge. Lizao sam ju i ljubio, te jebao prstima nekih desetak minuta dok nije doživjela prvi orgazam te večeri. Ustao sam i otišao do novčanika i iskopao kondom, a njen tihi: - Njet.. - me malo zbunio, ali njen poziv je bio očit.

Slegnuo sam ramenima i smjestio se između njenih nogu i polako ugurao kurac u njenu pičku. Uzdah zadovoljstva je bio očit. Počeo sam ju jebati polako, ali želja za njenim tijelom je bila prevelika, pa je to uskoro bila bitka u ringu gdje sam se ja zabijao u njemu pičku do jaja, a ona je samo stenjala, zabijala svoje nokte u moja leđa i svršavala. Oh, bože kako je samo curilo iz nje. Krevet je bio mokar od našeg znoja i njenih sokova kojima je njena pička bila natopljena. Konačno sam i ja nakon dobrih pola sata ponovo svršio, a ovaj put sam punio njenu pičku svojom užarenom spermom. Zabio sam ga do kraja i nisam se micao, kao da me uočilo, a ona je prigušeno stenjala na moje uho.

- Nadam se ima toga još.. . - tiho je upitala, a ja sam se samo slabašno osmjehnuo i kliznuo sa nje legavši na krevet.

Ona se brzo prebacila na mene i sad je njena pička bila na mojem licu, a moj opušteni kurac u njenim ustima dok su jaja trpila njene nokte koji su ih grebli. Lizao sam njenu pičku natopljenu našim pomiješanim sokovima i malo mi je bio čudan okus vlastite sperme, ali nisam ništa rekao. Nakon dosta vremena je digla moj kurac i samo se nabila na njega.

Skakala je po meni do ranih jutarnjih sati i uspjela me natjerati na još dva moja orgazma, ne znam kako, ali eto. U kuhinju sam došao kao zombi i jedva radio. Ona se pojavila sva nasmiješena i kao da je spavala cijelu noć, uvalila mi jezik i otišla raditi.
Narednih nekoliko noći smo provodili u njenoj kabini i jebali se kao zečevi, pa moram priznati da sam odahnuo kad joj je cimerica došla. U tih par dana sam izgubio 5 kila, ali i shvatio koliko mogu dugo u krevetu.

Sad više nisam na brodu, ali sam sa Tetianom u kontaktu i dok nas ponovo sudbina ne spoji biti ćemo on line i imati sex preko skypea.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija