Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luda vožnja u krevetu

Došlo je vrijeme da krenem do Nikoline koja je živjela na drugom kraju grada, pa sam se sa onim zamjenskim autom koji je imao navigaciju, na svu sreću, uputio kod nje. Tu su uglavnom bile obiteljske kuće sa cvjetnim i elenim vrtovima koji su skrivali kuće od pogleda sa ceste. Nakon dvadesetak minuta vozikanja sam napokon našao njenu kuću. Bila je malo manja nego susjedne dvije, ali sa velikim vrtom krcatim cvijećem.

Pozvonio sam na vrata noseći bocu vina i neku bombonijeru, a ubrzo je ona otvorila i nasmješila se te me pozvala unutra. Čim je zatvorila vrata poljubila me, a ja sam uzvratio zagrlivši ju oko struka slobodnom rukom. Povela me do dnevnog, te mi rekla da se raskomotim, a onda namignula i rekla:

- Potpuno.. -pa se udaljila prema kupaonici ili sobi, a nakon toga sam čuo šum vode.

Raskomotio sam se skoro pa potpuno, i baš sam htio skinuti hlače kad je došla Nikolina u kućnom ogrtaču koji je malo prikrivao njene obline, pa me pogledala upitno:

- Trebaš pomoć oko hlača? -vidio sam neki smješak u njenim očima, a kad je došla do mene i počela mi otkopčavati hlače ja sam samo rukom krenuo oko njenog struka i privukao ju k sebi i poljubio, a ona je otkopčala moje hlače i pustila ih da mi kliznu niz noge, te me primila za kurac preko bokserica i počela ga mijesiti.

Nakon toga sam joj razvezao kučni ogrtač i pustio ga da joj klizne niz leđa na pod, pa je preamnom ostala potpuno gola djelomično mokre kože i potpuno obrijane pice. Primio sam ju za sisu i počeo ju mijesiti dok smo se žvalili, a onda ju povukao na trosjed i riješio se svojih bokserica, te sam sad stajao poludignutog kurca ispred nje. Kleknuo sam ispred nje i raširio joj noge, te ih stavio na svoja ramena i zaronio u njenu mirisnu i obrijanu picu. Zastenjala je puno glasnije nego danas na probnoj vožnji na onom parkingu. Lizao sam i grickao njen klitoris koji je bubrio i pulsirao od napetosti, a ona se samo tresla. Malo sam jezikom prešao preko onog obrijanog brežuljka, pa preko trbuščića do njenih sisa i sad sam joj grickao bradavice dok je moj napeti glavić lagano lupkao po njenim usminama. U par navrata sam ga malo ugurao između njenih usana, pa ga vadio dok joj je iz pice curilo. Ljubio sam one njene mekane sise i stiskao i grickao bradavice dok je njeno stenjanje prelazilo u cvilež i onda je svršila. Mlaz je bio jak i zalio mi je prepone, te mi je uz kurac i jaja bio mokar i donji dio trbuha, te noge. Da ne govorim o mokrom trosjedu ispod nje. Napalilo me to dodatno i bez razmišljanja sam joj zabio kurac u picu, a da nisam stavio ni kondom. Poslije se ispostavilo da ni ona nije željela da stavljam kondom, jer joj nisu ni bili plodni dani. Zabijao sam joj ga do kraja u picu, dok me ona obujmila nogama oko struka i navlačila na sebe. Cvilio je onaj trosjed ispod nas dok sam se zabijao u njenu mokru picu, a moj trbuh lupkao po njenom trbuhu i noge po njenim guzovima. Ubrzo sam osjetio da mi dolazi i brzo sam ga izvukao i počeo joj svršavati po trbuhu u dugim mlazevima, a ona je primila moj kurac i drkala ga onako sluzavog kao da ga želi još iscijediti.

Kad smo došli do daha povela me u svoju sobu i na raskošan krevet. Odmah se bacila na pušenje mog kurca dok sam ležao na leđima. Oblizala ga je cijelog i sad je imala glavić u ustima dok mi ga je drkala i milovala jaja. Povremeno bi mi prstima došla do šupka, pa bi malo noktom grebla po njemu. Isti tren mi se kurac ukrutio, a to do sada nisam još iskusio. Mumljala je dok mi je pušila kurac, a onda se popela na mene i nasadila na njega. Oslonila se rukama uz mene i počela se nasađivati na moj kurac. Čulo se samo kako kurac šljapka u njenoj mokroj pici i kako njene noge lupkaju po mojima. Stenjali smo i dahtali zajedno, a nakon desetak minuta je predložila da promjenimo poziciju, pa sam ju sad guzio s leđa dok sam ju držao za bokove. Usput mi je napomenula da mogu slobodno svršavati u nju i da nema bojazni. To mi je olakšalo puno toga jer sam se sad mogao skoncentrirati na jebanje. Zabijao sam se žestoko u nju dok je ona polako klizila na krevet i zabijala se glavom u jastuke, dok se grčevito držala za plahte na krevetu. Ubrzo sam osjetio da mi dolazi i nabio sam se jako u nju, te se počeo prazniti duboko u njenu picu. Kad sam se odmaknuo vidio sam da joj je poveća guza sasvim crvena, što od mog nabijanja u nju, što od mojih ruku kako sam ju držao.

Izvalio sam se na krevet kraj nje i sad smo se malo ljubili i mazili, a onda me pitala:

- Da li si kad jebao neku u šupak?
- Kako to misliš? -pitao sam malo zbunjeno, jer nisam znao na šta cilja.
- Paaa, da li si nekad sa nekom imao analni seks? -pojasnila je i naslonila se na lakat dok me je gledala i rukom milovala moj mlohavi kurac ljepljiv od sperme i njenih sokova.
- Jesam, zašto pitaš?
- Voljela bi ga u guzi.. -rekla je tiho, pa dodala- .. ako nemaš ništa protiv..
- Naravno da nemam.. -rekao sam sa smješkom, a ona me poljubila i ustala, te donijela iz kupaonice vazelin, te mi ga pružila, a onda me opkoračila, te mi picom sjela na lice dok se ona bacila na moj kurac ustima.

Međusobno smo si lizali i ljubili, te grickali, ja njoj picu, a ona meni kurac, a onda sam joj počeo mazati šupak vazelinom i uskoro sam sa dva prsta rovario po njemu, dok je ona glasno stenjala, a moj kurac u njenim ustima je samo prigušivao njene uzdahe. Ubrzo sam joj dao znak da se legne na trbuh i ja sam si namazao kurac sa vazelinom, te kleknuo između njenih nogu. Razmaknuo sam joj guzove koji su bili sjajni od vazelina, pa namjestio kurac na ulaz u njen šupak. Polako sam počeo gurati kurac u njen šupak i uskoro sam ušao u njega. Zastenjala je glasno i zajaukala, ali nisam stao, već sam ga počeo zabijati sve dublje u njega. Ubrzo sam više od pola kurca zabio u nju i sad sam ju jebao sve jače i jače. Sad je sama držala razmaknute guzove svojim rukama dok sam se ja zabijao u nju. Ali nikako da svršim. Guslao sam dobrih pola sata njenu guzu koja je bila sva crvena i dodatno ju mazao vazelinom dok napokon nisam svršio napunio joj guzu zadnjim ostacima sperme iz svojih jaja. Ona je bila dva puta svršila i sad smo oboje ležali potpuno znojni i umorni od svega. Tako smo i zaspali, a tijekom noći sam osjetio da me netko pokrio i zagrlio, pa sam pogledao u nju i vidio kako spava blaženim snom. Nasmješio sam se i natrag zaspao.

Ujutro nismo mora ići nikuda, pa smo se nastavili jebati skoro cijeli dan uz prekide za ručak i tuširanje. Od tada smo skupa i jebemo se svaki slobodni trenutak, ali nam je najdraže pojebati se na zadnjem sjedalu auta, jer smo se tako pojebali prvi puta.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija