Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luka i starija koka

Luka se i ovog jutra probudio s jakom erekcijom, što kod jednog zdravog, snažnog 24-godišnjaka nije nešto neočekivano, a još kad bi znali kakvu on mrcinu ima u gaćama, buzdovan dugačak 24 cm, u promjeru 6 cm štrčao je ravno kao jarbol ispod pokrivača i instiktivno ga je uzeo u ruku i počeo nadrkavati. Stalno je sanjao o starijoj, punijoj ženi, samo u čipkastim halterima i crnim čarapama, koju bi štepau u guzu. Iako je imao iskustva sa svojim vršnjakinjama ipak je sanjao o seksu sa starom kokom. Čvrsto je odlučio da to neće više moći tako i nakon što se žestoko izdrkao i ispraznio. Htio je svoju fantaziju bezuvjetno ostvariti u stvarnom životu.


Bio je vikend i odlučio je da je pravo vrijeme za pokrenuti stvar s mrtve točke. Kako je već neko vrijeme bio prijavljen na jednom portalu za pronalaženje partnera, napravio si je jednu nesicu i uključio laptop. Postojali su razni zahtjevi koje je mogao ukucati u tražilicu, uključujući i seksualne zahtjeve i tako je on pustio mašti na volju i napisao je traži ženu iznad 60 godina, tešku od 70-100 kila, visoku 1, 70, velike grudi i guza, da voli intimno rublje i analku, da brije pičku i da nije u vezi. Odredio je područje dovoljno široko da mu ne promakne ukoliko se takva odgovarajuća osoba pojavi u njegovom neposrednom okruženju.


Nakon što je ukucao sve svoje zahtjeve dobio je osam potencijalnih žena koje su odgovarale njegovim zahtjevima, neke i sa slikom. Napeto je proučavao njihove profile dok nije pronašao onu koja mu je najviše odgovarala. Udovica, 64 godine iz susjednog, ne više od 20-tak km udaljenog grada, živi sama, a naročito ga je uzbudila jedna njena slika, snimljena usred nekog vinograda, imala je na sebi laganu ljetnu haljinu, kroz koju se se lijepo isticale ogromne grudi s velikim bradavicama koje su napinjale tkaninu, jer ispod nije imala ni gudnjak. Sliku je uljpšao i nježan osmjeh , lijepa frizura, zaobljena velika guza, ma sve super.


Napisao joj je poruku u kojoj je spomenuo sve svoje želje i maštanja i u kojoj je, dakako, pohvalio njen izgled i udijelio joj par komplimenata. Priložio je još nekoliko svojih slika, uključujući i sliku svoje batine, neka gospođa odmah vidi s čim on raspolaže i što ju očekuje ukoliko se nađe s njim. Nakon što je sve još jednom provjerio poslao je poruku, očekujući njen odgovor, naravno ne odmah, nego možda navečer, pa je otišao na bazen, lijepo je vreme, tamo je već sigurno njegova ekipa, pa zašto ne provesti dan u kupanju i iščekivanju željenog odgovora.


„Bok Luka, s velikim sam zanimanjem pročitala tvoju poruku (naravno da me je očarao tvoj moćni kurac) i radovalo bi me da se što šprije vidimo. Osjećam se počašćenom da odgovaram tvojim željama. Sama živim u svokjoj kući i rado bih te pozvala k sebi. Nadam se uskoro, pusa Rita“ Dakako da nije mogao suspregnuti smješak dok je navečer vidio poruku u ulaznoj pošti i odmah je odgovorio. Ostalo je bila samo formalnost i susret je bio dogovoren za sljedeći vikend.


Vidljivo uzbiuđen stajao je Luka is pred lijepe prizemnice u predgrađu susjednog grada. Pozvonio je , uskoro se čulo karakteristično zujanje i gurnuo je vrata i ušao u hodnik. Rita je stajala pred njim, stvarna, glavom i bradom i bio je jednostavno zasljepljen njenom pojavom. Na sebi je imala crnu haljinu s dekolteom na grudima, duljine do koljena, crne najlonke sa šavom i štikle visoke brat, bratu 10 cm. Njena srednje duga kosa bila je vezana u mali cof, a njene velike cice samo što nisu izletile iz njenog dekoltea.


Srdačno su se zagrlili i Luka je već osjetio buđenje svoga stojka u trapkama, a to nije promaklo ni Riti. “Uistinu si divna žena“ odšaputao joj je u uho, nježno prelazeći rukom preko njene guze, osjećajući haltere njenih čarapa ispod tkanine, ali ne i gaćice, što ga je još dodatno napalilo. „Dođi, idemo popiti nešto“ rekla je i za ruku ga povela u dnevni boravak. Rashlađeni pjenušac je stajao u posudi na stoliću ispred trosjeda.
„Nešto ti miram priznati“ počela je, dok mu je nazdravljalja i pritom izazovno prekrižila noge u najlonkama. “Već sam tri godine udovica i muž je bio vrlo dominantna osoba i uvijek si je uzimao što je htio i tri je desetljeća upravljao mojim životom, sa mnom je isprobao sve moguće, čak me je podao i drugim muškarcima, jednom su me jebala čak trojica odjednom, dopalo mi se i to i svjesno sa to željela. Dakle, ako me želiš jednostavno me uzmi. Upravljaj samnom, daj mi jasne upute što želiš od mene, želim osjećati kako me ti vodiš, to me izuzetno uzbuđuje. Luka, odgovara li ti to? “


Sa svim je računao, ali s ovim sigurno ne, ali zašto ne? Žena njegovih snova sjedi mu prekoputa ki sam mu se nudi na srebrnom pladnju i biuo bi najobičniji idiot da to ne iskorist. Bez riječi je položio je čašu s pjenušcem na stol, naslonio se na trosjed gledajući ju ravno u oči. Na njoj se vidjelo da je nesigurna i uzbuđena. “Kurvo, ustani i svuci se“ naredio joj je. Sjanih očiju odmah je ustala i počela se svlačiti. Kako je pretpostavio ispod haljine je imala samo haltere i čarape. Njene teške mesnate cice objesile su se, a bradavice su joj bile stvrdnute.


„Okreni se i nagni se prema naprijed i onda rukama raširi svoje guzove da ti vidm pičku i šupak“ naredio joj je i slijedila ga je bez riječi i njena pička i šupak bili su mu pred očima, kao na tanjuru. Za to se vrijeme i on oslobodio svoje odjeće. Kurac mu je bio tvrd i štrčao je ukoso uvis poput jarbola i lagano ga je nadrkavao dok si je Rita gurala prst u već vidljivo navlažen pičić. „Kurvo, klekni ispred mene i puši mi ga, siguran sam da to znaš i želim da si ga gurneš duboko unutra“ naređivao joj je. S vidljivom mukom trudila se staviti njegovu mrcinu u usta i „progutati“ ga, no nakon nekog vremena je monstrum bio do pola u njenim ustima i on ju je s užitkom jebao u njih.


Toliko je bila narajcana da je bilo vidljivo kako iz nje cure njeni sokovi i već je bila prilično uočljiva mrlja na tepihu. “Masiraj si cice i isteži svoje bradavice, brzo ću svršit“ i tek što je to izrekao istresao se je u nju u nekoliko grčevitih trzaja i napunio joj usta. Takvu količinu sperme nikada nije primila u sebe, ali je uspjela sve to do zadnje kapi progutati. “Sljedeće svršavanje bit će u tvoju guzu, ali sada ga još obliži da bude čist ko sunce“ . Nakon što je izvršila naredbu uzeo ju je u naručje i nježno i dugo ljubio, masirajući joj pritom pičić. Vidljivo je uživala je u toj prisnosti. Tako nešto nije očekivao, ta se žena topila u njegovim rukama.


Nakon par minuta već je ugurao četri prsta u njenu mokru pičku iz koje se naprosto cijedilo kao iz fontane. Tkanina trosjeda i njene najlonke bili su potpuno mokri. “Mislim da moram ovo malo dovesti u red“ rekla je s osmjehom „ja ću se pobrinuti za ovo, a ti se za to vrijeme odmori u spavaćoj sobi“. Došla je nakon nekoh 10 minuta. Svukla je najlonke i haltere i bila je gola, kao od majke rođena, samo sa štiklama na visoku petu. “Što bi želio da obučem za tebe? Imam veliki izbor razne seksi odjeće, to sam morala svakodnevno nositi za moga muža i nikad me nije jebao golu, tu ti to u ormaru pa izaberi “ rekla je.


Nakon kratkog premišljananja odlučio se za crveni korsaž s ćipkastim porubom, samo s držačem za grudi, koje slobodno stoje u njemu, za najlonke boje kože, koje se halterima pričvrste za korsaž i jarko crvene štikle. Još malo šminke i bila je spremna za nastavak.
„Klekni pred mene i puši mi ga dok ne bude opet tvrd i ne zaboravio mi gurati svoj prst u šupak, to me baš uzbuđuje“. Obuhvatila ga je svojim rukama i cuclala i lizala debeli glavić. Ubrzo je njegov klip bio toliko velik da je jedva dolazila do zraka. Na kraju ga je drkala dok ga je lizala oko šupka i prvo nježno gurnula unutra vrh jezika, a zatim gurnula navlaženi srednji prst duboko unutra. Jecao je ko bik, dok mu je masirala prostatu. Njena je pička opet bila potpuno mokra i nije željela ništa drugo mego da ju Luka objaše kao raspaljenu kuju.


Konačno joj je naredio da klekne na krevet. Veselo je uzdignula svoju debelu guzu u zrak dok se on namještao iza nje i na početku je kurcem lupkao po njenim guzovima, da bi odjednom glasno kriknula jer joj je, bez upozorenja, naglo i do kraja zabio svih svojih 24 cm u nju i nastavio ju jebati tako da su njegova jaja lupala u njene usmine. Jebao ju je divlji bik, razvaljivao je svojom mrcinom njenu pičku i osjećala je da ponekad i gubi svijest, dok su se njene cice klatile naprijed, natrag u ritmu njegovih ubadanja. Rukama je raširio njene guzove kako bi imao slobodan pogled na rozu rozetu njenog šupka, što je trebao biti nejgov krajnji cilj ove večeri.
Uzeo malo ulja za bebe s noćnog ormarića pored kreveta, kako bi ga namazao po šupku i u šupak, a primijetio je na ormariću i rozi dildo. Pretpostavljao je da si je, prije njegovog dolaska gurala dildo u šupak kako bi ga malo raširila i pripremila za nemamn koja će uskoro ući u nju. Gurnuo je svoj palac u nju, ona je na to glasno zavrištala, no njega tpo nije smetalo da palcem bunari po njoj i gurne ga cijelog u nju.


“Nateži si bradavice“naredio joj je, dok je, bez prestanka bunario obje njene rupice, po pički je bubnjao sa svojom batinom, a šupak je razvaljivao paclec, bubnjalo je jako, on je jecao, ona vrištala, iz pičke su joj curili potoci i bila je pomalo van sebe kad je počela svršavati, više uopće nije kontrolirala svoje tijelo i počela se grčiti, nekontrolirano tresti, vrištati, bacati se. Izvukao je kurac iz nje, kleknuo na pod do krevea i gurnuo glavu među njene guzove i počeo lizati njezin nabrekli klitoris i gutati njene sokove koji su poput potoka istjecali iz nje.


Kada je to istjecanje prestalo krenuo je s jezikom centimetar, dva na gore i jezik je došao na njenu rozetu. S obje ruke ju je raširio i gurnuo jezik u nju duboko koliko je išlo, onda bi ga izvukao i pljuckao u rupicu kako bi postala skliskija. Rita je bila svjesna što je čeka. Luka se ustao i opet kleknuo na krevet iza nje i postavio svoj debeli glavić na ulaz u njenu guzu i počeo ga lagano naguravati. “To će te sad u prvi vrijeme možda boljeti, ali ćeš se naviknuti, opusti se, nemoj biti stisnuta, bit će ti lakše“ Milimetar po milimetar pritiskao je glavićem dok nije došao do sfinktera, malo jači udar i ta je prepreka svladana. Rita je u tom trenutka zagrizla jastuk kako bi lakše podnijela bol.


Luka je ostao u tom položaju, kako bi se ona privikla na to. Imala je osjećaj kao da će se raspasti, ali je uskoro bol zamijenilo uzbuđenje, rajc, osjećala je polako da ju obuzima strast i užitak. Pustio ju je da ona vodi igru i polako je počela pomicat svoju guzu naprijed, natrag. Ponovo je nakapao par kapi ulja za bebe na kurac i na šupak. To je olakšalo sve i nakon par minuta njegova je mrcina bila cijela u njoj. Nježno ju je počeo jebati. Lagano je pojačavao tempo ubadajući ju svojom batinom sve jače i brže, uskoro se više nije mogao obuzdavati i jebao ju je kao opsjednut, divljački, snažno, bila je sva znojna i skliska, bila je u transu i vrištala.
Bik, iza nje, koji ju je guzio radio je to bezobzirno i činilo joj se da će joj rastrgati guzu, razvaliti ju.


„Jebi me Luka, jebi me, jebi svoju kurvicu, svoju kobilu, ti si moj divlji pastuh, oh kako me rasturaš, napuni me spermom, neka teče, šprica, označi svoj teren“ urlala je. To usmeno napaljivanje bilo je previše za njega, jajasu mu se skupila i sa zadnjim ubodom izletilo je sve iz njega u njenu guzu. Divljim trzajima istresao se u nju, svoju prirodno napaljenu kurvu, znajući da je ona ta koju je stalno tražio. Iscrpljen se srušio na nju, dok je njegov kurac još bio u njoj-. Sasvim polako ga je izvukao, njen je šupak bio potpuno rastvore i vatreno crven, nije se odmah stisnuo i sperma je neometano tekla iz nje. Tek nakon par minuta su mišići proradili i šupak se stisnuo.


„Ovo je bez izuzetka bila najbolja jebačina u mom životu“ šaptala je nježno dok mu je čistila kurac. “S mužem nikada nije bilo tako. Veselilo bi me da to radimo što češće i želim stalno biti tvoja kurvica, tvoja kobila, da me jašeš, guziš, jebeš, bit ću ti stalno na raspolaganju i sve ću ti želje ispunjavati“. Luka ju je sav blažen gledao duboko u oči, nježno ju je primio za ruku i strastveno poljubio, masitajući joj pritom cice i natezao ju za čvrste bradavice. Nekoliko dana kasnije se preslio k njoj. Uzbudljiva vremena su bila pred njima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija