Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

POSREĆILO MI SE SA SUSJEDOM

Od kada sam čuo razgovor između moje žene Vere i naše susjede Mirande sve o čemu sam razmišljao bilo je kako da to ostvarim točnije da joj se zavučem u gaćice i pojebem je onako kako zaslužuje barem po njenim riječima i željama. Miranda ne samo da nam je susjeda već je i dobra prijateljica moje žene Vere, često su zajedno čak je uspjela nagovoriti i moju ženu da joj se pridruži u odlasku u teretanu na pilates. Miranda zbog dugog niza godina vježbanja pilatesa i sličnih stvari njeno tijelo izgleda božanstveno.

Inače Miranda je udata, a priču koju sam slučajno čuo između nje i žene ticalo se baš njenog braka te žaljenja mojoj ženi. žalila se kako je nesretna u braku, kako se žali na svoga muža, kako ju zapostavlja i da sluti kao da ima ljubavnicu. To da ima ljubavnicu pored ovakvog komada, zgodne i jebozovne žene iako ima 45 godina te kako sam rekao zbog silnih treninga ima tijelo i izgled 20 godina mlađe. poznavajući njenog muža mogu reći da je zaista krkan i sirovina, uvijek nešto pametuje i misli da je najpametniji na svijetu.

Uz sve to ona je radio u nekakvim smjenama tako da je Miranda često bila sama doma, a ja bih na sve to dodao da je njen muž zapravo pravi pravcati idiot. Od svog tog njihovog razgovora zbog kojeg sam se najviše uspalio bilo je kada je Miranda rekla kako je više luda od nejebice te da mora da nađe nekoga s dobrim alatom te da je istim dobro izjebe, a ja raspolažem sa zadovoljavajućim alatom tako da sam tražio i čekao priliku da joj ga spakujem. Čekao sam tu priliku i najzad je dočekao.

Ja sam po struci vodoinstalater, a radim kao domar u jednoj osnovnoj školi te se praktički razumijem u sve od naravno vodoinstalaterskih radova pa do građevinskih, električnih molerskih i inih poslova. Jednog dana kada je bila kod nas pitala me je da li bi mogao da joj pokrečim stan, naravno rekao sam te čim ulovim vremena doći ću da vidim i izmjerim kvadraturu prostorija za nabavku količine materijala. Poslije par dana došao san na Mirandina vrata kako zvono nije radilo počeo sam kucati odgovora nije bilo te sam počeo kucati malo jače međutim opet ništa.

Mislio sam otići, ali neki vrag u meni natjerao me da uhvatim kvaku, stisnuo sam kvaku i vrata su bila otključana, polako sam ušao u stan i ušao u hodnik. nekoliko sam je puta zazvao imenom, ali opet nije bilo odgovora, krenuo sam hodnikom kad sam iz kupaone čuo pljuskanje vode posumnjao sam da se tušira i sređuje pa sam otišao u primaću sobu i sjeo na fotelju i tamo odlučio čekati Mirandu. Nakon nekih desetak petnaest minuta Miranda je izašla iz kupatila bila je iznenađena jer me nije očekivala, a pogotovo nije očekivala da ću je čekati u njenoj primaćoj sobi.

Moram priznati da sam i ja bio poprilično zatečen njenom pojavom stajala je ispred mene omotana ručnikom okolo sebe, a miris koji se širio s njenog friško opranog tijela samo me je dodatno obuzeo, oči su mi se skroz raširile i u njima se mogla vidjeti strast i požuda za Mirandinim tijelom, piljio sam jedno vrijeme tako u nju dok me njen glas nije vratio u zbilju te se malo posramio cijele situacije. Miranda se samo nasmijala i krenula u spavaću sobu, sad da li namjerno ili ne vrata nije zatvorila za sobom u njenoj sobi nalazilo se ogledalo i s mjesta gdje sam ja sjedio mogao sam lijepo vidjeti njen odraz u ogledalu.

E sad je li bila svjesna ili ne toga da vidim njen odraz u ogledalo nisam imao pojma, iako sam je samo mogao vidjeti s leđa prizor je bio i više nego fantastičan, polako je odvezala ručnik koji je samo kliznuo na pod i u odrazu na ogledalu ugledao sam prekrasno utegnuti tijelo i božansku guzu. Imao sam osjećaj da će kurac da mi eksplodira koliko se je ukrutio, stajala je tako nekoliko trenutaka gledajući se u ogledalo i vrtjela se oko svoje osi te sam je ada gledao u totalu vidio sam i prekrasne čvrste sise i friško obrijanu pičku.

Zatim je na trenutak izašla iz moga vidokruga da bi se uskoro vratila i dalje gola, ali s čipkastim lila gaćicama i grudnjakom, počela je da navlači gaćice te stavlja grudnjak da bi opet izašla iz moga vidokruga. Bio sam van sebe nisam znao da li me namjerno provocira ili zbilja želi da je jebem. Zatim me je pitala koliko bi je koštalo moj posao i od kud bi bilo najbolje početi, ne znam nisam još izmjerio prostorije da ti kažem točan izračun ni od kud početi odgovorim joj. Pa možda da počneš iz moje spavaće sobe rekla je, to mi se učinilo kao poziv te sam brže bolje uletio u njenu spavaću sobu i dalje je bila leđima okrenuta prema meni a ja sam bio na koji centimetar od nje.

I što misliš koliko će me to doći pitala me je, doći će te dosta skupo odgovorim joj, pa mogli bi da se dogovorimo o načinu plaćanja kaže, a ja onako nehajno kažem pa mogla bi u ratama da mi platiš odgovorim joj. Imam je bolji način plaćanja, sumnjao sam koji je to način, ali sam je ipak pitao koji, pa mogu da ti platim u naturi odgovori smješkajući se, a ja je pitam plaća li u naprijed, njen odgovor je bio samo naravno. Privukao sam Mirandu na sebe i stavio ruke na njene sise pa ih lagano počeo mijesiti, počela je lagano stenjati i uzdisati bilo je tako milozvučno, moj napeti kurac bio je prislonjen na rastvor njenih guzova naprežući se da probije mije i njene gaćice.

Skinuo sam joj grudnjak i nastavio mijesiti njene predivne sise, počeo sam nježno da je ljubim po vratu i ramenima, a ona je svoje ruke stavila iza leđa i počela preko hlača da steže moj kurac, imaš dobar alat majstore baš kakav mi treba kaže mi, izvadi ga odgovorim. Maknuo sam ruke da joj pomognem spustiti hlače dok je ona rukama vadila kurac primila ga je i počela ga lagano natezati, ja sam vratio ruke na njeno tijelo i počeo ih spuštati prema njenoj pički, zavukao sam obje ruke u njene gaćice i jednom rukom trljao njenu pičku, a drugom mijesiti i stiskati naizmjence njene guzove.

Zatim sam joj skinuo gaćice koje su kliznule na pod i okrenuo je prema sebi, naše usne su se spojile te smo se počeli ljubiti i rukama dalje istraživati svoja tijela. Zatim se Miranda lagano poljupcima spuštala sve niže dok se nije spustila na koljena te počela da mi puši kurac. Pušila ga je fenomenalno, a meni je kroz glavu samo prošlo koliko je zapravo njen muž idiot, a bogami sada će biti i rogonja. Zatvorio sam oči i prepustio se njenom pušenju od kojeg nisam dugo mogao izdržati te joj počeo svršavati u usta malo se zagrcnula pri prvom mlazu, ali sve je progutala.

Onda sam stvar preuzeo ja podigao sam je i polegao na krevet raširio sam joj noge i prvo joj lagano prstima nadraživao usmine i klitoris da bi naposljetku spustio jezik i počeo je lizati. Dok sam joj tako lizao pičku počela je sve intenzivnije i brže stenjati bila je toliko vlažna da se samo čekao trenutak njene erupcije, želio sam da svrši sa kurcem u sebi pa sam se podigao i lagano prislonio kurac na njenu pičku te ju glavićem počeo trljati. Jebi me jebi me daj mi tu kurčinu zavapila je Miranda, lagano sam ušao u nju namjestio se i počeo lagano da je jebem, s vremenom pojačao sam intenzitet jebanja što je ona popratila sa sve glasnijim stenjanjem i glasanjem ahhh da jebi me jebi mmmah svršavam, svršavala je dugo i intenzivno.

Nisam joj davao puno odmora nego sam je samo namjestio u "dogi" i sjurio kurčinu u njenu sokovima natopljenu pičku, ona je samo dahtala i stenjala te ponavljalo to da tako jebi me rasturi me ahh da da to mi treba razvali mi pičku. Bome sam se trudio s mene je tekao znoj, a ja sam je jebao i navlačio na kurac pokušavajući joj ispuniti želju da bude dobro izjebana. I bila je promijenili smo nekoliko poza i s svakom od njih je intenzivno svršila. Jebali smo se sigurno više od pola sata dok na kraju nije došlo i meni te sam svršio svuda po njenom tijelu.

Ležali smo tako jedno kraj drugog dok su nam se strasti smirivale, a onda se ona okrenula i strasno me poljubila te mi rekla; "Mirko hvala ti za ovo, zbilja mi je bilo potrebno, dugo sam maštala da me netko ovako uzme i ne brini bit će ovo naša tajna i Vera neće nikada saznati". Nakon toga nastavili smo se još kratko maziti i ljubiti da bi od tog dana postali susjedi s povlasticama gdje se 3 do 4 puta mjesečno nađemo i dobro izjebemo.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 1692

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija