Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala Varalica

Iako je Milica bila u braku već dvije godine, ostali smo u kontaku i u dobrim odnosima. Često sam izlazio s njom i njenim mužom kojem, iako je znao da smo bili zajedno, to nije smetalo. Ja već dugo nisam bio zaljubljen u nju tako da ni ja nisam imao problema s tim, iako mi je uvijek bilo malo čudno.
Tako smo se jedne subote ponovno našli da popijemo koju i atmosfera je stvarno bila dobra. Pričali smo, šalili se, i sve je bilo super, iako sam primijetio da Milica spušta ispod stola ruku na moje koljeno češće nego inače i zadržavala bi je tu par sekundi.
Negdje oko ponoći, njen muž je izašao da se javi na telefon i kad se vratio, rekao je da mora otići nešto da obavi i da će se vratiti za najviše sat. Njene smeđe oči su se zagonetno nasmiješile na to a ja sam već bio prilično pijan tako da mi je bilo svejedno.
Nastavili smo da pijemo i pričamo o nekim glupostima ali sam primijetio da je sada njena ruka praktično stalno bila na mom koljenu. Iako sam već bio dosta popio, njen dodir i to što je prstima lagano prelazila preko unutrašnje strane moje noge prilično me napalilo.
Iako inače nikad ne bih na to ni pomislio, mješavina alkohola i činjenica da već više od pola godine nisam bio s djevojkom su mi popustili kočnice i ja sam ispod stola pronašao njenu nogu koja je bila pokrivena svilenim crnim čarapicama. Ležerno sam spustio ruku na njeno koljeno dok smo nastavili da pričamo i po njenom osmijehu sam primijetio da joj nimalo ne smeta.

Nakon možda minute sam se već malo i ohrabrio i počeo sam polako da je mazim, prvo po koljenu a onda sam lagano rukom išao sve više, gotovo do ispod suknjice. Njena reakcija na sve to je bila samo da je pojačala pritisak na mom koljenu dok smo nastavili da se pravimo da razgovaramo. U međuvremenu sam osjetio da mi se kurac opasno digao i da ovo možda i nije najpametnija ideja.
Kako bih malo sabrao misli, naglo sam ustao i krenuo u WC. Ona se malo trznula ali sam se ja nasmijao i rekao joj da se odmah vraćam. U WC-u srećom nije bilo gužve pa sam odlučio da se umijem i malo rashladim. Nakon par trenutaka i zahvaljujući hladnoj vodi malo sam se dozvao i krenuo da izađem ali ona je stajala iza mene.
Malo sam se iznenadio ali ne previše s obzirom na to kako je cijela noć tekla.
Prišla mi je jako blizu tako da sam mogao osjetiti njen dah na svom licu a jedu nogu mi je prislonila na međunožje od čega mi se ponovno digao u trenutku.
- Ja nisam sretna, šaptala je. Želim da me neko opet posmatra kao ženu, već mjesecima nismo imali seks.. .

Dok je to govorila, jednom rukom je lagano spuštala bretelu na majici i ja sam vidio da je vrag odnio šalu. Iako mi je razum govorio drugačije, bilo je to previše. Privukao sam je sebi i počeo da je strastveno ljubim dok je moja ruka brzo našla put ispod njene kratke suknjice. Osjetio sam čak i preko čarapica i gaćica da je strašno vlažna i pomisao na moj kurac u njenoj toploj pičkici je bila previše.
Ugurao sam je u prvu slobodnu kabinu, zaključao vrata iza nas, i odmah spustio njenu majicu. Sama je otkopčala grudnjak i preda mnom su bile njene sise, čvrste i napaljene kao nikad dok smo bili zajedno. Počeo sam da joj ljubim i sišem bradavice dok je ona tih stenjala i otkopčavala moje hlače. Par trenutaka poslije, osjetio sam njenu malu ruku na svom kurcu i počeo sam da joj divljački trljam pičkicu preko čarapica. Njeno stenjanje je postajalo glasnije dok su joj koljena klecala. S vremena na vrijeme bi podgila nogu i spustila je brzo nazad a njene štikle su udarale od pločice što me još više palilo.
Okrenuo sam je i jednim potezom svukao svukao čarape i gaćice. Moj kurac je već bio blizu eksplozije i nisam mogao više da čekam. Stavio sam joj ruku preko usta i bez ikakvog oklijevanja zabio sam ga do kraja u njenu pičkicu. Bila je toliko vlažna da je iz nje curilo tako da sam ušao bez ikakvih problema a ona je zastenjala tako da sam morao još čvršće da pritisnem ruku na njena usta.
Pičkica joj je pulsirala i nije trebalo dugo da počne da se trese i svršava. Taj osjećaj koji već dugo nisam doživio bio je previše za mane. Iako nisam to htio, jednostavno nisam imao snage da ga izvučem, iako sam osjetio da ću da je napunim kao nikad prije.

Iz mojih jaja krenuli su valovi sperme koji su se izlijevali u njenu toplu pičkicu. Čuo sam kako mumlja „neeeemoj“ ali nije me zanimalo. Potpuno sam izgubio kontrolu u tom trenutku i nisam ga izvadio dok nisam osjetio da je i zadnja kap izašla.

Kada sam konačno završio, izvadio sam ga, a ona se okrenula prema meni. U očima sam joj vidio mješavinu straha i zadvoljstva ali nije znala šta da mi kaže. Navukla je gaćice, obukla se, i prije nego što je izašla, još jednom me strastveno poljubila. Ja sam sačekao još malo i onda se vratio za sto.
Nastavili smo da pričamo kao da se ništa nije desilo. Ubrzo se i njen muž vratio i ona ga je poljubila kao da je apsolutno sve u redu. A ja sam razmišljao o tome kada bi mogli opet izaći „na piće“.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija