Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Markova mama prava milfara!

Marko je bio moj jako dobar frend. Išli smo zajedno na fudbal. Družili smo se nekoliko godina iako je bio od mene dvije godine mlađi. Takođe je osim mene imao još par drugova. Marko je živio sa svojom mamom Mirelom, ženom koja je izgledala super za svoje godine. Rodila je Marka jako rano pa je sada sasvim svojih trideset i sedam godina izgledala jako seksi i jebozovno. Imala je dugu plavu kosu, grudi su joj bile ogromne, po mojoj proceni je imala petice a guza utegnuta jer je išla redovno na fitnes časove.

Oblačila bi se uvijek izazovno i odeću uz tijelo da bi što više mogla da ističe svoje atribute svoje ogromne sise i guzu. Kada bi hodala uvijala bi guzovima tako da bi se digao svakom onome ko bi išao iza nje. Jednostavno sam takav bio i ja.
Redovno sam drkao na nju zamišljajući je kako je tucam mojim mladim kurcem. Već tada sam imao kurac od sedamnaest centimetara. Prilikom jedne posjete Marku dok smo igrali igrice na kompu iznenada mi je izbacio jedan fajl gde kada sam ga otvorio vidio sam gole slike njegove mame. Ostao sam u šoku.

Kada se Marko vratio upitao sam ga šta je ovo. Poslije nekog vremena rekao mi je kako se i on kao i mi klinci loži na svoju mamu. Priznao mi je da nebi volio da ima seks sa njom ali da bi volio da je gleda dok ima seks sa drugima. Otkrio mi je tajnu da njegova mama izgleda voli jako mlade momke i da uvijek kad dođu njegovi drugari kao ja sada provokativnije se oblači tipa majice bez brusa uske helanke da joj se pička na njima jasno ocrta. Nisam mogao da verujem šta priča a u isto vrijeme sam ja bio napaljen. Moj kurac u hlačama je bio jako tvrd.

Priznao mi je da skoro svi njegovi drugovi drkaju na njen brus i gaćice u wc redovno i natapaju ih spermom. Jednom tako dok su njih dvojica to radili kad je ušao posle nje u wc nije zatekao njen brus i gaćice u korpi za veš. Pretpostavlja da ih je ona obukla na sebe onako umazane od sperme. To je bilo previše za žene pa sam morao i ja da odem do wc da se olakšam. Čim sam ušao potražio sam i ja u korpi za veš njen brus i gaćice. Našao sam njen crni brus i crvene tangice.

Stavio sam ih na kurac i riješio da izdrkam na njih. Nije mi mnogo trebalo jer sam bio jako napaljen. Nakon kraćeg vremena ispraznio sam svu spermu iz mojih jaja po njima. Nisam svršio nikada toliko. Potpuno sam ih bio umazao spermom. Na kraju sam ih vratio ponovo u korpu. Tada mi je Marko govorio kako bi volio da gleda dok mu se mama tuca sa mnom najviše. Odlučili smo da malo istražimo Mirelu. Napravili smo kopiju vibera na kompu sa njenog broja dana vidimo sa kim se sve to ona dopisuje.

Sutradan negde oko osam sati Marko me je pozvao da odmah hitno dođem do njega. Požurio sam a da mi nije rekao o čemu je riječ. Kad sam došao do njega polako me je uveo u njegovu sobu jer je Mirela bila u svojoj. Tada mi je pokazao njene poruke. U to vrijeme se dipisivala sa naša dva druga. Rekla im je da zna da drkaju na nju, na njen brus i gaćice i kako im je sperma jako ukusna. Igrala se sa njima. Oni su bili napaljeni kao nikad. Tražila im je da joj slikaju kako drkaju na nju, što su radili.

Ona im je slikala njene sise i picu. Sise su bile jako velike a pica uredno potšišana sa crnim dlakama. Ja sam bio napaljen i počeo ga drkati pred Markom. Kad je on to vidio i on ga je izvadio pa smo zajedno počeli da drkamo na njihov razgovor. Ona im je pisala kako voli mlade kurčeve koji mogu da jebu dugo vremena a da ne spadnu. Kako voli da bude njihova seksi mamica koja ih troši, da joj prskaju lice spermom i njene velike sise. Oni su joj govorili kako bi je rado voljeli tucati i da bi uradili za to sve što poželi.

Tada im je tražila da joj pošalju snimak kao drkaju i govore njeno ime sa mamicom i da svrše. Nedugo zatim stigle su dvije poruke sa njihovim videima. Govorili su joj kako će je tucati, kako je dobra kurvica koja voli da je jebu frendovi od njenog sina. To je Marka jako napalilo pa je svršio odmah. I ona je bila napaljena. Sledeće što je bilo ona je poslala video gde je gola na krevetu i drka svoju dlakavu macu dok drugom rukom gnječi svoje velike sise, pozivajući ih da je jebu.

I to je bilo previše za mene jer se to dešavalo pored nas u susednoj sobi. Svršio sam i ja po podu kao lud. Tada smo shvatili da oni ovo rade već duže vrijeme. Nakon nekih satak vremena dopisivanja dogovorili su se da njih dvojica dođu kod nje sutra veče jer Marko neće biti tu, otići će kod oca. Znali smo da će je tucati. Tada smo nas dva napravili plan jer smo željeli to da vidimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija