Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža za nju

Završio sam za fizioterapeuta, te sam nakon toga radio u par sportskih klubova, a onda i u jednoj poliklinici na rehabilitaciji. Nakon toga mi se ukazala prilika da završim i tečaj orijentalne masaže, pa sam dobio posao u jednom luksuznom hotelu u Dubaiu. Posao iz snova, odlična plaća i dosta slobodnog vremena.

Slobodno vrijeme sam provodio istražujući okolicu Dubaia, uglavnom pustinja, ali sam se zbližio sa par lokalnih milijardera, jer sam znao odraditi i privatne masaže kod njih u vilama, tj. prije bi se moglo reči da su palače. Pa sam sa njima znao otići na utrke deva, na sokolarenje i slične razbibrige kojima su kratili vrijeme, dok nisu trgovali naftom, zlatom i još koječim. Tako sam i upoznao nju, Allyu, kćer jednog od tih milijardera. Allya je većinu vremena provodila u Londonu, tj kako sam kasnije saznao, na Oxfordu, gdje je studirala pravo, a u Londonu je radila u jednoj odvjetničkoj firmi. S obzirom da u ovoj zemlji žene nisu mogle ići na masažu javno, osim ako su strankinje, dolazili smo kod njih kući. Tako smo se i upoznali.

Allya je bila predivna žena, bademastih očiju, tamne puti i duge valovite crne kose. Bila je dosta niska, oko 165 cm visine i naspram mojih 197 cm, jako sitna. Ali je zato bila savršeno građena. Predivne grudi, čista četvorka i zaobljena guza, koja se isticala u zategnutim hlačama. Zbog svog je oblačenja dosta često bila u sukobu sa ocem, ali je ona prigrlila zapadnjačku kulturu, pa nije ni nosila hiđab, a ni maramu na glavi. Brzo smo se sprijateljili, pa smo znali razgovarati o svemu. A uskoro smo postali i više od prijatelja.

Već sam drugu godinu radio u Dubaiu, kad mi se jedan dan javila Allya, te je rekla da dolazi za dva dana, pa bi voljela da dođem do nje da ju izmasiram jer će biti umorna od puta. Rekao sam da nema problema, pa smo se dogovorili da me nazove kad dođe. Ja sam si u rasporedu oslobodio taj dan, jer uprava hotela nikad nije prigovarala na te stvari, pošto su te obitelji bile vrlo utjecajne u Emiratima i nisu radile nikakvu frku oko toga.

Mobitel mi je zazvonio iza podneva i čuo sam Allyu:

- Bok, ja sam.. hoćeš da pošaljem auto po tebe ili.. -imala je jako ugodan glas.
- Nema problema, dovest ću se sam. Dolazim za dvadeset minuta -rekao sam joj kroz smješak koji nije mogla vidjeti, ali ga je mogla osjetiti u boji mog glasa.
- Super, taman da se otuširam.. vidimo se -rekla je veselo i poklopila.

Nakon nešto više od dvadeset minuta sam stigao. Nosio sam samo torbu sa uljima i kremama, pošto je ona imala mini spa centar u vili. Vidio sam njen Lamborgini sparkiran u hladu palmi, ali nisam vidio ostala vozila, osim malog kombija i Toyote koju je vozio njihov kuhar, a kombijem se služilo osoblje. Ušao sam unutra, a sobarica mi je rekla da je Allya upravo otišla u spa. Nije mi ni trebala govoriti, jer se osjećao miris njenog parfema u predvorju, te u hodniku prema spa prostoriji. Kad sam ušao unutra Allya se upravo smještala na masažni stol, te me veselo pozdravila ustajući sa stola, a pritom je ogromni ručnik kojeg je imala na sebi samo skliznuo sa nje pošto ga je već bila odvezala. Nije imala nikakvog srama, a ja nisam imao ništa protiv da uživam u pogledu na njeno predivno tijelo. poljubili smo se u obraze, a ona me i zagrlila, što je bilo prvi put da me ijedna žena, pogotovo njihova zagrli. Nisam ništa komentirao, a Allya se zavalila natrag na masažni stol, i počela priču o poslu, studiju i svemu onome što je radila u Londonu, a onda je stala dok sam joj masirao donji dio leđa, pa sam mislio da joj nešto smeta:

- Jel sve u redu?
- Mhhmmmmm.. je.. samo uživam u tvojim rukama.. -promrmljala je prigušeno, pa nastavila- Zašto nisu svi muški kao ti?
- Kako to misliš?
- Pa da mogu slušati moja blebetanja o raznoraznim glupostima koja te sigurno ne zanimaju? ?
- Ma sigurno slušaju -rekao sam utješno, a u sebi sam umirao od smijeha, jer njeno brbljanje bi moga stalno slušati, a i nije bilo tako strašno kakvo smo znali čuti od strankinja koje su dolazile na masažu.
- Ne ne.. znam to -malo se pobunila, pa nastavila- Mogu te nešto zamoliti?
- Reci -rekao sam dok sam joj i dalje masirao donji dio leđa i polako prelazio na guzu.
- Da li mi možeš dati jednu dobru erotsku masažu? -tu sam zastao jer nisam znao na što misli, znam šta sam ja mislio, ali nisam bio da li i ona to misli- Da doživim fenomenalan orgazam -nastavila je i shvatio sam da misli isto što i ja, pa sam samo tiho rekao da mogu, a ona je rekla da je to super i da samo nastavim.

Ja sam si nalio još ulja na ruku razmišljajući odakle da krenem, pa sam nastavio od guze niz noge i sad sam joj masirao tabane, tj refleksne točke. Par puta se samo stresla i zamumljala zadovoljno, a i par dubokih uzdaha je govorilo da uživa. Nastavio sam ju masirati vračajući se rukama uz noge, te joj došao do guzova i ušao rukom između njih preno njene pice. Zadrhtala je lagano, pa sam se pitala da li je još uvijek nevina, jer sam znao kako je po tom pitanju kod njih strogo. Još sam par puta rukom prošao po njenoj pici i malo po razmaknutim polutkama njene guze, a ona je zadovoljno prostenjala. Zatim sam joj rekao da se okrene na leđa, pa me poslušala, a onda sam joj nauljio ramena i krenuo na grudi. Čim sam došao do njih i počeo ih lagano masirati njene bradavice su se ukrutile, a ona je tiho stenjala i duboko disala. Još sam se malo zadržao na njima, a onda se spustio niz trbuh do njene pice. Bila je izbrijana i jako glatka, pa sam samo prstima kliznuo po njoj i prešao na noge. Imala je čvrste i mišićave noge jer je trčala po Londonu, to mi je jednom ispričala da joj je to omiljena rekreacija tamo. Masirao sam joj noge i došao do nožnih prstiju i sad sam masirao jedan po jedan, nježno, a ona je disala sve dublje i dublje. Pogledao sam joj sise i bradavice su bile krute poput dva badema na njima. Sad se i meni kurac počeo dizati, ali sam se trudio da se to ne primjeti.

Zatim sam opet krenuo uz nogu gore prema pici i nauljio ponovo ruke. Razmaknuo sam joj noge i sad sam ju trljao oko usmina, po venerinom brežuljku i po klitu, a Allya je disala sve dublje i dublje dok su joj se noge pomalo trzale. Onda sam prstima lagano ušao u njenu picu i počeo ju lagano trljati. Stresla se kao da ju je struja pogodila i oteo joj se jedan 'Ahhhhh.. ', a ja sam joj lagano svinuo nogu u koljenu, prvo jednu pa drugu i još ih raširio, da bi onda ušao u njenu picu sa dva prsta i počeo ju masirati iznutra. Palcem sam pritisnuo klit i počeo ju postepeno sve jače masirati. Uto sam doživio novo iznenađenje. primila me rukom za kurac koji je već bio poveći i počela ga stiskati i dalje ne otvarajući oči, dok je jecala sve jače. Ja sam ubrzao masažu i uskoro je ona počela svršavati jecajući glasno, a iz njene pice je špricalo kao ludo. Tresla se na stolu u orgazmu, ali moj kurac nije ispuštala, dapače, još ga je jače stezala.

Trebalo joj je par minuta da dođe k sebi, a onda me pogledala suznih očiju, ali presretnog osmjeha i rekla tiho:

- Hvala ti na ovome..
- Hmmm.. -tiho sam rekao, pa pokazao na njenu ruku koja je držala moj tvrdi kurac preko hlača- A šta si mislila sa ovim?
- Oh.. bože.. -rekla je i pustila mi kurac, pa me pogledala sa smješkom- To moramo riješiti.. -i na moje iznenađenje skinula mi je hlače i izvukla moj napeti kurac van, te se sagnula do njega i počela ga pušiti.

Bilo mi je to nestvarno, ali nikad bolje pušenje nisam doživio, a s obzirom da sam mislio da joj je to prvo bio sam vraški iznenađen time. Nije joj trebalo dugo da me dovede do vrhunca i sad sam joj špricao u usta svoju vrelu spermu. Bilo je toga dosta, jer sam ga zadnji put istresao u guzu jedne amerikanke koja je bila na masaži u hotelu, a nije htjela da joj napunim picu spermom. Nakon što mi ga je iscijedila do kraja, pa se oblizala, Allya je ustala i rekla mi:

- Vidim da ga dugo nisi praznio, pa bi sutra mogli nastaviti kad ti završi smjena, ha?
- A šta će tvoji reći? -upitao sam zabrinuto.
- Bez brige, njih nema tjedan dana, a zbog toga sam i došla kući kad mi ne mogu prigovarati, a ovo sam željela odavno.
- Stvarno? -nisam joj baš vjerovao.
- Najstvarnije, a najradije bi da ostaneš prespavati ovdje, ali znam da bi to moji saznali pa bi imao problema. -rekla je mirno, pa nastavila- Ovako ćeš me doći masirati, a biti ćemo zajedno bez smetnji.
- U redu -rekao sam sa smješkom.

Poljubili smo se na rastanku, pa sam otišao, ali sam jedva čekao sutrašnji dan i da ju ponovo vidim, mada nisam znao kamo ovo vodi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija