Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mentorstvo

Kao što sam napomenuo, sad sam ja bio mentor kuhar mladoj kuharici koja je tek počela raditi i ovo joj je bio prvi posao nakon srednje škole koju je završila prije mjesec dana. Zvala se Matea i bila je jako privlačna, da ne kažem super zgodna. Duge kose boje meda, zelenih očiju, sisa petica i dugih nogu, sa malo većom guzom.

Bila je vrckava i uvijek spremna za zajebanciju, ali se na poslu držala ozbiljno. U tri mjeseca koliko smo radili skupa, a ja kao njen mentor, mada sam više bio kao onaj koji joj pomaže i prijatelj, postali smo nekako dobri frendovi. Čak mi je i šef kuhinje rekao da ne petljam sa njom pošto smo bili jako dobri. Međutim, previše je tu bilo kemije i hormona u igri, da bi vodili računa o tome.

Sve češće se dešavalo da me, kao slučajno, okrzne sisama, te se nasloni uz mene dok nešto radim i pokazujem joj, a kad bi sjeli za odmor na kavu uvijek bi nekako sjela uz mene, pa bi osjećao toplinu njene butine uz svoju nogu. Zadnja dva tjedna se to malo intenziviralo, pa sam odlučio napraviti potez. Radili smo nešto i otišao sam u komoru sa mesom po veći but koji je trebalo pripremiti, a ona je išla za mnom da joj pokažem kako se pripremi meso. Kad smo ušli u komoru, uvjerio sam se da nikoga nema u blizini, pa sam došao do nje i primio ju za guzu pošto mi je bila leđima okrenuta. Malo se lecnula, ali me samo pogledala sa smješkom i prišla mi bliže, pa je moja ruka počela maziti njenu guzu. Kako je nosila hlače nisam joj mogao zavući ruku ispod suknje, ali sam joj stavio ruku između nogu i trljao joj picu preko hlača. Matea se oslonila na policu i malo izbacila guzu prema van, pa sam ju sad jače trljao. Uto sam začuo nečije korake vani, pa smo se brže bolje uhvatili onog buta i sad sam joj kao objašnjavao šta treba raditi:

- Vidiš.. ovdje moraš zarezati.. -čuo sam korake kako se udaljavaju, pa sam pogledao Mateu koja je bila crvena u licu kao da je stajala iznad pare, te sam joj samo namignuo i nasmješio se.

Vidio sam da su joj bradavice napete, ali to je moglo biti i zbog hladne komore, ali svejedno, mislio sam da je to ipak od mog trljanja njene pice. Privukao sam ju i poljubio, a ona mi je uzvratila, pa sam osjetio njenu ruku na mom kurcu i naglo se trznula, pa pogledala dolje, a onda mene u oči. Vidjelo se da je iznenađena veličinom, pa mi je samo šapnula:

- Idemo poslije zajedno doma.. -a onda je brže bolje izašla iz komore.

Ostatak radnog vremena me nije ni gledala, mada sam osjećao njen pogled kad ju nisam gledao, a čim bi ju pogledao skrenula bi ga. Kad smo bili gotovi s poslom za taj dan i krenuli kući, pozvala je da idem sa njom do nje pošto je bila sama kod kuće, jer su joj starci bili na poslu. Kad smo stigli do njene zgrade na Knežiji brzo smo se popeli u stan, jer mi je kurac već opasno bio napet, a nije ni pomoglo to što je bila naslonjena na mene u tramvaju. Čim smo ušli i zaključali vrata počeli smo se skidati, tako da smo već bili goli kad smo stigli do njene sobe. Moj kurac je stršao ispred mene kako kakav prometni znak, a ona ga je gledala napola u strahu, anapola u pohoti da ga dobije. Polegao sam ju na krevet, raširio joj noge, te sam vidio da joj je pica potpuno mokra. Protrljao sam joj kurcem picu i gurnuo ga unutra. Zastenjala kad sam joj ušao do pola, a onda jedno vrijeme samo tako uguravao do pola, dok se nije navikla na njegov obujama. A onda sam joj ga gurnuo do kraja, pa je vrisnula:

- Aaaaaaaaaaa.. lakšeeeee.. mmmmm..

Bradavice su joj na sisama bile tvrde, a lice crveno dok sam joj držao noge u zraku i zabijao joj ga. Sad je samo stenjala i dahtala, a zajecala bi samo kad bi joj ga zabio malo žešće. Uskoro se počela trseti i grčiti, te je počela svršavati. Curilo je iz nje u tankom potočiću, a ona je jecala dok su joj bradavice na sisama stršale u zrak, a ona ih je mijesila rukama. Kad se smirila, okrenuo sam ju na trbuh, pa sam joj malo raširio noge i vratio kurac natrag u njenu picu. Oslonio sam se na ruke i sad sam joj ga zabijao s guza dok mi je njena guza lupkala po trbuhu svaki put kad bi joj ga zabio do kraja. Jebao sam ju tako još nekoliko minuta dok i meni nije došlo do svršavanja, pa sam ga izvadio i svršio joj po leđima i guzi. Još se malo cijedilo iz njega kad se okrenula i sjela, te primila moj kurac u ruke i počela ga lizati i ljubiti. A onda ga je počela gutati, ali joj baš i nije išlo do kraja. Stalno se gušila i imala bi jak refluks ako bi ga pokušala progutati do kraja.

Uglavnom, ti njeni pokušaji su urodili plodom, pa mi je kurac sad ponovo stajao kao i prije, na njeno oduševljenje, pa me je brzo natjerala da legnem na leđa, a ona se odmah prebacila na mene i opkoračila me, te se polako spustila na moj kurac dok joj nije ušao do kraja. Tada je zatvorila oči i lagano se počela namještati na njemu, a kad se smjestila započela je nabijanje na njega. Uskoro je krevet pod nama škripio i stenjao kako se jako nabijala na mene. Potrajalo je to dobrih desetak minuta, a iz njene pice je curilo, pa su mi jaja bila potpuno mokra od njenih sokova. Ona je stenjala na meni dok sam joj ja mijesio sise, koje su mi popunile ruke, pa sam joj malo i bradavice stiskao i trljao, dok je ona glasno stenjala. Onda sam osjetio da ću svršiti, pa sam joj to i rekao, uz napomenu da se makne sa mene, ali se ona samo nasmješila i rekla:

- Samo ti daj.. voljela bi ju osjetiti u sebi kako šprica iz tog vatrogasnog crijeva.. -pa je nastavila sa nabijanjem na moj kurac još žešće.

Ja sam se trudio odgoditi svršavanje koliko sam mogao, ali je njena pica bila dovoljno uska i sama njena pojava tako prokleto sexy da sam uskoro počeo sa pražnjenjem jaja u njenu picu. Vrisnula je kad je osjetila prvi mlaz u svoju unutrašnjost, a ja sam se odizao i praznio u nju. Trebalo mi je skoro pola minute da se ispraznim u nju, a to mi je bilo prvi put da se slobodno praznim u picu, jer sam sa Anom obavezno nosio kondom, pošto je bila udata. Sad je to bio neopisiv osjećaj slobode koji je ispraznio moja jaja.
Nakon toga se Matea izvalila na mene, pa smo ostali u zagrljaju još neko vrijeme, a onda sam morao otići, jer će joj se uskoro starci vratiti sa posla.
Od tada smo postali nerazdvojni, a znali bi se pojebati i u garderobi, onako na brzaka, ali kad sam kupio auto, a ne da koristim onaj od starog, postali smo gimnastičari i isprobavali smo sve moguće poze u i oko auta. Trajalo je to dosta dugo, skoro dvije godine, dok mi nije rekla da je ostala u drugom stanju, pa smo odlučili upitati naše starce za blagoslov. Možete misliti kako su reagirali, ali su naše mame bile izuzetno pune razumijevanja, pošto su vidjele da smo ozbiljni što se tiče svega.

Sada više baš i nemamo seks u autu, a čemu kad imamo vlastitu sobu i krevet, te dvoje prekrasne djece, a ja ju volim više nego prvog dana i svaki dan joj ga zabijem u picu i napunim barem jednom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija