Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Milf iz pekare 3

Ocjena: 2.4

Prošlo je nekoliko mjeseci kako radim u pekari, a sad je i Jelica otišla na porodiljni, pa sam se sad zabavljao sa Katarinom i Đurđom, ali mi se sviđala Marija koja je došla prije mjesec i pol, a bila je nešto starija od mene. Međutim, brzo se skompala sa curama, dok je mene nekako izbjegavala.

Ja nisam imao mira zbog Marije, pa sam ga znao kod kuće drkati zamišljajući čvrsto Marijino dupe koje bih volio napuniti. Pogotovo od kako su mi cure otkrile čari analnog seksa. Čak me ni seks sa Đurđom i Katarinom nije više tako zanimao kao što me privlčila Marija. Žene ne bi bile žene da nisu skužile u čemu je problem, pa su same odlučile nešto napraviti, bez mog znanja, naravno..

I tako su me jedan dan pozvale i rekle da pod pauzom odem u garderobu i da ih spremno čekam, jer će me danas pošteno iscijediti. Samo sam se nasmješio, jer sam znao da sam naučio sve njihove trikove i da bi trebale imati stvarno nešto novo i originalno da me iznenade i iscijede. Na pauzi sam odmah otišao u garderobu, a par minuta nakon mene je došla Đurđa, te je skinula svoju maramu sa kose i rekla da se okrenem, pa mi ju je svezala oko glave prekrivši mi oči:

- Sada ćeš pogađati koja ti što radi, a mi ćemo šutjeti. Ako fulaš stisnemo ti jaja, a ako pogodiš dobiš poljubac.. -šapnula mi je na uho, a onda sam čuo kako se otvaraju vrata, pa sam zaključio da je stigla i Katarina.

Skinule su me i polegle na pod, pa sam sad ležao gol na podu dok su njihova tijela šuškala oko mene. Zatim sam osjetio nečije usne oko svog kurca, te prste na kurcu. Prepoznao sam taj nježan dodir i tiho rekao:

- Katarina.. -uslijedio je poljubac na usne koji mi je dala Đurđa.

Nakon toga nekakvo komešanje i nad moje lice se spustila nečija pica, a miris je bio ugodan, parfem, obrijana i glatka pica, sa slankastim ukusom na usminama, pa sam ispalio:

- Đurđa! ! ! -uslijedio je stisak na mojim jajima koji me natjerao da jauknem, pa sam si sad razmišljao da su se možda dogovorile i obje izbrijale pice i namirisale ih kako ih ne bi prepoznao.

Uto je pica sa mog lica nestala, a dva para usana su počela ljubiti moja prsa i naročito moje bradavice. A ruke su klizile po mom trbuhu do mog kurca i natrag, pa sam se osjećo fenomenalno. Nakon par minuta jedne su usne nestale sa mene, a onda se jedna pica počela namještati iznad mog kurca i polako se spuštala niz njega, svako toliko se digla da bi mi kurac skoro ispao iz nje, a onda se napokon nabila do kraja na njega. Bila je uska, jako uska pa sam si sad dobro razmišljao koja bi to bila. Od njih tri je Đurđa imala najužu picu, ali to se nikad nije moglo znati, jer kad bih ih na suho nabadao sve tri, uključivši i Jelicu koja je sad bila na porodiljnom, sve su znale biti uske. Međutim, ova je bila dobrano mokra, ali još uvijek uska, pa sam sad stvarno razbijao glavu koja je trenutno na mom kurcu. A kad sam opet osjetio dva para usana na svojim prsima totalno sam bio zbunjen. Za to vrijeme je pica na mom kurcu ubrzavala nabijanje i sve više je bilo mokro oko mog kurca, pa sam odlučio skinuti povez sa očiju.

Imao sam šta i vidjeti.. Đurđa i Katarina me ljube po trbuhu dok Marija skače po mom kurcu sa takvim izrazom ekstaze na licu da sam mislio da joj je loše. Njene trojkice su skakale u ritmu nabijanja na moj kurac, a njeno čvrsto tijelo je bilo svo u nekom grču, da bi joj se u sljedećem trenutku oteo jecaj, zgrčila se i počela svršavati stisnuvši mi čvrsto kurac svojom picom. Sad sam znao čija je ono obrijana pica bila na mom kurcu, jer se njena vlasnica zadovoljeno smješila sjedeći na mom čvrstom kurcu koji je i dalje stajao uspravno. Katarina je brzo riješila nastalu situaciju, pa je podigla Mariju i brzo se sjela na moj kurac, te je započela ples na njemu.

Nije joj trebalo dugo da svrši, a moj je kurac i dalje stajao, pa ju je sad Đurđa makla sa mene i ona se nasjela na moj kurac. Ona se polakše nabijala, a i sama si je pomagala sa rukom na klitu, pa je i ona ubrzo svršila, da bi se nakon toga obje ustale i spremile, a Đurđa nam je namignula i rekla:

- Mi idemo, a vas dvoje ne morate žuriti.. -izašle su i zatvorile za sobom vrata, a ja i Marija smo se pogledali, pa smo se nasmješili.

Podigao sam se i privukao ju bliže, pa ju strastveno poljubio i mijesio joj sise. Stisla se bliže uz mene, a onda uhvatila moj kurac i počela ga nadrkavati iako je i dalje stajao okupan sokovima Đurđe i Katarine, te njenim. Zatim se na moje iznenađenje sagnula i počela mi ga pušiti. Radila je to jako dobro i bilo mi je jako ugodno. Nakon koje minute se okrenula i postavila na koljena i naprčila mi se sa svojom slatkom i čvrstom guzom, pa sam se odmah smjestio iza nje i brzo joj ga ugurao. Zastenjala je i samo prošaptala:

- Napuni mi ju..

Ništa više nije trebala ni reći, jer sam se ja uhvatio za njene bokove i počeo joj ga zabijati kao lud u njenu mokru i potopljenu picu. Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo, jer sam nakon pet minuta divljeg zabijanja u njenu picu počeo svršavati i puniti ju do vrha, a bilo je toliko sperme da je izlazila iz nje skupa sa njenim sokovima. Ostali smo tako neko vrijeme, a onda mi je kurac napokon kliznuo iz njene pice i polako smo se ustali, pa otišli do kabine i lagano se tušem samo isprali, a dok smo se oblačili upitao sam ju:

- Otkud sad sve ovo, jer si me do sada nekako izbjegavala?
- Hahahaha.. ma da.. -rekla je kroz smijeh pa nastavila- Mislimmlađi si od mene pa sam se nekako držala po strani, ali kad sam vidjela da se cure izgube svako toliko sa tobom i kad su mi objasnile o čemu se radi postala sam znatiželjna. Nakon toga su mi rekle da si bacio oko na meneali sam se nekako držala po strani dok mi nisu opisale tvoj kurac, a onda sam sama sebi rekla da te moram imati.
- Aha.. -samo sam tiho prokomentirao, pa sam ju upitao- I šta sad kažeš?
- Hmmm.. -nasmješila se i rekla- Nadam se da si slobodan poslije posla, pa da odemo do mene doma, jer bih voljela nastaviti ovo od noćas?
- Hmmm.. -sad sam se ja nasmješio- Pa mislim da jesam, ako sam pozvan.
- Naravno da jesi.. -rekla je i zagrlila me, te poljubila, a onda smo se vratili natrag u pogon.

Ostatak noći je prošao radno, a kad smo stigli kod Marije nastavili smo divlji seks, te sam joj ga zabio u guzu na njeno oduševljenje i moje olakšanje. Od tada smo skupa, a par godina razlike ne čini nam se previše, jedino što sam morao smanjiti seks sa Đurđom i Katarinom, ali se njih dvije nisu bunile.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija