Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj posjet maserki

Taj dan sam se osjećao užasno. Sav sam bio napet od posla i pod stresom. Pod hitno sam trebao nešto da me opusti. Izašao sam van s društvom, ali to nije pomoglo, samo sam se osjećao još napetije. Tada mi je prijatelj sugerirao da posjetim maserku.

"Maserku, da baš" - pomislio sam si, ali onda mi je objasnio kako je bio kod jedne prekrasne maserke koja ga je dobro izmasirala. Dao mi je njezin kontakt i rekao da ne oklijevam i dogovorim susret. Nakon našeg druženja došao sam kući i dalje sav napet, tada sam si rekao: "Možda je u pravu. Nazovi maserku može ti samo goditi". To sam i napravio, ustao sam se i otišao do telefona.

Nazvao sam broj koji mi je prijatelj dao. Odzvonilo je nekoliko puta, a onda se javio ženski glas s druge strane: "Sara pri telefonu, kako vam mogu pomoći? "
"Dobar dan Sara, ovdje Dominik pri telefonu. Prijetelj mi je dao ovaj broj jer je navodno bio na masaži kod vas. "
"Znači zanima vas masaža? "
"Da, tako je"
"A kakvu bi masažu htjeli? "
"Pa kakve nudite? "
"Imamo opuštajuće, erotične, body2body i razne druge"
"Body2body mislim da bih volio"
"Uredu, kad bi htjeli doći"
"Pa da li ste slobodni danas? "
"Jesam, da li vam 16:00 odgovara? "
"Odgovara"
"Izvrsno, onda se vidimo. Adresa je ***** ***, a broj imate"
"Hvala, doviđenja"
Poklopio sam slušalicu i razmišljao što sve trebam napraviti
"Sad je 14:30, trebam se otuširati i spremiti. Do nje mi treba 30min zbog gužve na cestama znači imam sat vremena da se sredim".

U tih sat vremena sam se otuširao i obukao neku udobnu odjeću. Ionako neće dugo biti na meni pa bolje da mi je udobno u njoj. Otišao sam na adresu koju mi je dala i nazvao ju još jednom.
"Dobar dan Sara. Evo ja sam ispred zgrade, što sad? "
"Sad ću se ja spustiti, pričekaj ispred"
Nakon minute Sara se spustila dolje, pozdravili smo se i odvela me gore do svog stana. Kada sam ušao unutra stan joj je bio prekrasan. Imala je stol za masažu i sve potrebno za masiranje, a uz to i sve potrebno za lagodan život. Vidjelo se da joj idu masaže i da lijepo živi od tog. Pokazala mi je gdje da legnem i rekla da se skinem. Skinuo sam se odmah cijeli pred njom i legao kako je rekla. Počela je rukama prelaziti preko mog tijela. Prelazila mi je po leđima i masirala me cijeloga. Stvarno mi je pasala masaža, masirala mi je noge, ruke, ramena. Čak mi je masirala i guzicu i za divno čudo i to mi je pasalo. Pošto sam bio nauljen cijeli prešla je prstom i preko mog anusa. Čudan osjećaj je prošao kroz mene, ali svidjelo mi se. Vidjela je da se ne bunim pa je ponovila opet, a onda, pri jednom prelazu, gurnula je prst unutra. Nisam znao što očekivati, ali svidjelo mi se, isprva sam se uplašio, jesam peder? Ali odlučio sam se prepustiti osjećaju. Par puta je još gurnula prst duboko unutra, a onda mi rekla da se okrenem, to sam i napravio.

Počela me masirati po prsima, prednjim djelovima tijela, a onda i po kurcu. Trljala ga je rukama i drkala polako. Zatim je skinula majicu i grudnjak i vidio sam njene bujne grudi. Počela ih je trljati o moj kurac i godilo mi je. Zatim ga je stavila među sise i drkala ga tako. Imala je tolike grudi da se moj kurac izgubio u njima. Nakon nekog vremena ustala se i polako skinula i hlaće. Ostala je samo u tangama i bila je preljepa, ali ubrzo je skinula i njih. Opkoračila me i sjela na mene. Počela je trljati svoju pičkicu o moj kurac. Bila je tako vješta, trljala se o mene svojom vlažnom pičkicom i bio sam spreman ući u nju, ali nisam smio. Bio sam na masaži i ne bi bilo uredu. Polako mi je počela i masirati jaja i to me izluđivalo. Sad sam već bio blizu vrhunca i ona je osjetila to. Ustala se s mene i počela mi drkati kurac. Ubrzo sam svršio po njenim grudima. Ostao sam sav zadihan nakon toga, ali osjecao sam se i sretno i opusteno, kao da sam izbacio demona iz sebe zbog kojeg sam bio pod stresom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija