Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja seksi dama sa interneta!

Moja priča se desila ovoga ljeta. Imam sedamnaest godina i jako se ložim na starije žene. Živim sa svojim roditeljima u našem stanu u Zagrebu. Moram priznati da sam se skoro stalno ložio na starije žene koje bi dolazile kod nas. To bi obično bile mamine prijateljice i uvijek bi tražio da vidim nešto intrigantno kod njih u vidu brusa ili da zavirim ispod suknje nebi li im vidio gaćice. Toliko sam tada bio napaljen pa bi odmah otrčao u toalet i izdrkao ga.

Pošto sam bio jako povučen, počeo sam da čačkam po internetu i uspio da pronađem ovaj sajt gdje sam napravio svoj profil. Počeo sam da se dopisujem sa par žena sve dok nisam pronašao jednu stariju ali jako seksi ženu. Zvala se Nataša. Nataša je imala oko trideset i osam godina. Imala je sina od šesnaest godina skoro kao i ja. Počeli smo da se dopisujemo i nakon par poruka mi je dala doznanja da voli jako mlade momke. Pitao sam je da li je ikada imala seks sa nekim dečkom mlađim.

Rekla mi je da jeste sa jednim drugom od njenog prijatelja. Zamolio sam da mi objasni kako se sve to izdešavalo. Opisala mi je sve do detalja i jako me je ta priča napalila. Moj kurac od sedamnaest centimetara je bio podignut i stajao je pravo kao strijela. Rekao sam joj i ja da mene loži sve to i da bi jako volio da mi ona bude učiteljica u seksu. Naravno da joj je sve to bilo drago. Zamolila me je da joj pošaljem kako izgleda moj macan kada je nadignut.

Poslao sam joj odmah poruku u kojoj je stajala slika mog nadignutog kurca. Tada sam ja nju zamolio da mi pošalje sliku kako ona izgleda gola. Prošlo je par minuta kada mi je stigla poruka gdje sam ugledao njene velike prelijepe sise i dlakavu crnu picu. Sise su joj bile jako velike sa ogromnim bradavicama. Njene slike su me jako napalile. Nastavili smo da se napaljujemo porukama. Svo to vrijeme sam drkao mog macana. Rekla mi je da želi da vidi kada budem svršio da ga slikam.

Nije mi trebalo dugo da se i to desi. Slikao sam ga umazanog od sperme i poslao. Taj dan smo se dopisivali jako dugo. I narednih dana se sve to nastavilo, sve dok nije ona predložila da se vidimo na kameru. Pristao sam na tu ideju, ali nisam baš smio da to uradim sve dok ne budem sam u stanu. Odlučio sam sutradan da ekskiviram školu praveći se da sam bolestan. Napisao sam joj poruku u koliko sati da bude dostupna. Čekao sam samo da moji roditelji odu na posao i pozvao je na kameru.

Bila je jako seksi. Nosila je spavačicu crne boje koja je imala jako veliki dekolte, tako veliki da su joj sise skoro ispale napolje. Počeli smo da skidamo komad po komad odjeće jedno za drugim sve dok nismo na kraju ostali potpuno goli. Tada je ona krenula na kameri da mazi svoje velike sise. Rukama je prelazila preko njih, štipkala bi bradavice govoreći mi kako su joj već tvrde. Svo to vrijeme sam jako drkao moj kurac koji je sada bio podignut do maksimuma i jako tvrd.

S vremena na vreme bi tražila da joj ga pokažem koliko je tvrd što sam i činio. Zamolio sam je sada da mi pokaže njenu dlakavu picu. Lagano je prste spustila ka pici i tada sam ugledao njenu dlakavu mačkicu. Prešla je par puta prstima preko nje a potom lagano počela da dira se po klitorisu. Svo to vrijeme je od mene tražila da joj pričam kako bi je tucao. Bila je jako napaljena kao prava kujica. Počela je da stenje sve jače i jače na kameri. Zamolio sam je da stavi prste u picu i počne da se sama tuca prstima.

Lagano je uvukla dva prsta u picu i počela je sama da se tuca. Njena pica je već bila vlažna. Osjetio sam to i čuo po zvuku koji je dopirao dok su njeni prsti nestajali u dlakavoj pici. Tada je počela sve jače i brže da nabija svoje prste u picu. Jako me je napalio taj prizor gdje sam na kameri gledao ženu koja jako glasno stenje i sebe zadovoljava. Da bi događaj bio potpun, ustao sam i počeo i ja da ga drkam svom snagom. Skoro u isto vrijeme smo krenuli da svršavamo. Bilo je ovo za mene jako čudno, ali mnogo lijepo iskustvo.

Poslao sam joj na kraju kuda sam sve svršio i koliko sam izbacio sperme iz mojih jaja. Nastavili smo da se ovako gledamo na kameri nekih još petnaestak dana sve dok nismo odlučili da se vidimo i konačno sve ovo uživo da doživimo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija