Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja žena i ja

Moja supruga i ja živimo u skladnom braku. Imamo dve odrasle kćerke. Iako smo u srednjim četrdesetim godinama uživamo u seksu kao i prije dvadeset godina. Ja radim dvjesto km od grada u kome živim pa sam samo vikendom kod kuće. Inače, moja supruga je visoka brineta, kratke kose, dugih nogu, lijepe guze i manjih grudi. Uvijek je obučena pristojno, ali uz određenu dozu seksepila. Obožava da nosi visoke štikle i suknje iznad koljena ali nikad previše kratku. Za naše prijatelje i poznanike smo u skladnom braku. I jesmo, ali vjerovatno nemaju pojma koliko mnogo polažemo na naš seksualni život. Svakog vikenda izlazimo sa prijateljem uveče.

Prije nego što izađemo uveče petkom, obično se desi jedan brzinski seks. Po dolasku kući supruga me čeka u kućnoj haljini. Znam da ispod nje obično nosi samo tange. Zavisno od raspoloženja idemo ili u spavaću sobu ili se seks dešava u kupatilu. Kad smo u sobi obično se desi oralni seks. Ja stojim a ona mi tako stručno klečeći obradi moj ponos. To uradi vješto kombinaciji lizanja od korijena do glavića ili ga stavi cijelog u usta.
U kupatilu bude seksa s leđa ili ukoliko radi veš mašina na njoj obavimo taj brzinski seks. Moja draga žena obožava tu vrstu seksa.

Uveče izlazimo sa prijateljima. Kad sjednemo u restoran ili klubova draga prebaci nogu preko noge, što ima za posljedicu podizanje suknje naviše.
Nije što je moja, ali veoma je zgodna i moji muški prijatelji vole i pogledati taj divan prizor. Nekad mi je to smetalo, ali s vremenom se na to navikao. Ona flertuje za stolom, A mene to pali. Supruge mojih prijatelja vjerovatno iz zavisti na to ne gledaju blagonaklono.

Kad se uveče opraštamo od prijatelja uvijek jedva čekam da mazim svoju ženicu do kuće. To bude fantastično predigra.

Vratimo se kući, raskomotimo i sjednemo. Onda moja draga ode do kupatila da pripremi mačkicu za oralno zadovoljavanje. Ona obožava takav seks.
Izađe iz kupatila i odemo u sobu. Legne i raširi noge. Ja je krenem ljubiti po cijelom tjelu. Kad dođem do klitorisa, počinjem je lizati. Ona se uvija od sreće. Stavim joj prvo prst, pa onda još jedan i stimulira joj g točku. U tom momentu ona počinje da stišće zube i lagano stenje. Ubrza disanje i ja vidim da je blizu svršavanja. U momentu svršavanja obožava moj jezik u mačkici. Onda traži moj kurac u sebi. Stavim joj ga i guram i guram.
Zavisno od njene želje, raširim joj noge i jebem A ona vrišti sve glasnije. Ubrzo još jednom svrši.
Ukoliko je prezadovoljna meni je zagarantovanu senzualno buđenje.

To se desilo u subotu ujutro. Probudio me je osjećaj da nešto griže po meni. Otvorio sam oči. Moja ženica je stajala pored kreveta i mazala me šlagom.
Pitao sam šta radi. Rekla mi je da se opustim. I stvarno, poče je da me liže. Namazala mi je grudi, pupak i dio iznad mog tada već polu uzdigao macana. Dok me je lizala i prilazila dole moj kurac se već ukrutio. I njega je namazala šlagom. Počela je da ga liže polako. Mislio sam da ću brzo svršiti. To se nije desilo jer je dobro znala moment kad da stane sa lizanjem.
Sela je i počela da me jaše. Odskakivala je i navijala se sve brže sve dok nisam svršio.

Posle mi je rekla da moramo smisliti nešto za subotu uveče.

Rekao sam joj da uveče obuče konačnu majicu dugih rukava, kraću suknju. Iznenađeno me je upitala zašto i šta je tu izazovno. Odgovorio sam joj da ispod majice ne obuče ništa. Rekla je da će svi naši prijatelji gledati u njene sise. Nasmijao sam se i rekao da me to pali. Ti si lud, šta će oni misliti. Rekao sam da treba da joj bude jasno da je oni i onako skidaju pogledom, A da im žene svejedno pucaju od zavisti kad je vide.

I stvarno, to veče se moji prijatelji gledali u sise moje drage. Vjerovatno su njihove žene smatrale da to nije u redu.

Ipak, to veče moja žena i ja smo bili toliko napaljena da je kod kuće bilo seksa koji je kulminirao analnim seksom. Nikad do prošle subote moja draga nije toliko vrištala od zadovoljstva. Čak smo otvorili i temu seksa sa još jednim parom, ali vidjeti ćemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija