Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neočekivani seks u uredu

Iskreno, nikad nisam bio neki uredski tip i da stalno sjedim za stolom, te da buljim u ekran kompa i odgovaram na telefon, a kamoli da se avim papirologijom. Ali situacija je takva na tržištu rada da ćeš prihvatiti bilo kakav posao, samo da radiš, pa sam se tako i ja našao u uredu.

Radim već dvije godine za jednu stranu firmu, a u uredu sam sa dvije mlađe kolegice. Brzo smo se skompali, a kako sam ja bio neoženjen, kao i Barbara, stalno smo imali neke dvosmislene razgovore u uredu, gdje bi sve frcalo od seksualnih aluzija. Sve je to trpila Anja, friško udata, ali još bez djece, pa nam je znala reći da bi se prestali zajebavati kad bi se konačno oboje skrasili. Tu bi Barbara i ja prsnuli u smijeh, a i ona bi nam se priključila. Doduše, Barbara je imala nekog dečka, ali je stalno govorila da nije ništa ozbiljno, te da traži još uvijek onog pravog. Ja sam pak imao stalno neku vezicu, ali sve je to bilo više manje neki seksualni đir, ništa ozbiljno. I tako su nam prolazili dani, sve do tog dana kad se dosta toga promjenilo.
Bio je Anjin rođendan, pa su se danas svi živi izredali kod nas u uredu, a bilo je prošlo 13 sati kad smo napokon ostali samo nas troje u uredu. Napokon smo se mogli opušteno izvaliti na svojim mjestima, a onda je Barbara počela:

- Anjić, kaj si dobila od poklona? -upitala je znatiželjno stavši uz Anjin stol, dok je Anja kopala po vrećicama.
- Svega i svačega.. -rekla je izvlačeći hrpe parfema i kozmetičkih preparata, pa nastavila- .. ali niš konkretno i korisno..
- No da.. -sad sam se i ja uključio i priču- .. kao da ti trebaju kreme za zatezanje kože.. -tu smo svi prasnuli u smijeh, jer je Anja imala 26 godina, a Barbara je bila koji mjesec mlađa, dok sam ja imao 28 godina.
- Baš.. -rekla je Barbara, pa nastavila- Njoj treba jedan dobar i veliki kurac koji će ju popuniti.. -na te se riječi Anja malo zacrvenila, pa pokušala Barbaru prekinuti, ali se ova nije dala, možda zbog pola boce Jegera kojeg je stuštila sa kolegicama i kolegama koji su dolazili čestitati, pa je nastavila okrenuvši se meni i važno upitala- Si ti Boško znao da njen Davor ima maloga?
- Nisam imao pojma.. -rekao sam slježući ramenima vidjevši da je Anji jako neugodno, a onda je Barbara ispalila ono što je promjenilo sve u ovom uredu.. ali na bolje.
- E pa meni je priznala, a ja znam da ti imaš jaaaakoooo velikiii kurac.. -rekla je uz široki smješak dok smo ju Anja i ja u nevjerici gledali, a ona je samo nastavila- .. a to znam od dečki koji igraju s tobom nogomet.
- Barbi, kaj je tebi? -u nevjerici ju je upitala Anja, a Barbara joj se samo nasmijala i pokazala prema meni.
- Draga moja, Boško bi ti sigurno rasturio picu svojim kurcem, a bogme i moju.. -rekla je pa krenula prema meni i ubrzo stala ispred mene, pa nastavila- .. Hajde, skidaj hlače i pokaži macana..
- Ti nisi normalna.. -tiho sam rekao dok me vručina oblijevala po licu, a onda se na moje iznenađenje ustala Anja i došla do vrata, te ih zaključala, pa stala kraj Barbare i kimnula prema meni.
- Hajde, sad sam i ja znatiželjna..
- No, daj pokazuj.. -požurivala me Barbara, a obje su bile crvene u licu od napetosti, pa sam nakon kračeg razmišljanja, jer šta mogu izgubiti ustao i skinuo hlače, a sa njima i gaće, pa je moja mrcina ispala van.

Obje su si pokrile usta šakama i razrogačile oči, jer iako u stanju mirovanja ipak bilo mesa među mojim nogama, a kad naraste dobrih 25 centimetara i još 7 u promjeru. Prva se trgla Barbi i spustila se na koljena, te mi uzela kurac u usta i polako ga cuclala dok je Anja polako milovala moja jaja, a ja sam pogladio Barbi po kosi, dok sam Anju privukao k sebi i poljubio ju. Malo se nečkala, a onda je prihvatila poljubac i uzvratila mi, a da nije makla ruke sa mojih jaja. Dotle je Barbi radila super posao sa svojim jezikom i usnama, pa mi je kurac nakon minute već stajao kao telefonski stup i više ga nije mogla gutati. Zatim je ustala i počela skidati Anju, jer će imati prednost pošto joj je rođendan. Ubrzo je Anja bila gola od struka na niže i naslonjena na stol, pa sam ugledao lijepu zaobljenu guzu i obrijanu picu između nogu koju je Barbi svesrdno trljala, a kad je izvadila prste iz nje vidio sam da su već ljepljivi od Anjinih sokova, pa sam prišao i stao iza Anje, te joj polako ugurao kurac u picu. Uzdahnula je glasno kad sam joj ušao do pola, a onda sam ju polako počeo jebati dok sam ju držao za bokove. Dotle se Barbi skidala i sad je bila na stolu kraj Anje raširenih nogu i trljala si je picu koja se već sjajila od sokova, pa bi povremeno oblizala prste ili ih dala meni da ih obližem.

Jebao sam Anju zdušno dobrih pet minuta dok je ona cvilila stenjalabog dužine mog kurca, a onda ju je Barbi odmala i tražila da nju jebem. Nisam dugo čekao već sam stao ispred Barbi odmah joj ga zabio u mokru picu. Ciknula je kad joj urac ušao skoro do kraja i abila mi je nokte u ramena, te samo prošaptala:

- Toooo.. samo me jebi.. mmmm

Jebao sam ju na stolu dok nas je Anja promatrala i trljala si picu sve jače, a onda je skinula i bluzupa sam vidio predivne uškolike sise sa tvrdim bradavicama i počela ih je stiskati, pa sam ju pozvao bliže i uzeo joj jednu sisu u ustai počeo ju cuclati, a ona je samo zakolutala očima, a kad sam odmakao jednu ruku sa Barbi i stavio joj ga u picu samo je zastenjala i zadrhtala, te je počela svršavati. Ja sam se skoro pogubio, pa nisam stigao izvući kurac iz Barbine pice, te sam joj svršio u nju. Ali izgleda da ona s tim nije imala problema jer je tražila da se još zabijam u nju i nakon dvije minute je i ona svršila, pa je sad stol ispod nas bio sav u sokovima iz njene pice i mog kurca. Stao sam malo dalje od njih i kurac mi je sad bio opušten, a njih dvije su si još trljale pice, pa me Anja pogledala:

- Da li bi mogao još malo? I ja bi da osjetim malo te sperme..
- Može, ako mu malo pomogneš -rekao sam pokazavši na kurac, a ona se spremno digla i došla do mene, pa klekla i poečla mi pušiti kurac oblizavši moje i Barbarine sokove sa njega.

Uskoro mi je kurac stajao uspravno, pa sam posjeo Anju na stol i odmah joj ga zabio do kraja u picu. Sad više nije bilo problema, pa me samo obgrlila i sad sam ju tesao kao lud. Zatim se uvukla i Barbi k nama i počela joj lizati sise, a onda stala iza mene i klekla, pa mi je počela lizati jaja i šupak, a jedan prst je gurnula i Anji u šupak, pa smo ubrzo i Anja i ja svršili kao ludi i ja sam joj napunio picu skoro do vrha svojom spermom, tako da se cijedilo van kad sam izvukao kurac iz njene pice. Svo troje smo bili crveni i znojni, a onda smo se brzo sredili i obukli, a Anja je zaključila da joj je ovo definitivno najbolji poklon za ročkas, te da bi mogli ovo koji put i ponoviti, nevezano za rođendane. Samo smo se nasmijali i složili se, a nakon desetak minuta mi je došla poruka na mob od Barbi 'Da li imaš vremena popodne da nastavimo gdje smo stali? ', pa sam brzo odgovorio da nemam nikakvih planova, a od nje je došlo 'Suuupeeeeerrrrrrr' i brdo pusa i smajlića.

Nakon kraja radnog vremena smo se pozdravili, a ja i Barbi smo svatko svojim autom otišli do nje kući i porukom je dala nogu dečku, a ja i ona smo od tada cura i dečko, te se jebemo svaki dan, a povremeno nam se priključi i Anja. I naravno da Barbi nema ništa protiv da svršim u Anju, ali zato poslije moram duplo više njenu picu napuniti i ne smijem oprati kurac nakon što izjebem Anju jer ga ona želi izlizati doma.
I šta da kažem.. sve više volim uredski posao uz ovakve kolegice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija