Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nevjerojatan seks sa kolegicom

Od kada za sebe znam, smatrao sam se jebivjetrom i zajebantom. Ne znam kako, ali čega god sam se uhvatio raditi bilo je super, pa su me svi dosadašnji poslodavci, a bilo ih je desetak ili možda i više, hvalili kao dobrog radnika. Međutim, tu je uvijek bilo ono.. . ništa me nije moglo vezati za jedan posao ili mjesto duže od godinu dana. Bio sam takav i gotovo.

I tako sam i ovog ljeta počeo raditi u jednoj firmi koja se bavila kartonažom. Posao je bio OK, pogotovo kad se navikneš na miris ljepila za kartone, a pogotovo na ovim vručinama. Radio sam u skladištu na pripremi paleta za otpremu, pa sam se družio sa kamiondžijama koji su vozili robu dalje. Bilo je tu svega, od zajebancije do komentiranja pojedinih ženski koje bi prolazile kroz dvorište. Meni je za oko zapela jedna mala koja je radila u upravi. Bila je niska, crne kose obavezno svezane u rep, bujnih sisa i okrugle stražnjice. Onako niska, oko 160 cm visine, bila je izrazito jebozovna. Ona nam je bila posebna inspiracija za komentare, a svaki put kad bi prolazila uputila bi nam blistav osmijeh i pogled kroz naočale.

Ja sam još uvijek bio solo, jer me ljubav nije htjela kao posao, pa bi sve moje veze naprasno završile nakon dva ili tri susreta. Nije bio problem u krevetu, imao sam povećeg, već bi brzo shvatile da ja nisam za duge staze. I tako sam ja sad škicao tu malu, saznao sam da se zove Mirela, i razmišljao kako da joj ga uvučem u picu. A prilika mi se ukazala ubrzo jedne subote.

Radio sam vanredno jer smo trebali otpremiti hrpu kartonske ambalaže za Srbiju, pa sam čekao kamion. Koliko sam znao, osim mene i portira nije bilo nikoga u firmi. Razgovarali smo na porti čekajući kamion:

- Čovječe šta je ugrijalo? ! -tiho je promrmljao simpatični portir Pero od kojih pedesetak plus godina.
- Bogme -složio sam se sa njim ispijajući hladnu pivicu- Jedva čekam da ukrcam, pa da idem na kupanje.
- E da, još da ovaj ne kasni sa vaganja.. -inače svi kamioni su morali na vaganje prije i poslije ukrcaja, a pošto mi nismo imali vagu išli su nekih desetak kilometara u gospodarsku zonu.
- Ma nije problem -rekao sam sa osmjehom, pa dodao- Barem mogu popiti pivicu na radnom mjestu..
- Samo pazi da te ona mala vještica ne vidi -rekao je i nasmijao se.
- Koja vještica? -upitao sam nakon dugog gutljaja lagano podrignuvši.
- Ona Mirela, direktorova špijunka -rekao je to tako tiho da sam pomislio da je kraj nas, pa sam se osvrnuo, a onda samo sa smješkom rekao.
- Ma daj, pa subota je.. sigurno se negdje ševi kraj bazena ili je na moru.. -rekao sam i odmahnuo rukom.
- A ne, došla je jutros prije tebe i još je gore u kancelariji, a ja ću već doma biti kad će ona odlaziti. -slegnuo je ramenima i stisnuo gumb za otvaranje vrata jer se pojavio vozač iz Srbije.

Nakon pola sata je ukrcaj bio gotov i sredili smo papirologiju, a on je dobio potvrde, te otišao na vaganje. Ja sam zatvorio skladište, spremio viljuškar u garažu i uzeo sve papire, te otišao do upravne zgrade da ostavim u otpremi papirologiju, pa da ju Branko odmah riješi u ponedjeljak. Ušavši u zgradu koja je bila zaključana, bio sam iznenađen tišinom koja je tamo vladala, pa sam otišao u do otpreme i ostavio papire, a onda začuo smijeh i ženski glas, pa sam krenuo prema dnu hodnika. Došao sam do kancelarije gdje je bilo Mirelino ime i odakle se čuo smijeh, pa sam pokucao i čuo veselo 'Naprijed! ! '.
Kad sam otvorio vrata vidio sam Mirelu zavaljenu u stolicu iza radnog stola u laganoj i providnoj bluzici, te kratkoj suknji. Pozvala me unutra i rekla nekome s kime je pričala na mobitel da će se javiti kasnije. Pogledala me sa smješkom i rekla:

- O Željkec, od kuda ti?
- Pa imao sam utovar robe za Srbiju, a kad sam donio papire čuo sam Vas, pa da vidim o čemu se radi, o jer je bilo zaključano. -rekao sam smireno iako sam znao da zna da radim danas.
- Pa daaaa.. . imaš pravo -rekla je kao iznenađeno i ustala od stola, te stala ispred mene, pa sam ju gledao sa visine u oči, a onda me šokirala s onim što je rekla- Znaš.. od kada si došao kod nas zapeo si mi za oko.. -tu je zastala i osjetio sam njene sise na svom trbuhu, a ruka je stisla moj kurac preko hlača, pa je nastavila- .. i voljela bi te dobro pojebati, ako nemaš ništa protiv?

Gledao sam ju sa visine dok mi se kurac počeo budit u gaćama, a njen stisak nije popuštao, pa sam samo promucao:

- Ne, nemam..
- Super -rekla je sa smješkom i počela mi otkopčavati hlače, a onda ih povukla niz noge zajedno sa gaćama, pa je moj kurac ispao iz njih i polukrut se počeo njihati ispred nje, a ona se samo malo sagnula i primila ga sa obje ruke, te slasno strpala u usta.

Stajao sam kao oduzet dok je ona usisavala moj kurac koji je bio sve duži i sve tvrđi, te sve širi. Uskoro ga više nije mogla cijelog strpati u usta, ali to joj ni nije bilo bitno jer je bio dovoljno tvrd za nju, pa se popela na stol i podigla suknju ispod koje nije bilo gaćica već samo mokra pica ukrašena crnim dlačicama. Sagnuo sam se i počeo joj lizati picu koja je mirisala na njene sokove i znoj. Lizao sam ju, a ona je stenjala prigušeno oslonjena na svoje laktove. Nakon par minuta sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, te ga odmah gurnuo do kraja u nju. Ciknula je prodorno, a ja sam joj podigao noge u zrak i počeo ju pumpati žestoko. Odlučio sam joj se malkice osvetiti za onaj njen pristup, pa sam ju grubo jebao. Međutim, izgleda da se to njoj dopalo, pa je tražila da joj rasturim picu i da ju napunim svojom kurčinom. Dahtala je kao parnjača, a ja sam joj skinuo bluzu i izvukao sise iz grudnjaka, pa sam ih sada gnječio i stiskao dok sam ju jebao.
Nakon par minuta jebanja ona je već dva puta svršila uz vriskove, a ja još niti jednom, pa sam ga izvukao i okrenuo ju na trbuh, a pri tome smo skoro srušili monitor kompjutera na pod. Kikotala se na tu situaciju, a ja sam ju namjestio i ponovo joj gurnuo kurac u picu. Zastenjala je kad sam joj ga zabio iako je sad ulazio bez problema. Primio sam ju za sise i zabijao joj ga s guza. Stenjala je i dahtala, a ja nisam posustajao. Nakon nekih pet minuta sam osjetio da ću svršiti i već sam počeo razmišljati da ga izvadim, a ona kao da mi je čitala misli, pa je prodahtala:

- Nemoj ga vadit.. nemoj ga vadit.. mmm.. napuni meeeeee.. .

Riješivši moje dvojbe još sam ga par puta zabio u nju, pa ju nategao do kraja na moj kurac i počeo ju puniti spermom. Ciknula je i zadahtala, a ja sam se praznio u nju. Tresla se kao šiba na vodi, a meni su se jaja stisla od napetosti. Izvukao sam kurac iz njene pice, sav sluzav i bijel od naših sokova. Ostao sam stajati nasred ureda, a ona mi je prišla i čućnula, pa mi oblizala kurac. Ustala je i pogledala me, pa tiho rekla:

- Jesi slobodan večeras?
- Jesam -rekao sam navlačeći gaće i hlače natrag- Zašto?
- Mogli bi se naći kasnije na piću? -gledala me ispod naočala sa smješkom, a onda dodala- Da ne lažem.. imam još jednu rupicu koju bi valjalo ispuniti..
- Ahaa.. može -rekao sam sa smješkom, te joj dao broj moba, a onda otišao kući da se malo odmorim za večeras.

Dok sam prolazio kraj porte mahnuo sam Peri, a on mi se nasmješio i samo dobacio:

- Mora da si jako dobar kad ju se čulo do ovdje kako vrišti.
- Što je tražila, to je i dobila -rekao sam sa širokim osmjehom, namignuo mu i otišao čekajući večer.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija