Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEZABORAVNO LJETO SA ŽENOM I NJENOM SESTROM

Bok ja sam Ivan sportski sam tip, imam 55 godina i visok sam 180cm. i 80kg. , a moja žena Jadranka visoka je 160cm. i 65kg. sise solidna trojka i jako dobra guza koja na njenom tijelu izgleda savršeno. Ja i moja žena Jadranka smo kao i svake godine odlazili na more u naš apartman u Malinskoj oboje smo jedva iščekivali i brojili dane tjedna do petka kada nam je bio zadnji radni dan, sve stvari bile su spremne tako da ih je samo trebalo ukrcati u auto i krenuti ranom zorom u subotu. Par dana prije našeg polaska točnije bila je srijeda Jadranka sjedne na rukohvat fotelje pored mene zagrli me, poljubi i počne mi se umoljavati, pitajući me ako bi imao nešto protiv da sa nama na more krene i njena sestra Nevena. Nevena je viša par centimetara od Jadranke i ima puno veće sise te je malo punašnija, ali ne previše taman koliko treba. Malo sam se nećkao jer sam pomislio na to kako neće biti slobodnog ponašanja u apartmanu te sexa kojeg će biti na kapaljku jer smo i Jadranka i ja još uvijek sexualno dosta aktivni pa i maštoviti, ali kad me zagrli i pogleda svojim crnim očima i reče mi;"ma daj ljubavi molim te znaš da od kada se rastala od onog pijanca i nema nikoga sa kome bi otišla na more", pogledao sam je i nisam mogao da joj kažem ne.

Došla je ta dugo očekivan subota i krenuli smo svo troje autom nakrcan koferima i nekih namjernica. U autu Jadranka sjedi naprijed i nešto pričamo onako o svakakvim glupostima samo da nam prođe vrijeme, a Nevena je lagano na zadnjem sjedalu za drijemala, ležeći preko sjedala i skupila noge tako da je meni pružila savršen pogled u retrovizoru, haljina joj se povukle prema gore i otkrila lijepe noge i butine sa bijelim čipkastim tangama. Moram priznati da me taj prizor odmah napalio, osjetio sam kako mi se lagano budi kurac u hlačama i svoju ruku spustim Jadranki na nogu i počinjem je povlačiti prema gore, Jadranka me naglo uhvati za ruku i makne je sa svoje noge govoreći mi da se strpim jer je ipak Nevena sa nama u autu, poslušao sam je i nastajao se suzdržati, ali kurac je i dalje kruto stajao jer sam i dalje s vremena na vrijeme gledao u retrovizor gledajući u Nevene noge zamišljajući njenu pičku. Prije nego smo stigli do našeg apartmana stali smo na kavi jer ja nisam mogao više izdržati napetost u mojim hlačama te sam brzo otišao u toalet i na brzinu se izdrkati. Kada smo stigli i raspakirali se njih dvije su odmah otišle na plažu, a ja sam se ostao odmarati u apartmanu pijući i uživajući u hladnoj pivici. Tog našeg prvog dana nije se dešavalo ništa osim što sam ja svako malo kriomice gledao gdje god sam mogao uočiti bilo koju od njih dvije malo više razgolićene, ali ni od toga nije bilo ništa jedino sam ja morao skrivati da sam napaljen i da mi je kurac svo vrijeme bio tvrd.

Kada je pala noć počeo sam da lagano milujem i ljubim Jadranku, ali nije htjela niti dala da je diram jer kako kaže da je tu Nevena koja ima lagan san i da njoj je neugodno imati sex dok je ona sa nama tu.
Pomislio sam kako od ovog lijepog godišnjeg odmora neće biti ništa jer kakav je to odmor bez sexa sa svojom ženom. Sutra dan sam odlučio nešto poduzeti te sam nam ujutro uz kavu svakome natočio po jednu žesticu i to ponovio nekoliko puta i tada je situacija postala malo slobodnija. To naše slobodnije ponašanje svelo se na to da sam svako malo grlio Jadranku, a povremeno i Nevenu. Njih dvije veselo su odlepršale na plažu, a ja sam otišao u obližnji super market kupiti namjernice jer smo dogovorili da ćemo za večeru napraviti roštilj. Negdje oko sedam Jadranka i Nevena su se vratile i klopa ih je uredno čekala sve je mirisalo po roštilju. Kada smo završili sa jelom ja sam na stol donio fino rashlađenu bocu vrbničke žlahtine i počnem točiti svakom od nas
po čašu i pitam ih kako im je bilo na plaži, Jadranka je rekla kako je bilo lijepo jedini je problem bio što smo malo previše izgorjele na suncu što je bilo itekako vidljivo na njima. Kada smo riješili bocu krenuo sam otvararti drugu nakon nekog vremena što od sunca što od žlahtine njih dvije bile su sve slobodnije i opuštenije.

Zatim mi je Jadranka rekla da ju namažem sa kremom kako bi smanjila crvenilo na koži prostre ručnik i legne na terasi. Počeo sam polagano da joj utrljavam kremu koju sam nanio na njena leđa skinuo sam joj gornji dio njenog kupaćeg Jadranka se nije se bunila ni kada sam iskoristio trenutak kada su ruke onako nehotično kliznule na rub Jadrankinih sisa na to je Jadranka samo lagano uzdahnula, a njeno tijelo se malo nakostrješilo, a meni kurac tvrd kao kamen, svoju erekciju pokušavao sam sakriti, ali je nisam baš uspio jer sam primjetio kako je moju erekciju uočila i Nevena te mi se lagano osmješila. Kada su na red za mazanje stigle Jadrankine noge prsti su mi lagano ovlaš kliznuli preko njene pičkice, a Jadranka instiktivno malo raširi noge i moji prsti prođu cijelom dužinom njene brazde koje su se ocrtavale na njenim kupaćim gaćicama. Još sam par puta prošao prstima po njenoj brazdi Jadranka je još malo više raširila noge i ja sam prstom prošao uz rub njenih kupaćih gaćica i usput dodirnuo njenu pičkicu koja je lagano već bila natopljena sokovima. Nevena je sve to promatrala i moju igru prstima i mog veseljka koji se lijepo vidio u punoj erekciji ispod mojih kupaćih hlačica. Odjednom kao iz topa Jadranka reče neka isto namažem i Nevenu jer je i ona dosta izgorila na suncu, Nevena se ustane od stola i rastegne ručnik kraj Jadranke te legne potrbuške, kad sam počeo mazati Nevenina leđa malo mi je falilo da ne svršim i napunim kupaći do vrha svojom spermom koliko sam bio napaljen, kako sam mazao i utrljavao kremu Jadranki to isto sam ponovio i na Neveni samo sam pazio da ne učinim isto što i Jadranki iako sam bio u velikoj napasti da i Neveni prstima pomilujem brazdicu koja se ocrtavala na njenom kupaćem.

Zatim mi je Jadranka rekla neka im još natočim vina, kad sam im donio čaše da i dao im svakoj u ruku da bi mogle ispiti morale su se podići sa ručnika i pred mojim su u očima sijevnule dva para prekrasnih sisa koje su me skoro dovele do ludila, bio sam siguran da su to skužile jer su se samo cerekale kao dvije šiparice. Ajde dragi nemoj da ti bude neugodno možeš nas namazati i sa prednje strane reče Jadranka te su se obje okrenule na leđa. Djevojke igrate opasnu igru, a Jadranka se nasmije i kaže mi da se ne brinem te da sve ovo ostaje u obitelji, dok je Jadranka izgovarala te riječi Nevena je kao hipnotizirana gledala u moj nabrekli kurac što se lijepo uočavao ispod mojih kupaćih gaćica. Prvo sam počeo mazati Jadranku po njenim sisama i primijetim kako su se ukrutile njene bradavice znao sam da je napaljena, počinjem da joj kremu razmazujem po trbuhu i spuštam ruke ispod kupaćeg do njenih dlačica, a Jadranka je tiho uzdahnula i umiljatim glasom rekla da namažem i Nevenu, pogledao sam Nevenu koja je sve to gledala i na njenim povećim sisama bradavice su već bile poprilično krute kod Nevene nisam puno čekao niti oklijevao te sam odmah počeo od njenih sisa pa preko trbuha zavlačeći svoje prste ispod njenih kupaćih u tom osjetim ruku kako me hvata za tvrdi kurac preko kupaćih bila je to Jadranka osjetivši njenu ruku kliznuo sam rukom dublje među Nevenine noge i osjetim da je njena pička totalno mokra i vlažana te uvučem prst u nju, a ona uzdahne i uhvati me za jaja i kaže kako bi bilo bolje da se uđemo u apartman kako nas netko ne bi vidio. Dok smo hodali kroz vrata pljesnuo sam im guzice na što su ne one samo malo jače isprčile i zatresle. Čim smo ušli svukli smo se jako brzo i onako nije bilo puno toga za skinuti, bacile su me na krevet i Nevena kaže Jadranki kako je ona prva ipak sam ja njezin, Jadranka se nasmije i stane iznad mene i polako se spušta prema mome kurcu kojeg je Nevena uhvatila i lagano drkala čekajući Jadranku da se spusti i stavi ga u njenu pičku, Jadranka počela da se pomiče gore dolje, a Nevena je počela liže moj kurac i jaja koliko je mogla da dohvatiti svojim jezikom nisam mogao više izdržati i svršio sam puneći Jadranku koja je zadrhtala stišćući moj kurac svojom pičkom, a onda polako sišla govoreći Neveni kako je sad red na njoj.
A ne može tek tako moraš mi pomoći da ga pripremim kaže Nevena. Pa imaš pravo sestrice krenimo kaže Jadranka i počne da ga siše i puši, a Nevena mi podiže noge i počinje da liže moj šupak sve do samih jaja, počela da zavlači jezik u moj šupak i meni počinje ponovo da se ukrućuje.

Zatim me Nevena uhvati za kurac i lagano se nasadi ušao bez puno otpora jer se cjedilo iz nje koliko je bila napaljena i željna kurca. Počela je da se pomiče gore dolje pa u krug te je počela da postepeno ubrzava tempo nabijanja na moj kurac, tako da mi je sasvim otvrdnuo, jebi je s guza rekla je Jadranka, promijenili smo pozu i počeo žestoko jebati Nevenu koja je stenjala govoreći mi to zete jebi me jebi dugo nisam primila kurac ahh ahh jače jače vrištala je, a ja sam joj ga zabijam što sam mogao jače i dublje, pogledam Jadranku koja se namjestila ispred Neveninog lica držeći vibrator u svojoj ruci i gura si ga malo u pičku pa malo u guzu vidjevši to toliko me je to dodatno napalilo, uzmem malo kreme koje je donjela Jadranka i namažem Nevenin čmar i počnem da joj guram prste koje sam ubrzo zamijenio svojim kurcem gurajući ga polako dok nije cijeli ušao unutra .

Osjetio sam Jadranku koja je došla iza mene i počne da me dira po guzici i liže jaja i šupak nije mi puno trebalo da opet počnem da svršavam puneći svojom spermom Nevenin šupak, a još ka tome kada je Jadranka Neveni gurnula vibrator u pičku i ona počinje da svršava kao luda tresući se od siline orgazma. Umorni smo polegli na krevetu uzimajući predah za nastavak gledam kako Neveni cijedi moja sperma sperma iz njene guzice, a moja ljubljena draga leži pored nas sa smiješkom na licu i lagano si mazi pičku. Ubrzo je Nevena počela da mi ga puši, a Jadranka se popela na moja usta i ja sam joj lizao pičku i tako je krenula još jedna runda jebačine sa sestrama. Hvala vam oboje što ste mi pružili nezaboravno ljetovanje rekla je Nevena kada smo svi svršili još jednom. Od tada je sve bilo odlično i opušteno stalno smo goli šetali po apartmanu i jebali se stalno, svaki dan sam bio u nemilosti od njih dvije što se meni naravno dopadalo, te mi je to bio odmor za koji sam mogao samo sanjati.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 24297

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija