Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ni sladoled nije što je bio

Ocjena: 5

Vruče ljeto je došlo i jedini dio koji mi se sviđao su bile tanke i prozirne majice, te kratke hlačice i suknjice na djevojkama. Sa svojom sadašnjom curom sam bio već skoro godinu dana, pa sam se malo i zasitio. Tako da sam zvjerao okolo za svakom minicom i kratkim hlačicama koje su prolazile kraj mene na ulici ili dok sam sjedio u kafiću.

Čak sam se malo i posvađao sa njom prije nego je otišla na more sa starcima, pa sam sad solirao pustim ulicama grada, jer je sva raja zbrisala na more. Mi, patnici sa afalta, ostadosmo u vrelom gradu, a jedini gušt je bio prazan grad tako da nije bilo gužve. I tako sam ujutro šljakao u jednoj firmi u skladištu.. sranje od posla, ali je lova bila jako dobra, pa se nisam bunio na malo fizikalije, uostalom to je dobro za zdravlje. A poslijepodne sam provodio na Jarunu, ne u kupanju, već u jednom od kafića. Tako sam upoznao i Jelenu.

Jelena je bila slatka niska cura velike guze, jakih nogu i povećih sisa. Ništa na što bi se narajcani ipan kao je isprve okrenuo, ali nakon par susreta i par smješaka koje mi je uputila počela me privlačiti, pa sam ju malo bolje i promotrio. Vražičak lijepe oble i poveće guze, te sisa, odokativno, čista četvorka, ali bi joj ja dao peticu za njih. Bila je niža od mene za glavu i pol, ali je nešto u njenom pogledu odavalo onu nezasitnu seksualnu glad, pa me jednostavno počelo rajcat da ju vidim svaki dan, a nakon par dana sam se okuražio i ponudio ju sa pićem. Na moje iznenađenje, ali i radost ona je prihvatila, pa smo se napokon upoznali. Saznao sam da radi u Arena centru kao prodavačica u jednoj od onih stranih drogerija, mislim da je bio Muller ili tako nešto. Pričali smo o svemu i svačemu, pa je u jednom trenu rekla da joj je jako vruče i da bi se mogli malo okupati. Složio sam se, jer je stvarno pržilo, pa sam platio i krenuo za njom. Nakon kračeg biranja mjesta gdje ćemo staviti stvari, skinuli smo se, pa se oboje uputismo u vodu. Hodao sam malo iza nje, pa sam vidio da je ona guza iznenađujuče čvrsta, a i noge nisu imale onih tragova celulita kojih se žene groze, iako meni osobno ne smetaju. Polako smo ulazili u vodu, a od hladnoće su joj se bradavice na sisama ukrutile, pa sam i ja osjetio kako se i moj počeo buditi. Brzo sam ušao kraj nje u vodu, pa sam ju malo i pošpricao, a ona se stresla, a kad sam izronio fol bijesno se bacila prema meni kao da me želi potopiti, ali smo u tom nekakvom hrvanju hvatali jedno drugoga Ja sam joj isprepipao sise, čisto da bi se uvjerio da su jako čvrste, a ona da se uvjeri u veličinu mog kurca koji je doslovno narastao u dodiru sa njenim rukama. Izgleda da smo oboje željeli isto, pa smo došli do plićaka gdje sam ja mogao stajati i sad sam joj trljao picu preko kupaćih, dok je ona sklopila oći i duboko disala, da bi joj se onda otelo jedno tiho:

- Aaahhhhhhhhh.. mmmm.. -i samo se stresla, pa sam shvatio da je svršila na mojoj ruci, pa me samo pogledala i tiho rekla- Mmmmm.. ovo je bilo dobro, ali bi htjela da osjetim još nešto osim tvojih prstiju.
- Odmah ili da odemo negdje.. -upitao sam ju sa smješkom dok je ona i dalje stiskala moj kurac preko kupačih.
- Mmmmmm.. . ja bi ga odmah, ali je prevelika gužva.. -rekla je i pogledala okolo, a ja sam isto iznenađeno pogledao koliko je puno ljudi na Jarunu.

Zatim smo se pokupili iz vode, pa otišli do moje krame od golfa i odvezli se do nje, pošto je bila sama doma. U Autu je skinula gaćice i navukla samo mini suknjicu, a onda uzela moju ruku i stavila ju između svojih nogu, pa sam sad prstom klizio po obrijanoj pici, koja je bila glatka i nježna, a onda samo ušao prstom u njenu rupicu da bi ona samo uzdahnula. Jebuckao sam ju lagano prstima, a jednom smo stali jer je rejkla da uzmem sladoled, i to onaj veliki, pa sam sa nadignutim kurcem uletio u trgovinu, a neka stara prodavačica me samo škicnula i nasmijala se. Ubrzo smo došli do njene kuće i brzo smo se riješili sve odjeće, pa sam joj zaronio između nogu i sad sam joj lizao najbolju picu koju sam ikad lizao. Ni moja cura nije imala tako slatku picu, kao što je bila Jelenina. A Jelena, e pa ona je stenjala i gužvala plahte na krevetu dok sam joj jezikom svrdlao rupicu i lizao joj klitač. Prigušeno je stenjala, apovremeno bi i zajecala dok nije još jednom svršila, ali ovaj puta je zalila svojim sokovima moje lice, a ja sam samo nastavljao sa lizanjem njene pice, pa sam rekao:

- Mmmmm.. bolja ti je pica od sladoleda.. -tad se trgnula i skočila sa kreveta, a ja sam ostao na krevetu totalno zbunjen njenim naglim ustajanjem.

Ubrzo se vratila noseći u jednoj zdjelici vidno otopljen sladoled, pa sam ju upitno pogledao, a ona se samo nasmješila i rekla da se legnem na krevet. Zatim se smjestila kraj mene i počela cijediti onaj sladoled po mom nadignutom kurcu, a onda se bacila na pušenje mog kurca. Imala je piercing na jeziku i ja sam bio na sedmom nebu, dok je ona samo dodavala sladoled i neumorno mi lizala kurac, pa sam osjećao polako da neću moći još dugo, a ona je samo to i čekala, pa mi je stisla jaja i progutala pola kurca i ja sam se počeo prazniti u njena usta, a ona je sve gutala i nije ispustila ni kap moje sperme. Na kraju ga je još jednom zalila sladoledom i oblizala od jaja do glavića, pa mi je i dalje stajao uspravan. Zatim se prebacila na mene i navela moj kurac u svoju picu i samo se spustila niz njega. Ubrzo me je počela jahati zdušno se nabijajući na moj kurac. Oboje smo stenjali narednih dvadesetak minuta dok sam joj mijesio one čvrste sise, a ona mene grebla po prsima. Svršila je dva puta dok nisam i ja napokon svršio i počeo joj puniti picu svojim sokovima. Nakon toga smo se izvalili na krevetu, a kad sam ju upitao za ostatak sladoleda samo je rekla:

- A neee.. ono je za mene, jer si maloprije vidio kako ga volim jesti, pa da mi ostane za poslije.

Nakon toga smo se otuširali i nastavili sa seksom do kasno u noć, kad sam napokon otišao kući potpuno iscrpljen, a ona prekrivena i napunjena mojom spermom i sladoledom uz dogovor da za dva dana ponovo dođem do nje na nastavak. Ali o tom neki drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija