Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova 1987 godina II

Konačno ga je uzela u ruku i počela je lizati glavić. Kurac mi se polako budio i postajao sve tvrđi u njenum rukama. Progutala je glavić i počela ga sisati. Jednom rukom ga je pomalo nadrkavala, a drugom mi je mazila jaja. Moj kurac je opet bio u punom sjaju, Mira ga je dobro obrađivala. Miro, hoću da ti ližem pičkicu, rekao sam. Za par trenutaka bili smo u pozi 69, ja sam bio na leđima, a Mira iznad mene. Njena pičkica je bila otvorena ispred moja usta. Rukama sam je raširio i počeo da je ližem.

Njena i onako vlažna pičkica sada je postala još vlažnija. Jezikom sam skupljao sokove iz njenog otvora. Za to vreme Mira mi je pušila kurac i povremeno lizala jaja. Nakon nekih desetak minuta lizanja i pušenja, Mira je ustala i zajahala moj kurac. Sada nije žurila, nabijala se polako, do kraja i pomerala napred, nazad. Dugo je to radila sve dok jednog trenutka nije ubrzala i počela svršavati. Aaaaahhhhh kako je dobroooooo, daaaaa, stenjala je glasno dok se sva tresla od orgazma. Malo se umirila i sa kurcem u sebi sagnula se prema meni i počeli smo se ljubiti.

Moj kurac je i dalje bio potpuno tvrd i polako sam ga pomerao u Mirinoj pičkici dok smo se strasno ljubili. Ja sam prekinuo i ustao. Kako je ležala prišao sam joj s leđa. Naguzila se i ispakla svoju divnu zaobljenu guzu prema meni. Rukama sam je uhvatio za guzove i odmah se zabio do kraja u njenu pičkicu. Počeo sam odmah žestoko da joj ga nabijam. Držao sam je za guzove i brzo ga nabijao. Stenjala je i ubrzo počela ponovo da svršava. Sada je bila još glasnija od malopre i mislim da nas je morao čuti neko od drugara koji su valjda spavali.

Dok je svršavala gurnuo sam jedan prst u njen ružičasti čmarčić koji je prosto izazivao da uđe nešto u njemu. Malo se umirila od orgazma, i moj kurac je još uvek bio u njoj, a prstom sam je jebao u usku rupicu. Mmmm šta mi to radiš, nisam se nikada jebala u guzu. Jel ti lepo ovako? , pitao sam je Pa lepo je, rekla je Hoću da svršim u ovu tvoju divnu guzicu, jel može? , pitao sam je Malo je oklevala šta da odgovori. Paaa, može ali molim te polako, mislim da to boli, nisam nikada, rekla je Ne brini uživaćeš, rekao sam.

Izvadio sam kurac koji je bio potpuno okupan njenim sokovima iz pičke i glavićem sam trljao njen čmar. Uvukao sam joj dva prsta u pičku da ih navlažim i razrađivao joj rupicu. Malo sam je raširio i prislonio glavić na ružičasti otvor pa polako gurao. Aaaaaaaahhhhhhh, uzviknula je kada je moj glavić prodro unutra. Malo sam stao, pa sam nastavio da ulazim dublje. Došao sam do pola i lagano sam počeo da se pomeram napred, nazad u njoj. Stenjala je i mislim da se polako privikavala.

Kada sam stigao do kraja počeo sam lagano da je jebem. Bila je jako uska i otpuno je stezala moj kurac. Od same pomisli da jebem Miru u dupe, mutilo mi se u glavi. Bilo je neopisivo zadovoljstvo. Jebao sam je potpuno polako, što da je ne boli, ali više da bi trajalo što duže jer je stvarno bilo predobro. Mirina rupica se potpuno privikla i sada sam mogao laganije da se pokrećem u njoj. Po uzdasima mislim da je i Mira počela uživati u ovo analno jebanje. Pomalo sam ubrzavao, Mira je sve glasnije stenjala i više nisam mogao da odlažem pa sam krenuo da joj punim guzu mojom spermom.

Dugo sam se praznio i na kraju sam samo legao preko nje sa kurcem u njoj. Ležali smo tako nekoliko minuta sve dok moj kurac nije potpuno omekšao i izašao iz njene rupe. Mira se okrenula prema meni i počeli smo se ljubiti. Nezaboravni doček nove godine, rekla je Uvek ću ga pamtiti, odgovorio sam. Nakon neko vreme ustala je i onako gola otišla u kupatilo da se sredi. Nakon malo vremena i ja sam ustao i otišao u kupatilo. Kada sam ušao Mira se je već bila sredila i brisala je guzu i pičkicu.

I ja sam se ubrzo sredio i vratio se kod Mire koja je ležala gola na sofi. Legao sam pored nje i dugo smo se ljubili i mazili. Nisam osetio kada sam zaspao i ne znam koliko vremena sam spavao dok nisam osetio Mirina usta na mom kurcu. ni sam ne znam koliko mi je vremena pušila ali kurac mi je bio potpuno ukrućen i nakon pet-šest minuta što sam se probudio počeo sam da joj punim usta spermom. Mira je sve progutala, iscedila mi jaja i na kraju slasno mi polizala kurac. Pridigla se je i legla pored mene, zagrlili smo se i ljubili.

Osetio sam ukus moje sperme u Mirinim ustima. Ljubili smo se neko vreme dok Mira nije ustala i počela da se oblači. I ja sam se obukao jer nismo znali kada će neko od drugara ući u sobi, mada sumnjam da niko nije čuo Mirino stenjanje. Hvala ti na predivnu noć, zauvek ću je pamtiti, šapnula mi je kad je sela pored mene i ponovo poljubila. Ljubili smo se još malo sve dok se nije čulo kako se otvaraju neka vrata. Sa Mirom smo nastavili da imamo seks i pored toga što se ona pomirila sa Darkom kada je došao na otsustvo iz vojske.

Kasnije su se uzeli, ja sam se oženio i više nije bilo uslova da nastavimo sa seksom, mada mislim da i dan danas kada bi imali priliku dobro bi se pojebali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija