Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Osveta prijateljici

Ocjena: 4.7

Moje ime je Magdalena i ovo je moja istinita priča o tome kako sam žestoko jebala prijateljicu, želeći je kazniti. To se desilo prije 2godine, tako da sam neke stvari zaboravila pa ću ih preoblikovati. Družimo se od kad znam za sebe, zajedno u vrtić, osnovu, srednju školu. Znale smo sve jedna o drugoj. I ona kao i ja voljela je sex. Dvije godine sam se zabavljala sa jednim dečkom, da bih saznala da me prevario. I to sa njom!   Mojom Majom! Njega sam ostavila a njoj Rekla da je mrtva za mene. To je bila jedna od najvećih izadaja koje sam doživjela. Željela sam osvetu. Za njega me nije bilo toliko ni briga, bio je dobar sex i još jedan muškarac u nizu, ali ona.. .. čekala sam pravi trenutak. Non stop me zvala i pisala poruke, na što nisam odg. Dva dana nakon svadje došla je na moja vrata, plakala je i preklinjala da joj oprostim. Samo sam odmahnula glavom i krenula zatvoriti vrata. Nije mi dopustila.

-"Molim te Magy oprosti mi, pogriješila sam. Napalile su me sve tvoje price kako te dobro jebe i nisam odolila,   molim te, molim.. . " govorila je kroz suze.

-"Izdala si me, iznevjerila sve one godine. Nema šanse. " Odgovorila sam joj.

-"Molim te, oprosti mi, daj mi još jednu priliku učinit ću sve što želiš, sve. Samo mi oprosti"

Tada mi je kliknulo. Moja osveta će biti realizirana puno prije već što sam se nadala. A usput ću si i ispunit jedno od maštanja.

-" Uredu, ako ćeš učiniti sve da ti oprostim, dodji vcrs u 20. 00h kod mene. Obuci onu svoju crnu haljinu što smo zajedno kupile, stikle i ništa ispod! Kosu skupi u rep. " Rekla sam joj.

-"Magy šta to treba da znači? " Upitala je pomalo bojazljivo.

-"Rekla si da ćeš učiniti sve, pa budi spremna to i učiniti, ako već želiš da ti oprostim. "

Rekla sam i zatvorila vrata. Iskreno sam se nadala da će doći. Od same pomisli šta bi se sve moglo desiti večeras moja pičkica je ovlažila.

Maja je niska, duge crne kose, manjih sisa, ali odlične, oble, izbačene guze.   Uvijek sam joj zavidila na toj guzi ali i željela je osjetiti pod sobom.

Za razliku od Maje, ja sam nešto visocija, crvenokosa, većih sisa no ona ali manje guze. Ali veoma sam zadovoljna svojim izgledom.

Otišla sam pod tuš, malo se ohladiti. Pored kreveta sam pripremila vibrator, kuglice, strapon i lubrikant. Uživam u sexu, tako da imam malu kolekciju igrackica. Uzela sam najveći vibrator koji sam imala. Zelim da joj rasturim sve rupe.

U 19. 55h zaćulo se zvono na vratima. To je bila Maja, odjevena bas onako kako sam željela. Mojoj sreći nije bilo kraja.  

-"Bok, kako si? " Upitala je.

-"Idi u moju sobu, stani pored kreveta, nagni se I rukama uhvati za gležnjeve. Ako još uvijek želiš da ti oprostim. "

-"Magdalena,   šta to znači? oće li me neko jebat ? "

-"večeras ćeš raditi što ti ja kažem ili izadji. Izbor je tvoj. "

Vidio joj se strah u očima ali i znatiželja. Otišla je ka mojoj sobi. Uvijek je bila kurvica, ali se nikad nisam usudjivala da joj kažem za svoje maštarije da je ne bih izgubila kao prijateljicu. Ali sad je došao taj trenutak.   Soba je bila u polumraku, samo je lampa bila upaljena. Sa hodnika sam vidjela da je uradila šta sam tražila od nje. Skinula sam se u tangice i grudnjak i ostavila ju da čeka tako 15min. Ušla sam u sobu.

-"gledaj ispred sebe, i radi samo ono što ti kažem! " 

Prišla sam joj iza ledja, ona je još uvijek stajala nagužena a njega guza je bila u vazduhu. Polako sam joj digla haljinicu sa guze. Ta dva prekrasna guza su sada bila tu, meni na milost i nemilost. Zapalila sam se, da sam 2x dotakla svoju pičkicu svršila bih. Milovala sam joj guzove i stiskala ih. Izmedju se vidjela njega mala, obrijana pičkica.

 -"Skini se, ali se ne okreći" rekla sam grubo. Polako se digla i skinula haljinicu sa sebe. Njene sise iako male bile su divne.

-"Sada se vrati u početni položaj"

Kada se najmanje nadala pljesnula sam je po jednom guzu, jako.  

-"aaaaaah, Magy.. . "

-"ne mrdaj,   broji! " Rekla sam joj.

-"ali.. . "  pljas.. .

-"ah.. . jedan.. . "

Pljeskala sam je i stiskala za te divne guzove. Njene sisice su se klatile nakon svakog udarca.
.. . pljas.. .
.. . pljas.. .

-"7 "rekla je već kroz suze. Njene guza je bila crvena.

-"Nisi plakala dok si se jebala sa Stefanom, je li? " Rekla sam I udarila je na mjestu gdje se spajaju noge i guza.

-"8" vrisnula je. Koljena su joj podrhtavala.  

-"mislila sam da si bolja jebačica, izdrži makar do 10. " REkla sam I još jednom je udarila po istom mjestu a odmah za tim I po drugom guzu.

-"Magy molim te.. . " sada je već plakala.

-"rekla sam ti da šutiš i radiš ono što ti kažem. " Uhvatila sam je za rep i naglo povukla, te je okrenula ka sebi.

Koljena su joj drhtala, gledala me svojim Bambi očima i plakala. Obrisala sam joj suze sa lica. I polako niz vrat spustila ruke na grudi, prvo sam nježno ih mjestila a potom je naglo stisla za bradavice.

"AHHH.. "

Štipala sam joj bradavice i stiskala sise dok je ona pravila grimase boli. Polako sam spustila ruku niz njen stomačić do pičkice. Dotakla sam klitoris a zatim naglo stavila jedan prst u nju. -"aaaah.. . mmm.. " Bila je strašno vlažna.  

-"znači ovo ti se ipak svidja. Tek ćeš da vidiš šta te sve čeka" rekla sam sa zlobnim osmijehom, dok sam joj masirala G točku. Stavila sam još jedan prst.   Dok sam joj štipala bradavice i gledala je u oči. Počela je da uzdiše i izvija se. Vidjela sam da joj malo fali da svrši, svojom pičkom je stiskala moj prste. Da ne bih dozvolila da svrši, naglo sam izvukla prste i pljesnula je po pičkici. Iznenađeno je vrisnula i pogledala me.

"svršit ćeš kad ti ja to dozvolim! Naguzi se i drži rukama za krevet".  

Bila sam strašno vrela i meni je malo falilo do orgazma. Otišla sam do stolčića i uzela  kuglice i strapon. Ubacila sam  2kuglice sebi u pičku. Tako su me ispunjavala i draškale. Te obukla strapon. Prišla sam joj, te je objema rukama udarila po guzovima. Izvila je ledja i uzdahnula. Raširila sam joj guzove i glavić strapona stavila u ulaz njene pičke. Tu sam ga malo vrtila a potom naglo zabila u nju svih 24cm. Vrisnula je i krenula se izmaknuti. Uhvatila sam je za guzu i zadržala.

-" Magy boli.. . "

-zNam haha" rekla sam dok je strapon bio u njoj. Potom sam ga naglo izvukla i opet vratila 
zakucavši se u nju. Ponovo je vrisnula. Zastala sam da se njena pičkica privikne na veličinu mog kurca. Potom sam je je nastavila jebat laganijim tempom, povremeno zakucavši se u nju što je ona popratila vriskovima i izbijanjem ledja. Uzdisala je i počelo joj se svidjati.   Uhvatila sam ju za rep i povukla ka sebi. Njene glava mi je bila na ramenu, gnječila sam joj sise a potom se spustila do klitorisa te ga vrtila medju prstima. Bila je strašno vlažna a i ja. Kuglice su se sudarale u meni I dovodile me do ludila. Naslonila je glavu na moje rame, a rukom krenula uz moju nogu.
"-ah.. Magy.. . aaaah"
Svidjelo joj se sve ovo A meni se svidjelo da mi bude potčinjena. Naglo sam izvukla strapon iz nje, udarila je po guzi i zarežala joj u uho
-"Nisam ti rekla da smiješ da me diraš. Sad ću te opet morat kazniti"
Jače sam joj stegla kosu, ljubila sam i grizla joj vrat, mjeseći joj sise. Okrenula sam je ka sebi, oči su joj se caklile a obrazi rumenjeli. Njena želja za orgazmom je bila ispisana na tom slatkom licu. Sagela sam se i uzela njenu tvrdu bradavicu u usta, posisala je a potom ugrizla. Bila je tako slatka da sam mogla odmah svršiti.
-" ah.. aj.. aj.. " boljelo ju je a meni se to tako svidjalo.
"-vrijeme je za tvoju kaznu. Raširi noge, ruke stavi iza ledja" izdala sam naredbe. Učinila je šta sam tražila od nje.
-"sisaj"Stavila sam joj prst u usta koja su bila tako meka i topla a ona ga snažno posisala. Izvukla sam prst, te ju objema rukama pljesnula po njenim sisama.
-"aj.. . " iznenadila se, boljelo ju je ali se nije pomakla. Ponovila sam pljeskanje par puta a potom i par puta po pičkici. Bila je užasno vrela. Uzela sam štipaljice i stavila ih na njene bradavice.
-"Lezi na leđa i raširi noge" naredila sam, što je ona i učinila. Njena pičkica se sjajila od sokova. Lagano sam je pomilovala po njoj što je ona popratila uzdasima.
-"ako me budeš dobro lizala, dozvolit ću ti da svršiš. " skinula sam strapon, izvukla kuglice i sjela joj na lice. Dočekala me svojim vrelim jezikom, prvo nesigurno a potom sve bolje i bolje. Mjesila sam si sise, uzdisala i strašno uživala. Jebala me jezikom, lizala je moju pičkicu cijelom dužinom, čak i anus što me iznenadilo ali veoma prijalo. Izgleda da joj I nije toliko strano žensko druženje, kako sam ja mislila. Potresao me snažan orgazam, te sam je žestoko zalila svojim sokovima, koje je ona halapljivo skupljala. Kada sam se povratila, još uvijek joj sjedeći na licu par puta sam uvrnula štipaljicu na njenim bradavicama a potom ih naglo povuka, što je ona popratila uzdisajem i dizanjem kukova. Ustala sam joj s lica a ona me upitala :
-" Magy moooolim tee, mogu li svršiti, tako mi trebaaa.. . "
-"Hahah vidiš kako možeš biti dobra. Šta želiš Majo? "
-" želim orgazam, molim te, jebi me".
Legla sam između njenih nogu i polizala je cijelom dužinom. Imala je prelijepu pičku, koja je strašno vlažila i pulsirala. Bila je tako slatka. Jezikom sam joj počela kružit oko klitorisa a potom ga usisala.
-"aahh.. aahh.. to, to , too, stavi mi staviiiiii.. . ". Naglo sam joj zabila 2prsta iako znam da je trebala puno više. Počela sam prstima da je jebem dok sam sisala klitoris. Drugom rukom sam joj stisla sisu i uštinula za bradavicu, na šta je ona pukla i zalila me svojim sokovima.. .

Ocijenite, a ostatak dešavanja od te večeri čeka vas u nastavku.
Pozz.

Još Erotskih priča?

Prvi put za novac!

Prvi put sa ženom, prelijepo iskustvo!

Sek za kraj jednog lijepog vikenda!!!

Jedan prelijepi vikend koji ću da pamtim do kraja života!!!

Teta Lidija i ja nastavak!!!

Gladna prelijepa pica želja dobrog seksa!!!

Vrela Pička

Taman sam legao da se odmorim posle subotnjeg ručka, kada mi zazvoni mobilni telefon. Nepoznati broj, nepoznati ženski glasić. Tek tada sam shvatio da nisam isključio preusmerenje telefona iz prodavnice bele tehnike, koju sam držao. Rekla je da joj hitno treba frižider baš kakav sam oglasio, da ne može da čeka ponedeljak, da će dodatno platiti. Bila je toliko dosadna i uporna da sam pristao, iako sam joj ga ja lično morao isporučiti, što sam davno prestao raditi, imam pedeset pet godina i probleme sa kičmom. Nežnim glasićem nepoznata dama mi se mnogo zahvalila i rekla samo adresu na koju da dovezem frižider i da će obezbediti nekoga da mi pomogne da ga popnem na četvrti sprat. Obećao sam joj da ću ga dovesti već to veče i neka ne brine. I tako sam, oko osam sati uveče, utovario frižider u kombi i doterao ga ispred jedne višespratnice na Zvezdari. Pozvao sam je mobilnim i ubrzo se pojavila plavuša s tamnim očima, neodređenih godina, u miniću i vezanoj providnoj košulji ispod grudi koje su se pri njenim mekim pokretima lelujale i već do pola virile iz dekoltea. Pored nje je stajao čevečuljak mojih godina. Videvši to, sledio sam se, baš kao da me je strpala u friz. Srećom u zgradi postoji lift i, uz pomoć kolica i čovečuljka, dovukoh frižider do njenog stana. -Izvolite momci…- cvrkutala je plavuša i pokazala nam put do kuhinje. Još uvek pod dojmom, pratio sam miris koji je ostavljala iza sebe i njene lelujave pokrete bokovima, i neverovatno dobre zategnute noge na štiklama. Frižider mi je odjednom postao lagan kao prazna kartonska kutija. Čim smo ga smestili čevečuljak se pokupio usput govoreći plavokosoj da ima nekog posla. U lepo uređenoj kuhinji, ponudila mi je da sednem za centralno postavljeni radni deo i donela mi rakiju i kiselu vod, dok mi pripremi novac. U međuvremenu sam već zamišljao kako je ubadam jezikom u toplu rupicu, baš tu na ovom radnom delu, kako je ševim na ploči, kako stavljam kurac među te meke i tople dojke, a ona ga hvata vlažnim usnama i obavija jezikom… -Evo izvolite vaš novac…- trgnula me rečima iz pohotnih misli, stavivši kovertu na ploču i sedajući na stolicu pored mene. Prebacila je nogu preko nego, a ionako kratka suknjica lagano je kliznula preko njenog belog bedra. Nije se ni najmanje potrudila da je podigne. Fiksirala me je svojim ogromnim očima, rekla je da se zove Ela i već mi je pričala o tome kako je raskinula sa dečkom i sada nema ko da joj pomogne, da je ženi teško bez muškarca koji brine o njoj. Uzeo sam kovertu i prebrojao pare. Čuo sam je mada nisam mogao da se skoncentrišem na priču, trudio sam se da baš ne buljim u gole butine koje bi povremeno širila da lepo vidim čipku na mestu gde su se noge spajale i puni dekolte sa velekim tamnim bradavicama koje su se providele ispod košulje. Ustao sam da krenem, ustala je i ona i stala ispred mene skoro me dodirujući grudima. -Čekaj! – rekla je pre nego što sam se pokrenuo – Ovo ti je za izuzetan trud… – i filmski me poljubila tim crveno našminkanim usnama naslanjajući se telom na moje, dok me istodobno rukom uhvatila između nogu gde je bilo tvrdo još otkako sam u stolici bludno razmišljao o njoj. – Mmmm! – počela je zadovoljno presti čim je osetila tu veliku izbočinu. Prvo brzo, pa je lagano kružila svojim jezikom po mojim ustima. Ja sam prihvatio, i počeo ganjati njen jezik. Odkopčala je moj šlic i izvukla nadignuti kurac zajedno sa jajima. Prodrkala ga je malo, izvukla svoj jezik, usnama uhvatila moju donju usnu i počela je sisati. Pomislio sam ako tako i kurac sisa, isisat će sve što postoji u mojim jajima. Uhvatio sam je ispod pazuha i podigao na ploču, želeo sam da joj pojedem one sise. Klekla je na pult isturajući ih ka meni. Spustila je košulju ispod velikih lopti i otkrila mojim očima oble, pune grudi, čije su bradavice prkosno štrčale. Nije mi dala da samo gledam i uživam, uhvatila me je za glavu i gurnula je na svoje sise. online besplatne erotske price Počeo sam ih lizati, malo jednu, pa drugu, pa sam se gušio između njih. Bile su tako neverovatne, tako meke, a tako su dobro stajale. Velike bradavice su parale vazduhom, a onaj malo tamniji oreol oko njih bio je širok i nije odjednom prestajao, već se pretakao u belu nežnu put njenin sisa. Kružio sam jezikom oko tog medaljona i pomalo se približavao bradavici, tako se trznula. Bradavice su bile krute kao kamen. Pritisnuo sam joj tad bradavicu celom površinom jezika i grubo lizao. Malo se savila u stranu i opet rukom obuhvatila kurac i krenula da šeta kožicu. Rukama sam je čapao gde god sam stigao, po listovima, po butinama, po guzovima, po bokovima, po sisama, po licu i usnama, osećao sam kao da mi nedostaje ruku, a svaka njena oblina savršeno je pristajala u moj dlan, već sam se gubio u njoj. Poslušno je sledila moje neme želje i sve smelije i brže je šetala svoje ruke po mojoj muškosti. Drugom rukom mi je milovala nabrekla jaja. Prevlačila je kožicu na glaviću izazivajući u meni pravu buru strasti. A bila je tako podatna, uzdisala je na svaki dodir, da sam imao ruku kao hobotnica, njoj ne bi bilo dovoljno, bila je gladna dodira. Drapao sam joj sise, guzicu i butine svojim pohotnim rukama. Obuzimala me je želja da je isprskam spermom po celom telu, ali nisam hteo da se ovo tako završi. Odigao sam je i spustio na bok meni okrenutu leđima. Podigao sam joj suknjicu preko širokih bokova na struk, čipkaste gaćice, bele kao sneg, jedva su pokrivale dve divne polulopte. Duboko sam uzdahnuo pred tim prizorom i svukao ih uz njenu pomoć. Malo tamnije mođunožje joj bilo preplavljeno sokovima. Spustio sam glavu i krenuo da je ližem. Lizao sam joj prepone, čas vrškom jezika, čas celim jezikom, čas usnama. Moj ludi jezik sve je brže radio oko njenih rupica, pička joj je nabrekla puna krv. Uronio sam jezikom unutra, gurnuo ga nekoliko puta i usisao klitoris dok je ona dahtala i izvijala kukovima. Kako bi ga uvukao dublje i posisao, tako bi joj se pička i mali šupčić grčili, stiskali se, pa opuštali. Izbacivala je sokove i nežno stenjala prepuštena meni. Počela je da se uvija i ubrzano diše, miris njene kože pomešan sa mirisom sokova me je dovodio do ludila. online besplatne erotske price Tada se desilo nešto nezamislivo za mene, nogom me je pomazila po kurcu. Išla je gore-dole od jaja do glavića, struja je prošla mojim telom. Pogledao sam kao hipnotisan dole, njeni nožni prstići s lepim lakiranim noktićima mazili su moj uzbuđeni kurac. Desnu ruku približila je svojo pičkici, i počela je gladiti, tako lagano, jedva da je dira. Samo noktom kažiprsta išla je po njoj odozdo prema gore. Zabezeknuto sam je gledao a uzbuđenje me je skroz preplavilo. Na moj kurac sad je preselila i drugu nogu i celim ga stopalom pritisla na mene. Bio je tako pun krvi, da sam osetio njegovo pulsiranje između mog stomaka i njenog stopala. Nisam više mogao da se skoncentrišem na lizanje. Tako ga je pritisnutog drkala stopalom, tek bi povremeno zastala kod glavića, i obuhvatila ga palcem i prstom, do palca i mazila ga. Desnu nogu je spretno zavukla ispod mojih jaja. Njeni prsti su mi gladili deo između šupka i jaja, a gornji deo stopala škaljuckao mi je jaja. Na njenom međunožju su već radili svi prstići. Prvo bi srednjim prstom kružila oko šupka, malo jagodicom prsta, pa malo noktom, onda bi trgla celu pičku svim prstima, i to sve jače i jače, da što bolje oseti svoje prste. Počela mi je drkati s obe noge, sklopila je stopala kao dlanove i drkala mi kurac, koji je gledao u nebesa, sporije pa brže. Stenjala je tako tiho i slatko kad se dirala. Više nisam mogao da zaustavim buru u mom telu koja je najavljivala eksploziju. Znala je to i ona, ubrzala je drkanje i eksplodirao sam. Samo je prstićima jedne noge prekrila otvor na mom glaviću stiskajući i drkajući moj kurac i dalje. Zgrčio sam se i izbacivao mlazeve sperme po njenim stopalima. Ovako nešto nikada nisam doživeo… Sela je na ivicu pulta i raširila noge, znao sam šta želi. Čučnuo sam između njenih nogu, savila je noge i stavila stopala na moja ramena, nagla se pozadi oslanjajući se dlanovima o ploču. Otvorila je skroz svoje međunožje, njena pička bila je melem za moj jezik, meka vrela, mokra, masna čak. Šupčić sam joj stalno plitko prcao prstom a pičku sam opet lizao, trljao, sisao usnice, stiskao klitoris između usana, pa opet tresao, trljao. Izgubila se totlano, bila je već dobro napaljena. Disala je brzo i duboko, sa prekidima i ispuštala sad već skoro krikove. Vidio sam kako joj stomak brzo ide gore-dole, počeli su joj se grčiti svi mišići na telu. Zabacivala je glavu i gledala ka plafonu. Sva se tresla, sise su se ljuljale, guzica joj je poskakivala po pultu, butine su joj se nekontrolisano tresle, čmar joj se stiskao oko mog prsta, a ja sam još jače raspalio po pičkici. Sva četiri prsta, osim palca pritisnuo sam joj gornji deo pičke, i sisao klitoris trljajući ga jezikom najbrže što sam mogao. Počela je ispuštati duge glasove, i odjednom kao da joj je prestalo disanje, pa je uhvatila vazduh, pa opet stala. Sad je stalno gledala o plafon i kolutala očima. Počela je urlati, divljati nogama me uhvatila oko vrata i vukla ka sebi, svršavala je žestoko. Ja nisam odustao od njenog čmara, ni od pičke, još sam brže i još jače dirao, gurao, trljao, tresao, drkao. Svršavala je i svršavala… Opet se okrenula na stranu zguza, bacila je pogled na moj kurac, dok sam ustajao. Zadovoljno se nasmešila. -E sad me jebi! -zaječala je trteći se izbacujići guzicu ka meni. Priljubio sam se uz nju celim telom, drhtala je kao dstruna. Sagnuo sam glavu i gricnuo bradavicu, sisao sam, je uvlačeći je u usta. Prešao saam jezikom po njenom i krenuo da upijam sok sa njenih usana. Sama se podmetnula tako da sam joj vrhom glavića dodirujem vreli, nabubreli klitoris. Pomerala se tako da je glavić nastavio da klizi po otvorenoj pukotini. Malo je raširila noge i moj kurac je prodro u otvor pičke, u njenu unutršnjost. Hteo sam da sve ide polako da se dugo naslađujem. Osetio sam blagi otpor, pa sam ga gurnuo malo jače. Ona je zaječala i ja više nisam mogao da se kontrolišem. Sjurio sam ga do kraja i oštrim pokretima nastavio da je ubadam. Žestoko je uvijala karlicom, kao da je želela da ceo uđem u nju. Počeo sam na kurcu da osećam vlagu, njena pička ispuštala je vruće sokove, još više sam ubrzao, prstima sam joj ganjao klitoris, stiskao guzove. Sokovi su se cedili niz moj kurac koji je sve lakše ulazio. Opet je svršavala, trzala se, otimala, vrištala. Guzovi so joj se skupljali i širili u grčevima, stomak joj je drhtao… -Ooo… ćuuuu… goreee……- mucala je skidajući se sa kurca. Povukla me je da sednem na pult a onda opkoračila okrenuta zguza. Uz uzdah se spustila na tvrdi kurac, u tenutku sam sklinznuo i nestao u razjazenom grotlu, a dve tople loptedotakle su mi stomak. Ostala je tako nekoliko trenutaka, a onda podigla guzu, ostavljajući u pički samo glavić. Čečala je iznad mene i lagano kružila bokovima dok sam joj raspomamljneno stezao sise. Jaja su mi bila tvrda kao kamen, a sperma je golicala vrh glavića želeći da se izlije. Trudio sam se da usporim pokrete, ali je Ela žešće počela da se uvija i polako se sve više nabija na moj do pola ukrućeni kurac. Snažnim pokretom je nasela do kraja, a onda je počela da se grči. Mišići njene vagine su obuhvatili nabrekli kurac kao da su hteli da ispumpaju svaku kap nadolazeće sperme. Naglo sam se trgnuo ne želeći nešto da zabrljam, ali ona me je zadržala bacajući se unazad pritiskajući me svojom težinom oslonjena šakama na moje grudi. Počela se grčiti, sve brže i jače uzdisati, čak i jecati, lovila je vazduh. Dok sam kontrolisao sebe, Ela je divljala od orgazma koji joj je razdirao telo, zarila je nokte u moje grudi u ekstazi i stenjala. Kurac mi je bio zarobljen u njenoj pički zahvaćenoj grčom i, tek kad je ona počela polako da se smiruje, osetio sam da se i on oslobađa. Rukama sam je zgrabio za kukove i Odigao je od sebe. Još je jecala, stenjala kao da plače, još joj se grčio stomak praćen s nepravilnim udisajima, kada sam krenuo da zabijam kao pomahnitao. Sad smo vrištali oboje, meni je sperma krenula iz nožnih prstiju. Samo sam je odigao i solobodio kurac. Spustila se licem do njega i spretnim potezom ga strpala u topla vlažna usta do kraja. Dok joj je glavić bio u grlu, jezikom je palacala po punim jajima. U mangovanju sam čuo zvukove ulice, škripu kočnice i sirene, dok mi je prava Sirena isisavala gusti sok. online besplatne price Praznio sam joj se direktno u grlo, držeći je čvrsto za plavu plavu. Sve je progutala i nastavila još da sisa kurac. Uvlačila ga je u usta sisajući ko kroz slamčicu. Nije mu dala da spadne, a meni da se smirim. Povukla je vazduh i stisla mi jaja, izbacio sam mlaz sperme iz peta i skoro se onesvestio. Najzad je pustila kurac, a onda me ponovo poljubila. Bio je to predivan buke njene pljuvačke, sokova i moje sperme. Drhtali smo oboje kao posle maratona, a onda klonuli jedno drugom u zagrljaj. Prošlo je pola sata dok smo se istuširali, ona pa ja. Dok se tuširala izvadio sam kovertu sa parama i stavio je malo dalje na radni deo. Nismo mnogo pričali. Popio sam još jednu rakiju, popila je i ona vidno zadovoljna. Morao sam da krenem kući, nisam hteo ženi da se pravdam što sam se toliko zadržao. -Sve si pogršno shvatio…- poljubila me je na vratima i stavila onu kovertu u džep od sakoa- Stvarno sam htela da te častim što si mi učinio… Da te častim novcem! Ali kad sam te ugledala, odlučila sam da častim sebe… i nisam se prevarila! Pokušao sam da joj vratim novac, ali nije dopustila. -Sad znaš gde sam i broj mobilnog… Nazovi i dođi kad budeš hteo i imao vremena! Nisam mogao da se opasuljim šta mi se desilo. Za tridesest godina braka nisam prevario ženu i sada više nisam siguran da to neću opet uraditi…

OSVETA

Izmišljena priča BY: NAPALJENI UM.

Bila je to studentska ekskurzija, u nekom prolecnom periodu.

prolecnom periodu. Kolega i ja odlučili smo da idemo, jer nas je privukla sama pomisao na alkohol, kolegenice sa fakulteta, a takođe i priče o lepim ženama ovog grada. Put u početku i nije bilo mnogo zanimljiv, ali kako se povecavala količina alkohola, tako je bivalo sve zanimljivije. Negde pred zoru, već pomalo umorni od puta i „zurke“ koja je vladala u autobusu pravili smo pauze i odmarali uz razgovor. Već tada primetio sam stariju kolegenicu, kako mi se malo po malo približava i grabi svaku priliku da

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina