Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osveta prijateljici

Moje ime je Magdalena i ovo je moja istinita priča o tome kako sam žestoko jebala prijateljicu, želeći je kazniti. To se desilo prije 2godine, tako da sam neke stvari zaboravila pa ću ih preoblikovati. Družimo se od kad znam za sebe, zajedno u vrtić, osnovu, srednju školu. Znale smo sve jedna o drugoj. I ona kao i ja voljela je sex. Dvije godine sam se zabavljala sa jednim dečkom, da bih saznala da me prevario. I to sa njom!   Mojom Majom! Njega sam ostavila a njoj Rekla da je mrtva za mene. To je bila jedna od najvećih izadaja koje sam doživjela. Željela sam osvetu. Za njega me nije bilo toliko ni briga, bio je dobar sex i još jedan muškarac u nizu, ali ona.. .. čekala sam pravi trenutak. Non stop me zvala i pisala poruke, na što nisam odg. Dva dana nakon svadje došla je na moja vrata, plakala je i preklinjala da joj oprostim. Samo sam odmahnula glavom i krenula zatvoriti vrata. Nije mi dopustila.

-"Molim te Magy oprosti mi, pogriješila sam. Napalile su me sve tvoje price kako te dobro jebe i nisam odolila,   molim te, molim.. . " govorila je kroz suze.

-"Izdala si me, iznevjerila sve one godine. Nema šanse. " Odgovorila sam joj.

-"Molim te, oprosti mi, daj mi još jednu priliku učinit ću sve što želiš, sve. Samo mi oprosti"

Tada mi je kliknulo. Moja osveta će biti realizirana puno prije već što sam se nadala. A usput ću si i ispunit jedno od maštanja.

-" Uredu, ako ćeš učiniti sve da ti oprostim, dodji vcrs u 20. 00h kod mene. Obuci onu svoju crnu haljinu što smo zajedno kupile, stikle i ništa ispod! Kosu skupi u rep. " Rekla sam joj.

-"Magy šta to treba da znači? " Upitala je pomalo bojazljivo.

-"Rekla si da ćeš učiniti sve, pa budi spremna to i učiniti, ako već želiš da ti oprostim. "

Rekla sam i zatvorila vrata. Iskreno sam se nadala da će doći. Od same pomisli šta bi se sve moglo desiti večeras moja pičkica je ovlažila.

Maja je niska, duge crne kose, manjih sisa, ali odlične, oble, izbačene guze.   Uvijek sam joj zavidila na toj guzi ali i željela je osjetiti pod sobom.

Za razliku od Maje, ja sam nešto visocija, crvenokosa, većih sisa no ona ali manje guze. Ali veoma sam zadovoljna svojim izgledom.

Otišla sam pod tuš, malo se ohladiti. Pored kreveta sam pripremila vibrator, kuglice, strapon i lubrikant. Uživam u sexu, tako da imam malu kolekciju igrackica. Uzela sam najveći vibrator koji sam imala. Zelim da joj rasturim sve rupe.

U 19. 55h zaćulo se zvono na vratima. To je bila Maja, odjevena bas onako kako sam željela. Mojoj sreći nije bilo kraja.  

-"Bok, kako si? " Upitala je.

-"Idi u moju sobu, stani pored kreveta, nagni se I rukama uhvati za gležnjeve. Ako još uvijek želiš da ti oprostim. "

-"Magdalena,   šta to znači? oće li me neko jebat ? "

-"večeras ćeš raditi što ti ja kažem ili izadji. Izbor je tvoj. "

Vidio joj se strah u očima ali i znatiželja. Otišla je ka mojoj sobi. Uvijek je bila kurvica, ali se nikad nisam usudjivala da joj kažem za svoje maštarije da je ne bih izgubila kao prijateljicu. Ali sad je došao taj trenutak.   Soba je bila u polumraku, samo je lampa bila upaljena. Sa hodnika sam vidjela da je uradila šta sam tražila od nje. Skinula sam se u tangice i grudnjak i ostavila ju da čeka tako 15min. Ušla sam u sobu.

-"gledaj ispred sebe, i radi samo ono što ti kažem! " 

Prišla sam joj iza ledja, ona je još uvijek stajala nagužena a njega guza je bila u vazduhu. Polako sam joj digla haljinicu sa guze. Ta dva prekrasna guza su sada bila tu, meni na milost i nemilost. Zapalila sam se, da sam 2x dotakla svoju pičkicu svršila bih. Milovala sam joj guzove i stiskala ih. Izmedju se vidjela njega mala, obrijana pičkica.

 -"Skini se, ali se ne okreći" rekla sam grubo. Polako se digla i skinula haljinicu sa sebe. Njene sise iako male bile su divne.

-"Sada se vrati u početni položaj"

Kada se najmanje nadala pljesnula sam je po jednom guzu, jako.  

-"aaaaaah, Magy.. . "

-"ne mrdaj,   broji! " Rekla sam joj.

-"ali.. . "  pljas.. .

-"ah.. . jedan.. . "

Pljeskala sam je i stiskala za te divne guzove. Njene sisice su se klatile nakon svakog udarca.
.. . pljas.. .
.. . pljas.. .

-"7 "rekla je već kroz suze. Njene guza je bila crvena.

-"Nisi plakala dok si se jebala sa Stefanom, je li? " Rekla sam I udarila je na mjestu gdje se spajaju noge i guza.

-"8" vrisnula je. Koljena su joj podrhtavala.  

-"mislila sam da si bolja jebačica, izdrži makar do 10. " REkla sam I još jednom je udarila po istom mjestu a odmah za tim I po drugom guzu.

-"Magy molim te.. . " sada je već plakala.

-"rekla sam ti da šutiš i radiš ono što ti kažem. " Uhvatila sam je za rep i naglo povukla, te je okrenula ka sebi.

Koljena su joj drhtala, gledala me svojim Bambi očima i plakala. Obrisala sam joj suze sa lica. I polako niz vrat spustila ruke na grudi, prvo sam nježno ih mjestila a potom je naglo stisla za bradavice.

"AHHH.. "

Štipala sam joj bradavice i stiskala sise dok je ona pravila grimase boli. Polako sam spustila ruku niz njen stomačić do pičkice. Dotakla sam klitoris a zatim naglo stavila jedan prst u nju. -"aaaah.. . mmm.. " Bila je strašno vlažna.  

-"znači ovo ti se ipak svidja. Tek ćeš da vidiš šta te sve čeka" rekla sam sa zlobnim osmijehom, dok sam joj masirala G točku. Stavila sam još jedan prst.   Dok sam joj štipala bradavice i gledala je u oči. Počela je da uzdiše i izvija se. Vidjela sam da joj malo fali da svrši, svojom pičkom je stiskala moj prste. Da ne bih dozvolila da svrši, naglo sam izvukla prste i pljesnula je po pičkici. Iznenađeno je vrisnula i pogledala me.

"svršit ćeš kad ti ja to dozvolim! Naguzi se i drži rukama za krevet".  

Bila sam strašno vrela i meni je malo falilo do orgazma. Otišla sam do stolčića i uzela  kuglice i strapon. Ubacila sam  2kuglice sebi u pičku. Tako su me ispunjavala i draškale. Te obukla strapon. Prišla sam joj, te je objema rukama udarila po guzovima. Izvila je ledja i uzdahnula. Raširila sam joj guzove i glavić strapona stavila u ulaz njene pičke. Tu sam ga malo vrtila a potom naglo zabila u nju svih 24cm. Vrisnula je i krenula se izmaknuti. Uhvatila sam je za guzu i zadržala.

-" Magy boli.. . "

-zNam haha" rekla sam dok je strapon bio u njoj. Potom sam ga naglo izvukla i opet vratila 
zakucavši se u nju. Ponovo je vrisnula. Zastala sam da se njena pičkica privikne na veličinu mog kurca. Potom sam je je nastavila jebat laganijim tempom, povremeno zakucavši se u nju što je ona popratila vriskovima i izbijanjem ledja. Uzdisala je i počelo joj se svidjati.   Uhvatila sam ju za rep i povukla ka sebi. Njene glava mi je bila na ramenu, gnječila sam joj sise a potom se spustila do klitorisa te ga vrtila medju prstima. Bila je strašno vlažna a i ja. Kuglice su se sudarale u meni I dovodile me do ludila. Naslonila je glavu na moje rame, a rukom krenula uz moju nogu.
"-ah.. Magy.. . aaaah"
Svidjelo joj se sve ovo A meni se svidjelo da mi bude potčinjena. Naglo sam izvukla strapon iz nje, udarila je po guzi i zarežala joj u uho
-"Nisam ti rekla da smiješ da me diraš. Sad ću te opet morat kazniti"
Jače sam joj stegla kosu, ljubila sam i grizla joj vrat, mjeseći joj sise. Okrenula sam je ka sebi, oči su joj se caklile a obrazi rumenjeli. Njena želja za orgazmom je bila ispisana na tom slatkom licu. Sagela sam se i uzela njenu tvrdu bradavicu u usta, posisala je a potom ugrizla. Bila je tako slatka da sam mogla odmah svršiti.
-" ah.. aj.. aj.. " boljelo ju je a meni se to tako svidjalo.
"-vrijeme je za tvoju kaznu. Raširi noge, ruke stavi iza ledja" izdala sam naredbe. Učinila je šta sam tražila od nje.
-"sisaj"Stavila sam joj prst u usta koja su bila tako meka i topla a ona ga snažno posisala. Izvukla sam prst, te ju objema rukama pljesnula po njenim sisama.
-"aj.. . " iznenadila se, boljelo ju je ali se nije pomakla. Ponovila sam pljeskanje par puta a potom i par puta po pičkici. Bila je užasno vrela. Uzela sam štipaljice i stavila ih na njene bradavice.
-"Lezi na leđa i raširi noge" naredila sam, što je ona i učinila. Njena pičkica se sjajila od sokova. Lagano sam je pomilovala po njoj što je ona popratila uzdasima.
-"ako me budeš dobro lizala, dozvolit ću ti da svršiš. " skinula sam strapon, izvukla kuglice i sjela joj na lice. Dočekala me svojim vrelim jezikom, prvo nesigurno a potom sve bolje i bolje. Mjesila sam si sise, uzdisala i strašno uživala. Jebala me jezikom, lizala je moju pičkicu cijelom dužinom, čak i anus što me iznenadilo ali veoma prijalo. Izgleda da joj I nije toliko strano žensko druženje, kako sam ja mislila. Potresao me snažan orgazam, te sam je žestoko zalila svojim sokovima, koje je ona halapljivo skupljala. Kada sam se povratila, još uvijek joj sjedeći na licu par puta sam uvrnula štipaljicu na njenim bradavicama a potom ih naglo povuka, što je ona popratila uzdisajem i dizanjem kukova. Ustala sam joj s lica a ona me upitala :
-" Magy moooolim tee, mogu li svršiti, tako mi trebaaa.. . "
-"Hahah vidiš kako možeš biti dobra. Šta želiš Majo? "
-" želim orgazam, molim te, jebi me".
Legla sam između njenih nogu i polizala je cijelom dužinom. Imala je prelijepu pičku, koja je strašno vlažila i pulsirala. Bila je tako slatka. Jezikom sam joj počela kružit oko klitorisa a potom ga usisala.
-"aahh.. aahh.. to, to , too, stavi mi staviiiiii.. . ". Naglo sam joj zabila 2prsta iako znam da je trebala puno više. Počela sam prstima da je jebem dok sam sisala klitoris. Drugom rukom sam joj stisla sisu i uštinula za bradavicu, na šta je ona pukla i zalila me svojim sokovima.. .

Ocijenite, a ostatak dešavanja od te večeri čeka vas u nastavku.
Pozz.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija