Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

PARTY 2

Ocjena: Nije ocjenjeno

.. . Bijela engleskinja još se jače nabijala na moj kurac nego crna ljepotica koja je svoju pičku trljala o moj jezik. Miris njene pičke i njenih sokova biolo je nešto prekrasno nešto što nikad uživotu nisam osjetio. Kao luđak lizao sam njenu pičku gutajući njene sokove koji su se cijedili po mojim ustima. S njene pičke bacio sam se na lizanje njenog šupka, a svoja dva prsta nabijao sam u njenu od sokova vlažnu pičku. Oboje su uzdisale i stenjale crna na mom jeziku i prstima, a bijela ljepotica nabijajući se na mome kurcu. Nakon nekoliko minuta istovremeno su svršile. Zatim su se jedna i druga ponovno bacile na pušenje moga kurca izmjenjujući ga u svojim ustima. Zatim su se njih svije namijestile u 69 i počele da ližu te svojim prstima trljaju klitorise, kako je crna bila gore stao sam iza nje i naglo se počeo zakucavati u nju, kako sam silovito prodro u nju glasno je kriknula, ali ju je bjelkinja utišala gurajući njenu glavu na svoju pičku.

Povremeno sam zastajao od guženja crnke i svoj kurac gurao u usta bkelkinji zabijajući joj ga duboko u grlo te ga ponovno vraćao u pičku crnoj ljepotici koja je ubrzo ponovno svršila. One su i dalje ostale u pozi 69, prišao sam bijrloj ljepotici koja je ležala ispod podigao njene noge na svoje kukove, glavićem sam protrljao njen klit i usmine i počeo lagano prodirati u njenu unutrašnjost natopljenu njenim sokovima i slinom. Kada sam se ugodno smjestio počeo sam silovito da je navlačim na kurac, povremeno ga vadeći kako bi ga strpao crnki duboko do grla, mijemjao sam tako gutajući svoj kurac malo u bijelu pičku malo u crna usta. Nakon nekog vremena odlučio sam da ih moram obije jebati i u šupak, nije me bilo briga vole li to ili ne, samo sam htio da ih odvalim od kurca i da im izjebem sve rupe koje su mi dostupne.

Namijestio sam kurac na ulaz bijele ljepotice i počeo lagano prodirati u njen čmar, za divno čudo kurac je samo uletio, bilo je očito da joj je guza razrađena, njena guza nije pružala nikakav otpor već je primala moju kurčinu bez muke, crnka je našla nekakav poveći kameni oblutak i počela da joj ga zabija u pičku dok joj je drugom rukom trljala klitoris. Jess jesss aaaah harder ahh harder fuck me jessaah, vištala je podizajući kukove dok sam se ja nemilosrdno zabijao u njen šupak, a crnka gurala oblutak u njenu pičku i prstima trjala njen klitoris, aaa a em cumings ah aaaaa krkinula je glasno svršavajući, a iz njene pičke štrcnuo je poveći sqvirta zaljevajući me po trbuhu, lagano sam izvlačio kurac iz njene guze dok se ona tresla od silovitog orgazma. Kada sam izvukao kurac iz njene guze crka ga je primila u usta drkajući mi ga pušila.

Zatim je na red došla i crna guza, prišao sam joj od iza i glavić počeo lagano gurati u njen šupak, u početku je ulazio polako jer je njena guza vjerovatno prvi put dobivala kurac. Lagano sam gurao i vadio kurac i svakim novim ubodom ulazio sam sve dublje i dubje sve dok joj ga nisam stavio cijelog, njena bolna grimasa prešla je u ugodu, a ja sam prvo počeo polako da je jebem, kako se njen šupak počo navikavati na moj kurac tako sam ja počeo sve brže i jače jebati njenu nevinu guzu. Ahhh ahh o god yes aaa its good its fuckin good ahh fuck my fuck my fuck my asss aaa vrištala je glasno, šta od adrenalina šta od nečega što sam progutao kao da sam imao nadljudsku snagu prodirao sam kao pneumatski stroj u njen šupak. Dok sam je ja razvaljivao kurcem bijela ljepotica u njenu pičku gurala je skoro cijelu šaku u njenu pičku.

Crnka je svršavala kao na traci nakon njenog zadnjeg svršavanja samo se srušila trsući se od orgazma, taman kada sam i ja dolazio do vrhunca kurac mi se našao slobodan, brzo sam zadigao noge bjeloj ljepotici i zabi ga silovito u njen šupak, jebao sam je još nekih pet minuta, naglo sam izvukao svoj kurac i počeo drkati njih dvije prišle su svojim licima i čekale da ih poprskam. Nakon minut dva počeo sam svršavati po njihovim licima razmazujući spermu po njihovim licima i ustima. Poslje smo svo troje otišli u more saprati znoj sa naših tjela neprestano se mazeći i žvaljeći jedno drugo. Vratili smo se na parti i nastavili brijati do zore. Kad sam pred jutro stigao doma, na krevetu sam ugledao moju golu ženu kako blaženo spava sa vibratorom među svojim nogama. Kako sam još uvjek bio napaljen i željan jebačine glavu sam približio njenom međunožju i počeo jezikom obrađivati njenu pičku, a vibrator sam polagano gurao u njenu pičku, čulo se samo tiho mrmljanje i stenjanje, žena se probudila rekavši mi mmmm dragi kakvo ljepo buđenje.

Vibrator sam zamijenio svojim kurcem svoje usne prislonio na njene i lagano počeo da je jenem sve dok nisam svršio u njenu pičku. Kako sam svršio samo sam ke još jednom strasno poljubio i legao kraj nje totalno ispražnjenih jaja i utonuo u san.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija