Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Posao i zadovoljstvo

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Uglavnom nisam mogao da podnesem kada je trebalo da idem u posetu preko filijala, tj. kada me je supervizor poslao u još jedan grad na par dana da radim stvari koje bi druga osoba mogla.. . Jednostavno sam mogla i bez toga pošto znam da u takvim okolnostima generalno nadvladam, na primer, najstrašniji posao. Nisam zabrljao, tako je bilo i ovoga puta, kad nisi domaći, prati te najstrašniji komad svirke; prepuna suptilnosti, kratkih vremenskih ograničenja, prevelike količine odgovornosti, neprekidnog radnog vremena i.. . veoma obaveznog (? ) najkraćeg ili obično nikakvog. Bilo je jednostavnije biti u vašem slučaju i napraviti normalan nastup, koji možete prekinuti surfovanjem, odlaskom na svoje mesto broj jedan na espreso i tako dalje, i sjajno isključite svaki kontakt sa poslom i organizacijom..

. (neki vremena).
Pošto mesto moje posete nije bilo intrigantno ni za saobraćaj, ni za turističku industriju, gostionica u kojoj sam ostao je bila napola prazna, bila je nešto nova i veoma ukrašena, divan vazduh u sobama (uglavnom dvokrevetnim i trokrevetnim). ), puno prostora, besprekoran. Nešto lepo u svemu tome "u svakom slučaju strašno". Morao sam svakodnevno da prelazim severno od 100 km da bih posetio sve stvari koje su mi bile potrebne za ispunjavanje obaveza, na putu su beskrajne telefonske razgovore, tako da sam posle celog radnog dana rano krenuo na seno, slomljen i umoran, tako da nisam izašao. , vijuganje, i tako dalje . , a nisam imao s kim da izlazim niti se opijam, svako od nejasnih pojava u gostionici.
Ne mogu a da ne posumnjam da se to dogodilo četvrtog dana mog beskonačnog rada u toj praznini, kada mi se dogodilo nešto što ispravlja moju uznemirenu volju za radom.

Dok sam vozio, zazvonio mi je PDA, bacio sam pogled na broj i.. . Ops.. zove supervizor! Konačno nešto šarmantno. Inače, više sam voleo da razgovaram sa njom neko vreme. Uglavnom srećna, spremna da razgovara o apsolutno svemu, kad ju je skršio rad i nebuloze koje su se nametnule na poslu, jadikovala me je; Uglavnom sam više voleo da obraćam pažnju na nju jer ima nešto u njenoj nijansi glasa, nešto što me je vaskrslo, šarmantno uznemirilo, smirilo kada sam se plašio i tako, .. . Samo mi se posle nekog vremena sve više sviđao. Takođe, izgled! Mlad, privlačan, nasmejan i veseo, ali sa, ne sasvim uklesan.. . (da ne predstavljam pogrešno sa prikazom suptilnosti - kako bih više voleo). U suštini gospođa koja zna svoj posao i zna šta joj treba i kako će: napravljena za šefa i to je način na koji sam je susreo od prvog dana svog rada u organizaciji.

Dalje, priznajem da sam je na glavnom skupu zabeležio, „pregledao“ i uvrstio u spisak kao izuzetno pristojnu, ljubaznu i privlačnu osobu. Ovo bi mogla biti motivacija zašto sam to generalno proveravao kroz izuzetno siguran kristal. Vidim da sam odlutao od tačke, pa da se vratim.. ..
Autoritativno sam se obratio pozivu, što je ona zabeležila: "Molim! "
„Iz kog razloga ste tako zvanični? Pitao me je. Štaviše, u svakom slučaju smo razgovarali prijatno 100% vremena.
"U svakom slučaju nisam. Jednostavno me ubij ovako daleko i iscrpljujuće. U svakom slučaju, evo ti mene vaskrsavaš! "
— Zaista, kakva žaba! Evo dolazim da te kontrolišem. Poslao me je nadzornik. Štaviše, pod pretpostavkom da ste ovo znali, nisam vam rekao, trebalo bi da bude zaprepašćenje, da bi kontrola bila pouzdana.

"
Ovo me je šarmantno šokiralo. Trebalo je da ostane dva dana; Četvrtak i petak. Brzo mi se učinilo očiglednim da ću sada morati da izađem sa nekim na espreso; sunce je odmah obasjalo mene. Odmah je pitam gde je u ovom trenutku i shvatio sam da ćemo se sresti verovatno za sat vremena. Nisam se suzdržavao, dočekao sam je na espresu pored drumskog kafića, koji je bio negde blizu nas. Odmah se složila, nisam sumnjao da neće. Ja sam se prvi pojavio i zabrinuto stajao pored. Kad god bi se pojavila, video sam nekoliko suptilnosti na njoj koje su je učinile znatno privlačnijom. Tada sam se osećao više nego briljantno u njenoj organizaciji. Nemam pojma zašto. Verovatno na osnovu toga što smo odvojeni od svih ostalih za espreso i nismo u organizaciji i nema velikih imena.

Osećao sam se opušteno i odlično. Posle espresa (koji je bio debakl - danas se sve zove espreso) i divnog razgovora, otkrio sam da treba da ostanem dva dana; četvrtak i petak i da je bila rezervisana u sličnom smeštaju. Bingo! Nisam mogao da pokušam da zamislim iznos koji bih želeo u tom trenutku.
Posle espresa smo se oprostili i razdvojili, uz obrazloženje da je ona tog dana morala da uradi znatno više stvari, a za mene je dan bio prepun obaveza. Upravo ovaj put posao je bio naizmjenično.. . Očekivao sam kraj dana i provodio vrijeme sa svojim supervizorom uz espreso i divan razgovor, posebno zbog te šarmantne sklonosti koja me je prožela čim smo bili zajedno, za espreso.
Pojavio sam se u prenoćištu tek posle večere, pošto je trebalo da obavim onoliko posla koliko se moglo očekivati, posebno zato što je sutra petak, a nakon što završim svoje obaveze, vraćam se kući ranije.

Brzo sam se umio.. . okrijepio se, seo na krevet i otvorio teglu hladnog lagera. Glavna stvar koja je bila u prvom planu mojih misli bio je način da dobijem supervizora za espreso u ovom kasnom dobu. Uzimam telefon i počinjem da šaljem poruke. Moram da priznam da sam dovodio u pitanje ishod svojih razmišljanja, ali šta je tu je, ko ne pokuša, prođe. Primarna poruka ide ! ! ! Nastavak sledi.. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija