Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priče sa jedrenjaka III

Čekao sam da prođe taj radni dan i da večer provedem prvi put u životu sa dvije švabice u krevetu! ! ! Do tad takav sex vidio samo u pornićima i to rijetko, jer je to još nije bilo doba interneta i nisi mogao jednostavno birat šta ćeš gledat.. ..
Jeli možda ko zna kakav prirodni extazy ti tuče po glavi kad to čekaš? ! ? ! ? Momenti su ugode veliki i jednostavno sam bio presretan da sam dobio takav posal di moš radit i izjebat se ko konj! ! !

Prošlo je doba večere i sve sam brzinom svjetlosti počistijo i uredio.. .. napaljena moja švabica me već pitala kad ću biti gotov.. . dao sam joj 2 boce crnog vina i tri čaše i šapnuo je da budu gole u kabini i da se zabave.. . osmjehnula se i tiho rekla "naturlih her kepten! ".. .. znala je podjebavat i to me je palilo kod te švabice! Predobra je bila.. ..

Počastijo sam ostale nijemce na krmi sa par boca vina od 0, 7dcl ( koje sam napunijo sa jeftinim vinom iz vinarije, haha) koji su zadnji ostali i rekao ako im šta treba da sami uzmu i da se sami zapišu.. .
Srce mi je sve jače lupalo kako sam koračao prema kabini gdje su čekale 2 sexy njemice spremne za jeb!
Prišuljao sam se i tiho otvorijo vrata, jer me je zanimalo šta te dvije kuje rade dok mene nema.. ..
I imao sam što vidjeti.. . cerekaju se u pozi 69 i jedna drugoj prolijeva vino po pičkici i ližu jedna drugu.. .. to je bio fantastičan prizor.. . primjetile su me i pozvale k sebi "komenzi bitte", ja san se približio i pozdravio sam se s oboje.. . to je bila ona švabica koja se hihotala s njome za doručkom.. .
Počeo sam ih odma milovati po guzama i pleskati ih nježno, uživale su i nastavile lizati si pičkice.. .

Došlo mi ih je izjebati odmah, baš kao što sam i zamišljao, jer nikad nisam ševijo dvije žene odjednom! Na tren sam promislijo i odlučijo.. . idem ostvariti svoj san! ! ! ! Guzu do guze i malo u jednu, malo u drugu! ! ! Kako me ta misao samozapalila.
Zabio sam svakoj po prst u pičkicu i rotirao ga kao bušilica.. . stenjale su u duetu.. . rukama sam namještao im guze da dodju jedna do druge, al to nije bilo tako lako, već nakon par pokušaja su shvatile moju namjeru i želju i udovoljile mi.. ..

Nikad to neću zaboraviti.. . stale su na koljena jedna do druge s isprčenim guzovima i picom, počele su se ljubiti, a ja sam im gurao prste u obje! ! ! Mislio sam se kojoj njemačkoj kuji ću ga prvoj zabiti i nekako sam se odlučijo da ga prvo stavim svojoj švabici da se ne osjeća povrijeđenom.. . ipak sam nju pojebao već nekoliko puta i osjećao sam da je moja pička!
ponudio sam se da stavim kondom, šta su obje glatko odbile.. . niko na svijetu nije bio sretniji od mene u tom trenutku.. .

Došao sam ispred guze sa kurčinom mojoj švabici, plesnuo je kurčinom dva puta od gore i dva puta od dole po pičnjaku i zabijo joj ga do jajca.. . voljela je to jako i žvalila je svoju prijateljicu još jače.. .
Osjetio sam kako se prijateljica malo umirila jer je i ona željela osjetiti moju kurčinu, ali ja sam htio dobro zašlajfati kurčinu mojoj švabici.. .
Nakon jedno 10-tak uboda kurcem izvadijo sam ga iz moje švabice i došao ispred guze od prijateljice.. . isto sam napravijo, dva puta kurcem plesnuti od gore i dva puta plesnuti pičić od dole da se pička više otvori.. . ( uvijek treba kucati na vrata! ! ! Hehe).. .

Polako sam ga stavijo u ovu pičku, ali sam ga iz prve zabijo do kraja, neka švabica zna da je želim izjebati! Vrisnula je od ushićenja i to me je ohrabrilo da nastavim malo brže sa slijedećim ubodima! Pička joj je bila vlažna kao slapovi Niagare i ono vino kojim su se prolijevale se osjećalo u zraku! Bila je odlična to pička i njih dvije švabice su bile dosta slične po svemu.
Nakon 10-tak uboda, vadim kurčinu i guzim pičku moje švabice.. .. obje se uvijaju, žvale i tresu od užitka.. .. lijepo je to osjetiti uživo, a ne samo vidjeti u pornićima.. . uf, kako mi je kurčina uživala.. . svaki put kad bi ga izvadio i stavio, činilo mi se da je sve veći i veći.. . u to vrijeme sam imao dobrih 19cm tvrdog kurca.. .
Neznan koliko sam puta izmjenio te pičke, ali sam osjetio da san ih već dobro izjebao i nalet sperme nisan mogao odgodit.. . njih dvije su se hihotale kad san kurčinu postavio ispred njihovih lica.. . voljele su moj kurac koji je pulsirao.. .. malo su ga zajedno polizale i popušile i kurac im se zahvalio svršavanjem.. .. 5-6 jakih mlazova je ispalio u roku od 5-6 sekundi po njihovim licima, kosi i ustima.. . švabice su se oblizivale i bile su u extazi.. .. žvalile su jedna drugu i svako malo oblizivale moj kurac.. .
Malo sam se odmakao od kreveta i nalijo tri čaše vina.. .. sjeli smo sve troje i veselili se.. .. švabice su super žene i jebice.. . pričali smo malo o dojmovima o ovom sexu.. ..

Mojoj kurčino nije trebalo dugo da se pridigne, to je primjetila prijateljica i počela mi ga drkati.. .. zavoljela je moj kurac i htjela je još.. .
Ja sam joj htio pojebati sise, pridigao sam se i stavijo joj kurčinu izmedju sisa.. .. stisnula mi ga je sa sisama i ja sam uživajući ševijo prijateljicu između sisa, dok se moja švabica malo odmarala sa strane i promatrala nas.. ..
Brzo sam joj svršijo izmedju sisa jer me je uzbudilo i bilo mi je lijepo špricniti je opet cijelu po sisama i licu.. .
Moja švabica je prišla i malo oblizala tu spermu sa sisa prijateljice.. . onda me zažvalila i rekla mi "guten nacht".. .. izjebana je danas više puta i more i sunce je dobro izmorilo.. .. dala mi je znak da nastavim ševit njezinu prijateljicu na gornjem krevetu, a ona da bi zaspala u svome jer je umorna.. .
Ta ideja mi je baš bila OK i ja sam je poljubio za laku noć.. . sad sam stvarno znao kako je Mercedes nastao! Hehe! Od dobre ševe! Hehe!

Njezina pohotna prija me zagrlila, poljubila, uzela za ruku i zajedno smo se prebacili na gornji krevet.. . žvalili smo se i ja sam joj rukom ubado prste u vlažnu pičku.. . imala je i ona oko 50 godina ali se ponašala kao srednjoškolka.. . Sise su joj bile manje ali naprčene i tvrde.. . pričali smo o intimnim temama, o sexu, o najdražoj pozi.. .. priznao sam joj da mi je ovo bio prvi sex u troje u životu.. . ona me izljubila i rekla mi da sam bio savršen! To me ohrabrilo da joj priznam i da nikad nisam ševio u šupak! Ona me zagrlila i tiho pitala da li bi to želio!
Ja san odgovorijo da bi.. .. nasmijali smo se.. .
Rekla mi je da stavim kondom, a ona da ide po kremu da joj lakse udje.. . objasnila mi je da nije dobro za kurac da bude u šupčini bez kondoma radi bakterija, itd.. . bio sam mlad i slušao sam je.. .
Naučila me svemu.. ..

Čitajte sve o šupčenju švabice u slijedećem nastavku " Priče sa jedrenjaka IV"

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija