Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put za novac!

Dugo vremena nisam imao seks i već mi je to počeo da bude problem zbog mojih vršnjaka koji su već uveliko izgubili nevinost za razliku od mene. Već uveliko sam drkao moj sada već veliki kurac. Ložio sam se na sve starije žene iz moje okoline. Čak nekoliko puta sam uzimao mamine gaćice i brus iz korpe za veš i drkao po njima. Želio sam konačno da i ja imam seks. Počeo sam da tražim po oglasima i odjednom naišao sam na jedan koji mi je zaokupirao maštu.

Bila je to dama koja je udovica u četrdeaetim godinama koja je nudila seksualne usluge. Poslao sam joj poruku i već nakon nekoliko minuta mi je odgovrila. Dogovorili smo se za termin, koji je trebao da bude za dva dana uveče oko osam sati. Nisam mogao da izdržim ta dva dana. Došao je i taj trenutak kada mi je trebala da pošalje adresu na koju ću doći. Kada mi je stigla poruka umalo se nisam onesvestio. Adresa je bila zgrada u kojoj živim. Nisam htio se odati, već sam krenuo ka stanu moje komšinice koja je živjela dva sprata iznad mene.

Nisam ni slutio da ona nudi seks za novac. Zvala se Anita. Žena četrdesetih godina, već dugo vremena rastavljena ali jako dobrog izgleda. Znala je da svrati do moje mame na kafu. Uvijek bi nosila uske stvari uz tijelo koje bi na taj način isticali njen velike sise i guzu. Verujte da sam mnogo puta drkao na nju zamišljajući kako ću je jebati. Sada mi se i ukazala ta prilika. Pokucao sam na vrata i ona mi je otvorila u kućnoj haljini obučena. Mislila je da mi treba nešto, ali kada sam joj rekao da sam ja taj sa oglasa preblijedila je.

Povela me je u stan i rekla mi da će sve da učini samo da ne kažem nikome u zgradi. Rekao sam joj da se ne brine da neću nikome reći. Bila je sva srećna, skočila je poljubila me u obraz pa rekla da počnemo zbog onoga za šta sam došao. Naredila mi je da se skinem i učinio sam to. Kada je ugledala moj već dignuti kurac, prišla mu je i počela da ga puši. Dok ga je pušila odvezala je sa sebe haljinu koja je pala na pod. Ispred mene se ukazala gola žena velikih sisa i dlakave crne pičke. Pušila ga je kao prava profesionlaka. Uvlačila ga je celog u usta.

Dok ga je pušila drugom rukom mi je masirala jaja. Nisam mogao da izdržim dugo i počeo sam da svrsavam u njena usta. Progutala je svu spermu. Izvadila ga je iz usta rekavši da mi je sprema jako ukusna a potom ga ponovo strpala u usta i nastavila sa pušenjem. Nije joj trebalo mnogo i kurac je već narastao do maksimuma u njenim ustima. Tada je rekla da legnem na krevet što sam i učinio. Opkoračila me je, centrirala kurac na otvor njene pice i naglo se nabila na njega. Kada je to uradila ispustila je uzdah zadovoljstva. Nekoliko puta je promiješala guzom na njemu a onda počela da se nabija silovito na kurac.

Skakala je po mom kurcu, ulazio sam joj do jaja u njenu dlakavu pičku. Dok je skakala na kurcu sise su se tresle gore dolje. To me je jako palilo pa sam ih svojim rukama mijesio. Ona je počela da stenje sve glasnije kako je ubrzavala da ae nabija na kurac. Rekla mi je da je uhvatim rukama za guzove i ponekad lagano udarim po njima jer je to jako pali. Uradio sam tako. Dok sam je jebao pričala mi je kako je kurvica i kako voli da se jebe sa mladićima, kako voli da troši mlade kurčeve.

Nije joj trebalo dugo i počela je da svršava. Iz njene pice su krenuli sokovi da vlaže moj kurac. Sada je ona legla na krevet, raširila noge i rekla da joj ga stavim u picu. Počeo sam je jebati, nogama me je obgrlila oko guze nabijajući se sve jače na moj kurac. Tražila mi je da je jebem žestoko. Ulazio sam u nju što sam jače mogao. Stenjala je kao luda, govoreći da njena dlakava pička voli mlado meso. Nisam mogao dugo izdržati jer mi je sprema krenula iz jaja.

Vidjela je da ću svršiti, pa mi je rekla da mogu slobodno da svršim u nju. Nastavila se guzom nabijati na mene i već sledeći tren punio sam njenu pičku mojom toplom spermom. Izvadila ga je iz dlakave pice i uzela u usta da očisti od ostatka spreme i njenih sokova. Ostali smo zajedno na krevetu nekih pola sata da razgovaramo. Htio sam da joj dam novac ali je ona odbila rekavši da mogu doći kad god poželim jer sam jako dobar. Ispunio sam obećanje i nisam iz zgrade nikome rekao o njoj a zbog toga sam dugo vremena jebao moju komšinicu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija