Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Put za Ameriku

Pošto sam radio u jednoj firmi koja se bavi marketingom preko cijele zemaljske kugle puno sam putovao u druge zemlje i imao prezentacije. Tako sam jedanput putovao za ameriku da bi napravio program za jednu američku kompaniju. Pošto putujem preko firme ona mi plaća biznis klasu u avionu. Stigao sam u zračnu luku na dan svoga leta predao prtljagu prošlo sve preglede napokon sam ušao u avion i sjeo na svoje sjedalo, sjedio sam do prozora i gledao van a u jednom trenutku je došla limuzina pred avion, a iz nje je izašla jedna žena u crvenom miniču i popela se uz stepenice u avion a za njoj u išle dvije stujardese.

Pomislio sam ova sigurno ide u prvi razred gdje ima svoj mali apartman. Pošto prema prvom razredu morate se popeti preko stepenica koje se nalaze tek nakon biznis klase tako da je morala proći pokraj mene. Namjestio sam se da bi bolje vidio mladu ženu u crvenom miniču koja je izašla iz limuzine. Točno kad je prolazila pokraj mene joj je ispala ručna torbica, odmah sam se sagnio i podigao polagano gledajući je u oči ali je teško bilo jer je imala veliki dekolte iz kojeg su virile dvije velike sise. Zahvalila mi se i prošla dalje; uzletili smo i već smo putovali dosta dugo a ja sam već se pripremi da legnem da spavam kad me jedna od stujardese koja je pratila ženu u crvenom primila me za rame i upitala jel bi htijeo proći za njom.

Nisam znao zašto trebam poći ali sam ipak pristao, isto sam se sa svoga sjedala i pošao sa stujardesom. Dok smo išli kroz avion upiti sam je gdje me vodi a ona je samo odgovorila da me netko želi da vidi. Popeli smo se uz stepenice i došli do jednih vrata a stujardese je rekla da samo uđem u nutra. Polagano sam otvorio vrata jer nisam znao što me očekuje iza njih, išao sam u apartman i okrenuo se da zatvorim vrata a iza mene se čuo ženski glas " sjedni.. . opusti se.. . nemoj da budeš napet" kad sam se okrenuo ugledni sam onu istu ženu sa crvenom miniču ali samo ovaj puta je nosila čipkasti brushalter, najlonke i tange a u ruci je držala dvije čaše crnog vina. " sjedni slobodno.. . " rekla mi je, sjeo sam na kožnu kauč a ona mi je prošla i dodala mi čašu vina i sjela pokraj mene i predložila noge. Pito sam je zašto se tako obukla i jel stalno tako dočekala goste a ona je odgovorila " samo one posebne" i nasmijala se. Malo smo popili vina a zatim je raširila noge i sjela mi u krilo. " da ne trošimo vrijeme na gluposti.. . bolje da predano na stvar" rekla mi je i stavila mi facu među sise i poče la ih tresti. Zatim me je uhvatila za kurac i počela mi šaptati na uho kako je napaljena sve otkad me je vidjela.

Otkopčala je remen i šlic, skinula mi hlače izvadila mi kurac i počela da ga puši i da ga liže. Kad mi ga je dobro popušila ustala se i počela izvodit striptiz i polagano se skidat a ja sam brže skinuo košulju i izuo se i počeo stavljati kondom kad me je uzela za ruke i rekla " čista sam a i ljepše je baš toga.. . ne boj se" samo sam klimnuo glavom a ona je zatim sjela mi opet u krilo uzela kurac u ruku i stavila ga u pičku. Počela je da skače gore, dolje i da uzdiše i počela je govoriti kako je prevelike za njezinu pičku. Stavi sam je ruke oko nje približio k sebi i počeo joj koristi bradavice a ona je samo govorila da ne staje da je to jako napaljuje.

Nakon nekoliko vremena sam je uhvatio polako na leđa na kauč približio ka sebi i počeo joj trljat sa glavićem po klitorisu i nakon par sekundi je završila po cijelom apartmanu. Zatim sam joj ga stavio što sam dublje mogao a ona je počela da vrišti jer je bio preduboko. Dok sam je tako jebao uhvatila mi se za vrat, podigla i stavila mi jezik u usta. Nakon toga sam je stavio na koljena i ona mi je ga ponovo počela da puši kurac zatim me tjeralo da svršim izvadio sam kurac iz njezinih usta i svršio joj po cijeloj faci. Zatim se ona obrisala, Sjeli smo na kauć i ona sa jednom nogom preko moje noge i uhvatila mi kurac i polagano ga drkala  a ja sam joj stavio prst u pičku i prstenjačiti. Tako smo sjedili goli sve do Amerike.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija