Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Putovanje u Španjolsku- drugi dio-Trojka(1)

Nastavak priće od prije godinu dana:https://www. 24wink. com/erotske-price/putovanje-u-spanjolsku_

Nakon jebanja kod Michell prije koji dan, poslala mi je poruku da li sam za još jedno vatrenije druženje. Malo mi je bilo sumnjivo ali sam naravno pristao i pozvao je u svoju hotelsku sobu koju sam iznajmio s velikim krevetom ni ne znajući da će mi biti potreban. Što se pokazalo kao pun pogodak, te se ugodno iznenadio. Bio sam samo u boksericama i potkošulji. Na vratima se uz nju pojavila bujna brineta također sa silikonima, obje su rastvorile svoje kapute ispod kojih su bile obučene samo u čipkasto donje rublje i haltere sa visokim čarapama Michell u bijeloj kombinaciji a Mariá u crnoj. Grudi su im kipjele iz grudnjaka, nisam mogao odoljeti da ih ne promijesim bile su tvrde i čvrste. Na što su jako dobro reagirale.
-Ovo je Mariá, moja najbolja prijateljica. Ispričala sam joj kako nam je bilo, pa bi nam se i ona pridružila. Ako ti ne smeta? – te me strastveno poljubila i rukom prešla preko mog kurca koji se na takav pogled počeo buditi…
-Naravno, samo uđite! – uzvratio sam poljupcem dok sam pogledom odmjeravao njenu frendicu, što je primijetila te počela stiskati i miješati svoje grudi.
Pustio sam ih ispred sebe te ih obje lupio po savršenim guzovima. Dok smo išli držeći ih za guzove, strpao sam jezik Mariái u usta na što je i ona uzvratila mi.
-Možemo li se poslužiti kupaonom da se sredimo malo?
-Naravno, ali ne vidim potrebu izgledate savršeno! – Dodao sam.
Osmjehnule su se i ušle u kupaonu, dok sam ja otišao u sobu. Skinuo sam potkošulju i ne velikom tv-u u sobi na zidu upalio pornić s troje. Uskoro su se i njih dvije pojavile puzajući svaka s jedne strane kreveta.
-Volim gledati porniće dok me se jebe! – Rekla je Mariá.
-I ja, on to već zna. Jel tako? – Uzvratila je Michell.
- Naravno!
Legle su pored Ljubile su mi ga i rukom prelazile preko stomaka, preko mojih prsa dok nisu došle do usta te sam im cuclam prste. Skinule su mi bokserice i počele obrađivati polu tvrdi kurac. Pušili, lizali, mazili jezicima vrh glavića te se povremeno ljubile i skidale. Te ga stavljale između sisa, kada sam vidio Mariáne Sise pozvao sam je da mi se približi, što je i učinila. Te smo se počeli ljubiti dok su mi ruke bile pune njenih tvrdih grudi koje sam mijesio. Krenuo sam se spuštati tako da sam ju ljubeći po vratu došao joj do grudi, a rukom do pičkice. Sada sam joj lizao i grickao bradavice, a prstima obrađivao joj pičkicu na što je reagirala blagim stenjanjem… Nakon toga je sjela na moju glavu te sam joj počeo lizati pičkicu i grickati klit, što ju je navlažilo
-Awwwaahahaahahahaahhh to….
-Spreman je! Hoćeš li prvo jebati Mariú da osjeti tvoj kurac? – Pitala je Michell…
-Ako se obje slažete i ti nemaš ništa protiv! ?
Obje su se složile i Mariá je legla na krevet a Michell joj je sjela na glavu, a ja sam se namjestio između njenih nogu i obavio ih oko svojih kukova. Michell me ljubila i rukom mi stavila kurac Marií u pičku… Počeo sam ulaziti Marií u pičkicu koja je bila jako uska, za to vrijeme ona je lizala Michell pičku do smo se Michell i ja ljubili. Ruke su mi bile čas na Michellinim sisama čas na Mariínim pa onda jedna ruka na Mariínoj a druga na Michellinoj njoj sam i lizao i grickao bradavice. Na što su dobro reagirale… Ulazio sam sve dublje i žešće u nju, što joj je po reakciji i uzdasima godilo….
-ahahaahaaaaahaahah nabijaj totoooootototoo
A bome i meni zbog njene uskoče i oblika.
-aaaahahaaahahaaaahh pred svršavanjem sam, jesi na piluli? - Upozorio sam ju i pitao.
-Izdrži jooooš malo i ja saaaam, naravno da sam na piluli, istresi sve u mene.
Ubrzavao sam tempo i doveo ju do svršavanja te sam i sam obilato svršio u nju. Izvadio sam kurac iz njene pičke i otresao ga po njenoj pici te ga još par puta vratio u nju što ju je iznenadilo… Michell mi je oblizala kurac progutavši ostatke naših sperma…
-Razvalio si me a i moju pičku…
-Sorry nisam namjerno
-Nemaš se zašto ispričavati to sam i htjela i pohvale…
-A dobro sad hahahaha…

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija