Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendaski poklon - 1.dio

Psujući ispod glasa, boreći se s bravom dok nije uspjela okrenuti ključ i otvoriti vrata, Maja je ušla u stan svog dečka Marka. Znala je da još nije kod kuće, ali nije bila tu za njega. Bio je to Nikola, Markov cimer, s kojim je Maja trebala razgovarati.

Uputivši glupoj bravi posljednji sumorni pogled, Maja je zatvorila vrata i okrenula se. Činilo se kao da je stan prazan, što ne bi trebalo biti. Htjela je pozvati Nikola kad je čula duboki jauk koji je dopirao niz hodnik. Uslijedio je još jedan nepogrešiv zvuk, zvuk ritmičkog udaranja mesa o golo meso.

"Naravno.. . " Maja je uzdahnula, rezignirano zakolutala očima i provukla tanke prste kroz plavu kosu boje meda, pokvarivši svoju kratku frizuru. "Trebao sam znati da će biti u tome, kao i obično. "

Dok su zvukovi neobuzdanog trzanja postajali sve glasniji, Maja je ušla u dnevnu sobu i sjela na kauč.

Prekriživši ruke pod svojim živahnim sisama, skljokala se unatrag i progunđala: "Mislim da ću morati pričekati dok Nikola završi s jebanjem Mije u guzicu.. . "

U posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što se spojila s Markom, Maja je prilično dobro upoznala cimera svog dečka. Od trenutka kad ga je prvi put vidjela, Nikola joj se učinio vrlo čudnim, ali na dobar način. Knjiški, visok i vitak, s pramenom neposlušne smeđe kose i debelim štreberskim naočalama, Nikola je bio sušta suprotnost njezinom atletskom, modernom, savršeno dotjeranom Marku. Ipak, Nikola joj je prirastao srcu, a da se ni s njegove strane nije puno trudio. To je bilo ono što se Maji najviše dojmilo kod njega: Nikola je bio potpuni usamljenik, tako tih i neupadljiv, a ipak je ostavljao snažan, dugotrajan dojam.Osim što je bio vrlo pametan, Nikola je bio nadaren razoružavajući smislom za humor koji je Maji uvijek izmamio osmijeh. Bio je na doktoratu iz filozofije svih stvari, što je studenta ekonomije kao što je Maja bez kraja zbunjivalo. Ipak, Nikola je bio iznenađujuće prizemljen, jezivo pronicljiv i osvježavajuće otvorenog uma na način na koji, morala je priznati, Marko nikad ne bi mogao biti. Nikolina intrigantna vibra dodatno je pojačana činjenicom da je imao stalnu prijateljicu za jebanje, svoju sisatu prijateljicu crne kose Miu. Maja je zanijemila kad joj je Nikola u prolazu rekao da je glavni razlog njegovih susreta s Mijom bio analni seks.

Nikola i Mia upoznali su se tijekom prve godine, kada su neko vrijeme 'izlazili', kako su rekli, prije nego što je Mia počela istraživati svoje lezbijske sklonosti.

To ih ipak nije spriječilo da ostanu dobri prijatelji, vezani vezama istinske ljubavi kakvi su bili. Osim toga, iako je Mia voljela djevojke, kako je sama rekla Iva, nije se mogla odreći jedine stvari koju je apsolutno voljela kod seksa s dečkima: jebanja u dupe. Mijina strast prema sodomiji i Nikolina spremnost da ispuni njezine analne potrebe dovele su do njihovog dogovora koji je trajao godinama i još uvijek je funkcionirao kako treba, na obostrano zadovoljstvo. Pa ipak, unatoč stvarnom načinu na koji su joj Nikola i Mia to opisali, Maja je ubrzo shvatila da njihova trenutna veza nije samo seks.

Maja je sve to naučila prvog dana kad je upoznala Nikolu, kada je Miju predstavio kao svoju 'neusporedivu prijateljicu za jebanje guzice, između ostalog' kao da je to najprirodnija stvar na svijetu.

Vruća Mia odmah je potvrdila ono za što je Maja pretpostavila da je Nikolina šala, ostavljajući plavušu zapanjenom. S vremenom je Ivin početni šok nestao i prihvatila je situaciju kao posebno čudnu stranu Nikoline opće čudnosti. Postala je i dobra prijateljica s Mijom.

Koketni stav raskošne brinete isprva je posramio Iva, ali nije mogla poreći da je laskalo biti predmetom Mijine pažnje i čestih komplimenata. Istina, osim neosporivog uzbuđenja koje je osjećala kako prolazi kroz njezino vitko tijelo kad god bi se Mijin blijedoplavi pogled zadržao na njoj, Ivi se Mia iskreno sviđala. Divila se brinetinoj samouvjerenosti, zapravo joj zavidjela na bezbrižnom načinu na koji je Mia izražavala svoju seksualnost i uživala u tome bez licemjerja i krivnje. Što se Maje tiće, jedina relativno loša stvar u vezi s Nikolinom prijateljicom za jebanje guzice bila je činjenica da je Marko cijelo vrijeme slinio po njezinim velikim sisama i skakutavoj guzici, ali to je u potpunosti bila Markova krivnja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija