Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sa komšinicom je najljepše

Ocjena: 4

Svi mi imamo neku komšinicu na koju se ložimo, i koju bi htjeli kresnuti.
E tako i ja već neko vrijeme ložim se na svoju komšinicu Bojanu, i na čije fotografije drkam zamišljajući kako se sexamo i radimo razne pervezije, ali to je samo bila pusta moja želja i maštanja.
Sretali smo se mi na haustoru, ali je to sve bilo ćao-ćao u prolazu, i tako dok bi penjala se uz stepenice ja bi je mjerkao i gledao njene guzove.
I tako ti ja nakon nekog vremena odlučim da komšinici pustim neku poruku na fejsu, i tako krenu naša dopisivanja.

Prvo mi je bilo da saznam da li ima momka, a onda da li i koliko voli kurac.
Nakon nekoliko dana uspješnog dopisivanja sa Bojanom pozovem je da izađemo i popijemo kafu, a na to mi je ona predložila da kao izlazi za vikend i poziva me da ako želim izađem sa njom i njenim drugaricama u grad, i naravno na što sam i pristao, i pomislio sam odma u sebi eh večeras je moras imati ma kako god bilo.. .
Subota veče je tu, spremili se za izlazak, dolazim po nju, zvonim na vrata, a iz stana je izašla Bojana toliko sexy da jednostavno pomislio sam da je uhvatim i pojebem odma.

Otišli smo u grad na žurku, druženje, alkohol ludilo sve, a ja sam se dao u akciju da smuvam komšinicu i da je pojebem. I naravno poslije par alkoholni pića atmosfera se opustila, krenuo je ples, a komšinica se vec našla i plesala je tu oko mene a ja sam kao slučajno tu dirao njenu guzu.
Naravno već se popilo dobro, a komšinica je počela sa pričom kako se razočarala u ljubav, a ja sam bio tu da je utješim sa nekim fol pričama da je potpuno razumijem.
Pitao sam je da li želi da malo izađemo vani na zrak, i da prošetamo, ili da se provozamo autom da malo dođe sebi, na što je pristala munjevito.

Otišli smo iz kluba do moga auta i otišli smo se vozati, otišli smo na jedno mračno mjesto i zaustavili se tu i krenuli neku bezveznu priču, onako obadvoje vidno popiti.
Kako ne znam, ali desilo se da su u toku razgovora naše usne spojile se, i počeli smo da se ljubimo.
Čekaj, stani progovorila je, ne znam da li je ovo uredu da radimo ipak komšije smo, poznajemo se već neko duže vrijeme, kako će sve ovo da se odvija dalje.. Na što sam rekao Bojana ja ovo sanjam mjesecima da se ljubimo, a moram da ti priznam i nešto više od poljubca želim, i nastavili smo.

Počeli smo da se dodirujemo, a moj kurac je već nabrekao i samo je čekao da izleti iz hlača.
Brzo se njena ruka našla na mom vrelom kurcu, i krenuli smo da se skidamo, trgali smo odjeću jedno sa drugog.
Prešli smo brzo na zadnje sjedište moga auta i tu je krenula akcija, brzo se postavila u položaj i raširila noge, ej.. želim da mi ližeš pičku molim te stavi mi jezik u nju. Brzo se moj jezik našao u njenoj pičkici koja je bila tako sređena, depilirana, glatka i uska.. Lizao sam je i sisao njene sokice kao da nikada nisam vidio pičku, ajj.. . daj mi tvoj kurac molim te, brzo mi ga nabij želim ga u sebi.. Izvadio sam kurac iz boxerica a ona ga je zgrabila u usta i navlažila, ajdee nabij pičku molim te.. .

Brzo sam ga nabio u pičku i krenuo sve jače da ga nabijam, a ona je stenjala, i nismo razmišljali da smo u auto i ne tako daleko od najblizih parking mjesta.. jebao sam je jako, ajde, sjedi molim te, želim da se ja nabijam na tvoju kurčinu, želim da mi je napuniš, puni me molim te.. Uzjahala je moju kurčinu i krenula da skače po njemu kao nikada u životu, ah tooo ah.. . Nakon nekoliko minuta iz njene pičke potekli su mlazovi, sve je prskalo iz njene napaljene pičkeee.. AHHHHHH OD KADA SE NISAM OVAKO JEBALA, ajde jebi mi guzu, ali prvo je navlaži svojim jezikom.. Spustio sam se i krenuo da lizem njenu rupicu na guzi, a ona je zatim uzela moj kurac u svoja usta i dobro ga navlazila.. Ajde nabij ga polako u guzu molim te.. . Polako sam ga gurnuo u njenu guzu, i polako njezno nabijao je dok se nije naviknula na bol, a onda sam joj ubrzao tempo nabijanja u guzu ahhh.. too jebi je, progovorio sam Bojana moram ga izvaditi, svršiću, ahh.. ne vadii molim te napuni mi guzu spermom ne vadi ga.. . Nabio sam još nekoliko puta, a i mog kurca je potekla vrela sperma koja je punila njenu guzu, a i polako se slivala niz njene guzove pa sve preko njene pice.. Izvadio sam kurac, a ona ga je uhvatila i polizala, na što nisam mogao da vjerujem da mi je to neka djevojka uradila..

Otišli smo kući, sutra dan smo razgovarali o tome što se desilo noč prije, i dogovorili smo se da to zauvijek ostane naša mala tajna, i da sa vremena na vrijeme nekada opet pojebemo se alli ovaj put u nečijem stanu..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija