Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

sama kod kuće

Ocjena: 5

Već smo se duže vrijeme nalazili za sex na brzinu u autu ali tog jutra stigla je malo drugačija poruka. Dođi do mene sam sam i treba mi tvoj kurac, sva sam vlažna.. . Nisam se dvoumio, skočio sam iz kreveta na brzinu se obukao i sjeo u auto. Vozio sam ko lud da čim prije stignem da joj napunim pičku.

Ubrzo sam stigao pred njenu kuću. Vrata su bila otključana pa sam ušao bez kucanja. Stajala je u svilenoj spavaćici i visokim kožnim čizmama ispred kamina i smiješila se. Zatvorio sam vrata, a ona je došla do mene i uhvatila me preko hlača za već nabrekli kurac i rekla:ooooooo pa malo si mi napet. Nagnula se pokraj mene i okrenula ključ, pa klekla i izvadila moj tvrdi kurac i stavila si ga u usta. Počela ga je pušiti divlje ga gutajuči do jaja. Primio sam ju za kosu, odmaknuo i rekao idemo na krevet, a ona je odvratila:šuti!i nastavila ga gutati do jaja. Uhvatio sam ju za kosu i počeo se divljački nabijati u njena usta. Nije mi dugo trebalo i moja se sperma počela izljevati u njena usta, a ona ju je pohotno gutala. Uživao sam gledajuči ju kako uživa u u mojoj spermi, ali nije prestala, pušila ga je i dalje ko da nisam svršio. Nisam više mogao izdržati, morao sam ju jebati. Uzeo sam ju u naručje i na stoječki nabio na kurac. Tiho je zajecala od užitka primila me oko vrata, obujmila nogama i počela se divlje nabijati. Svršila uz urlik za par minuta.

Odnio sam ju do trosjeda, polegnuo ju i lagano počeo jezikom prelaziti po njenim nabreklim bradavicama i lagano se počeo spuštati među noge. Drhtala je lagano i čvrsto me držala za kosu objema rukama. Stigao sam jezikom do njene pice, bila je vlažna, sokovi su se cijedili iz nje, gurnuo sam joj jezik u nju. Zastenjala je od užitka i gurnula mi glavu u nju. Lizao sam joj pičku divlje i uživao u njenim uzdasima. Odjednom mi je gurnula glavu u pičku i uz glasan krik svršila. Dignu sam se , raširio joj noge malo jače i nabio joj kurac do kraja u pičku koja je još pulsirala od orgazma. Stavio sam joj noge na svoja ramena i nastavio se divlje nabijati u nju. Jecala je od užitka, a ja sam sam sam nastavio sve jače se nabijati. Počela je opet svršavati, ali nisam joj dao da švrši. Izvadio sam kururac iz njene pičke, a ona se povlačila k njemu pokušavajući ostati na njemu. Privukla se podignuvši guzu da se nabije na njega, a ja sam joj onako mastan kurac od njenih sokova nabio u guzu svom snagom. Jauknula je od boli ali nije stala nego se samo nabila do kraja. Uživao sam u njenoj guzi, a i ona. Jecala je dok sam joj razvaljivao guzu, a prste gurao u vlažnu pičku, koja se raširila i primila skoro cijelu moju šaku. Ostao mi je samo palac kojim sam joj milovao klitoris. Uživali smo zajedno, a onda je projecala kroz zuba:želim da svršiš u mene i da svršimo zajedno. Nisam joj ništa rekao, samo sam izvadio ruku iz njene pičke i nabio joj se u guzu do kraja. Jebao sam ju sve brže i jače, a onda ju okrenuo na koljena i nabio joj se u guzu od iza. Nastavio sam ju jebati sve dok nismo svršili zajedno u ekstazi. Stropoštala se na trosjed od iznemoglosti, drhtala je cijela, a ja sam uživao gledajući je kako leži bez trunke snage sva zadovoljna. Lagano sam se sagnuo, poljubio ju i otišao pod tuš.

Otuširao sam se i izašao iz kupaone, a ona je još uvijek ležala razvaljena na trosjedu. Počeo sam se oblačiti, a ona se digla i rekla mi da ne odem jer me poslije takvog sexa želi nahraniti. Skuhao sam si kavu dok se tuširala i pijuckao lagano dok sam čekao da izđe iz kupaone. Izašla je i sjela pokraj mene poljubila me i počela se spuštati do mog kurca, ali to je druga priča.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina