Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

sama kod kuće

Već smo se duže vrijeme nalazili za sex na brzinu u autu ali tog jutra stigla je malo drugačija poruka. Dođi do mene sam sam i treba mi tvoj kurac, sva sam vlažna.. . Nisam se dvoumio, skočio sam iz kreveta na brzinu se obukao i sjeo u auto. Vozio sam ko lud da čim prije stignem da joj napunim pičku.

Ubrzo sam stigao pred njenu kuću. Vrata su bila otključana pa sam ušao bez kucanja. Stajala je u svilenoj spavaćici i visokim kožnim čizmama ispred kamina i smiješila se. Zatvorio sam vrata, a ona je došla do mene i uhvatila me preko hlača za već nabrekli kurac i rekla:ooooooo pa malo si mi napet. Nagnula se pokraj mene i okrenula ključ, pa klekla i izvadila moj tvrdi kurac i stavila si ga u usta. Počela ga je pušiti divlje ga gutajuči do jaja. Primio sam ju za kosu, odmaknuo i rekao idemo na krevet, a ona je odvratila:šuti!i nastavila ga gutati do jaja. Uhvatio sam ju za kosu i počeo se divljački nabijati u njena usta. Nije mi dugo trebalo i moja se sperma počela izljevati u njena usta, a ona ju je pohotno gutala. Uživao sam gledajuči ju kako uživa u u mojoj spermi, ali nije prestala, pušila ga je i dalje ko da nisam svršio. Nisam više mogao izdržati, morao sam ju jebati. Uzeo sam ju u naručje i na stoječki nabio na kurac. Tiho je zajecala od užitka primila me oko vrata, obujmila nogama i počela se divlje nabijati. Svršila uz urlik za par minuta.

Odnio sam ju do trosjeda, polegnuo ju i lagano počeo jezikom prelaziti po njenim nabreklim bradavicama i lagano se počeo spuštati među noge. Drhtala je lagano i čvrsto me držala za kosu objema rukama. Stigao sam jezikom do njene pice, bila je vlažna, sokovi su se cijedili iz nje, gurnuo sam joj jezik u nju. Zastenjala je od užitka i gurnula mi glavu u nju. Lizao sam joj pičku divlje i uživao u njenim uzdasima. Odjednom mi je gurnula glavu u pičku i uz glasan krik svršila. Dignu sam se , raširio joj noge malo jače i nabio joj kurac do kraja u pičku koja je još pulsirala od orgazma. Stavio sam joj noge na svoja ramena i nastavio se divlje nabijati u nju. Jecala je od užitka, a ja sam sam sam nastavio sve jače se nabijati. Počela je opet svršavati, ali nisam joj dao da švrši. Izvadio sam kururac iz njene pičke, a ona se povlačila k njemu pokušavajući ostati na njemu. Privukla se podignuvši guzu da se nabije na njega, a ja sam joj onako mastan kurac od njenih sokova nabio u guzu svom snagom. Jauknula je od boli ali nije stala nego se samo nabila do kraja. Uživao sam u njenoj guzi, a i ona. Jecala je dok sam joj razvaljivao guzu, a prste gurao u vlažnu pičku, koja se raširila i primila skoro cijelu moju šaku. Ostao mi je samo palac kojim sam joj milovao klitoris. Uživali smo zajedno, a onda je projecala kroz zuba:želim da svršiš u mene i da svršimo zajedno. Nisam joj ništa rekao, samo sam izvadio ruku iz njene pičke i nabio joj se u guzu do kraja. Jebao sam ju sve brže i jače, a onda ju okrenuo na koljena i nabio joj se u guzu od iza. Nastavio sam ju jebati sve dok nismo svršili zajedno u ekstazi. Stropoštala se na trosjed od iznemoglosti, drhtala je cijela, a ja sam uživao gledajući je kako leži bez trunke snage sva zadovoljna. Lagano sam se sagnuo, poljubio ju i otišao pod tuš.

Otuširao sam se i izašao iz kupaone, a ona je još uvijek ležala razvaljena na trosjedu. Počeo sam se oblačiti, a ona se digla i rekla mi da ne odem jer me poslije takvog sexa želi nahraniti. Skuhao sam si kavu dok se tuširala i pijuckao lagano dok sam čekao da izđe iz kupaone. Izašla je i sjela pokraj mene poljubila me i počela se spuštati do mog kurca, ali to je druga priča.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija