Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SAUNA SEX

Lana i Boris, bračni par u 40-ima koji je slavio 25 godina braka niti slutili nisu da će im to biti nešto novo što će im se desiti u njihovom životu te što će im u potpunosti vratiti strast i vjernost jedno drugome. Za svoju godišnjicu uplatili su vikend aranžman u jednim našim toplicama koji je sadržavao sve, od korištenja bazena, odlaske na masažu, sauna kao i spa centra. Smjestivši se nisu niti malo čekali već su krenuli prema bazenima i sauni. Prvo su odlučili da će malo da se rasplivati u bazenu, a kasnije će da će otići u saunu da se opuste. Na bazenu je bilo dosta ljudi pa su odlučili odmah krenuti u saunu, stigavši tamo oduševili su se što nije bilo nikoga barem su tako mislili.

Skinuli su sa sebe kostime i sjeli u poveći jakuzi koji se uključivao sa vremena na vrijeme radeći mjehuriće koji su golicali njihova gola tijela. Misleći i dalje da su sami Lana se obratila Borisu govoreći mu kako ju je malo cjelokupna situacija kao i zbog mjehurića jakuzia koji miluju njenu fino uređenu pičku te osjeća laganu napaljenost. Boris ništa nije rekao nego je samo spustio ruku među njene noge, a Lana ih je blago raširila taman dovoljno da Borisovi prsti počnu širiti i milovati njenu pičku.

Lana je svoju ruku hvatajući Borisov polu dignuti kurac i počela mu ga lagano drkati. Dok su se tako međusobno zadovoljavali i kako su leđima bili okrenuti ulazima u ostale saune u međuvremenu je iz jednih od sauna izašao još jedan par koji je prošao mimo njih ne sluteći što se dešava pod vodom jakuzia. Legli su na obližnje ugrijane klupe i opuštali se ne mareći za dvoje u jakuziu. Međutim pažnju im je privuklo malo glasnije Lanino stenjanje te shvativši kako žena ispred njih dolazi do vrhunca. Naravno par se nije mogao suzdržati i da ih situacija nije lagano napalila da su se oboje počeli dirati ispod ručnika kojim su bili obavijeni.

Kada je Lana svršila rekla je Borisu neka se malo podigne kako bi lakše mogla pušiti Borisu kurac, spustila se između njegovih nogu i počela jezikom da oblizuje njegov glavić preko kojeg je navukla kožicu, počela je da mu lagano siše glavić gutajući ga sve dublje u svoja usta lagano u tempu i drkala kurac te se igrala njegovim jajima. Lana je počela da sve više i dublje da usisava kurac koji je nestajao u njenim ustima, Boris je zabacio glavu i tiho stenjao dok mu ga je Lana sve brže drkala i pušila.

Par koji se nalazio iza njih nije ostao ravnodušan pa su i oni počeli da prakticiraju oral gdje je žena bila na koljenima i svome partneru isto obrađivala kurac. Ubrzo su Lana i Boris začuli stenjanje iza svojih leđa pa su zastali i okrenuli se da vide što se dešava, vidjeli su ono što je Lana radila Borisu. Pogledi oba para su se sreli, ali žena drugog para nije puštala kurac iz usta svoga partnera i direktno gledala u pravcu Lane i Borisa. Iako je situacija bila malko nelagodna ipak je i bila malo naelektrizirana.

Na trenutak je nastao tajac, a onda je muškarac na engleskom jeziku upitao da li se njih dvoje mogu pridružiti u jakuziju, Lana i Boris se pogledaše i samo klimnu glavom, par se pridigao, a Lana i Boris ponovno su sjeli jedno do drugoga čekajući situaciju u kojoj će se upravo naći. Kada su se pojavili i počeli ulaziti u jakuzi Boris i Lana ostali su malo iznenađeni parom koji je ulazio. Naime par je izgledao zaista privlačno, dobrog izgleda, utegnutih tijela. Najviše ih je iznenadila žena koja je bila prava žena, plavuša sa jako sexy i velikim sisama osim sa jednom bitnom razlikom koja je zapravo bila iznenađenje za Lanu i Borisa žena je umjesto vagine imala penis od nekih 12- 13 cm. koji je stajao uspravno(samorijeka0@)dok je kurac njenog partnera dosezao i 20cm.

Ne znajući čime su više iznenađeni da li veličinom kurca nepoznatog muškarca ili prekrasnu trans ženu koju vide po prvi put u svome životu. Prestavili su im se, bio je to par iz Mađarske koji je primijetio zbunjenost Lane i Borisa pa im je uz govoreći svoja imena objasnio i njihovu vezu i situaciju da bi na kraju samo pitali Lanu i Borisa ako mogu nastaviti tamo di su stali te ako im bude neugodno da mogu otići iako bi oni voljeli da ostanu jer vole da se jebu kada ih netko promatra. Lana i Boris su pristali te nastavili gledati, žena se spustila sjedeći sa strane svoga partnera i počela da mu ga puši i drka, a drugom rukom drka svoj kurac. Lana je gledala kao hipnotizirana ne toliko pušenjem koliko veličinom kurca koji je bio pušen, samo je primila Borisa za kurac koji nije bio toliko velik kao u Mađara, ali je imponirao debljinom.

Boris je gledao u Lanu kako je fokusirana na strančev kurac dok sve jače nateže njegov kurac prateći ritam pušenja. Ni sam kako ni što ga je spopalo samo je pitao Lanu bi li voljela probati takav veliki kurac na što mu je Lana odgovorila kako bi samo ako mu ne bi smetalo. Boris se zatim obratio na engleskom pitajući da li se njegova žena može pridružiti, a partnerica joj je samo pokazala prstom da se približi. Lana se stidljivo približavala paru i sjela sa druge strane muškarca, a žena je primila njenu ruku i spustila je na jaja svoga partnera. Lana je počela da miluje strančeva jaja, a Boris je ponovno osjetio kako mu se kurac ukrutio da bi počeo biti sve napaljeniji kada je vidio da Njegova Lana puši kurčinu drugom muškarcu te ga počeo drkati. Zatim se Borisu primakla žena i na engleskom rekla Borisu kako bi bilo u redu da i ona puši njegov kurac. Uhvatila ga je za kurac i počela mu ga pušiti, Boris je uživao kao nikad u pušenju koji je upravo doživljavao jer Lana iako je bila dobra u tome strankinja koja mu je pušila radila je i više nego savršeno. Primio ju je za kosu i počeo sve jače a je nabija na kurac što je ovu još samo više naložilo.

Lana je počela cviliti i stenjati, Boris je pogledao u njihovom pravcu i vidio kako Lana nagužena prima strančev kurac koji je lagano jebao i širio njenu pičku, Boris je na Laninom licu vidio istovremeno bol i zadovoljstvo. Mađarica je prestala sa pušenjem te se pridigla, a Boris je pomislio šta sad jeli moguće da ću po prvi put jebati nečiji čmar. Tako je i bilo ona ga je prekoračila okrenuta leđima uhvatila njegov kurac jednom rukom, a drugom širila guz namještajući njegov glavić na ulaz svoga čmara te je polako počela da se spušta, Borisov kurac ušao je doista lako jer je bio razrađen kurčinom koji je upravo razvaljivao Laninu pičku. (net. hr)Mađarica se počela nabijati na njegov kurac skačući sve jače uzdišući onda je naglo usporila i uhvatila Borisove ruke te jednu stavila na svoju sisu, a drugu na svoj kurac dajući do znanja Borisu šta mu je činiti. Borisu je u početku bilo malo čudno jer po prvi puta drži kurac u svojoj ruci, a da nije njegov.
Mađarica se ponovno počela nasađivati na Borisov kurac, a on je prihvatio igru i jednom rukom milovao njenu sisu štipajući bradavicu dok je drugom(samorijeka0)rukom drkao njen kurac.

Lana i Mađar promijenili su nekoliko poza u kojima je Lana i svršila po nekoliko puta, da bi konačno i Mađar izvadio svoj kurac i počeo svršavati po Laninom trbuhu i sisama. Boris i Mađarica sad već u totalnom transu jebali su se kao životinje pogotovo ona koja je svojim skakanjem razbijala Borisov kurac, Boris je maknuo ruke sa njenih atributa i uhvatio je rukama ispod guzova pomažući joj pri nabijanju. nakon nekog vremena Boris je počeo govoriti kako neće još dugo moći izdržati, a ona ga je hrabrila neka izdrži još malo i neka ga ne vadi van pa je pozvala svoga partnera koji je povukao i Lanu te su počeli njegovoj partnerici naizmjence pušiti i lizati njen kurac i jaja. Boris je kriknuo i počeo svršavati u njen čmar, a ona osjetivši kako je Boris puni svojom spermom počela je svršavati po licu i ustima svome partneru i Lani koja se začudila jer je prvi(@net. hr) put vidjela svršavanje transice, ali je nastavila sa skupljanjem sperme zajedno sa njenim partnerom. Zatim su svi otišli na tuširanje i relaksaciju poslije sexa gdje su se bolje upoznali i dogovorili da zajedno provedu vikend. U tom vikendu Boris i Lana proširili su svoje vidike, a ponajviše Boris kojem mu guza više nije nevina i kako mu je to super osjećaj.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija