Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa bračnim parom!

Ocjena: 2

Ova moja priča mi se desila prošlog leta dok sam radila u jednom baru na moru. Tu sam upoznao jedan bračni par koji su dolazili stalno kod mene na piće. Ona se zvala Marina a on Mario. Imala je trideset i pet godina a on oko četrdeset. Izgledala je prelepo. Imala je dugu crnu kosu, sise su joj bile veličine dobre četvorke. Njene duge noge su došle do izražaja tog ljeta kao i njeno prelepo dupe.

Uvijek se nosila seksi tako da bi stalno isticala svoje velike atribute. Moram priznati da sam se jako ložio na nju i da sam ga čak i nekoliko bacao na nju. I ona je znala da se ložim na nju. Jednu noć došla je sama kod mene u bar i počela da pije. Izgledala je jako seksi u bijeloj uskoj haljini. Njene bradavice su se jasno ocrtale tako da sam skontao da ne nosi brus.

Noć je uveliko trajala a ona je ispijala koktele jedan za drugim.
Kad je došlo vrijeme da završavam smenu ponudio sam se da je otpratim do hotela. Pristala je i krenuli smo zajedno. Za nekih par minuta bili smo ispred njenih vrata. Ponudila me je da uđem na jedno piće. Prihvatio sam i ušli smo. Čim smo ušli počela je da me ljubi i šapuće mi na uho da želi me pored sebe večeras.

Ljubili smo se nekoliko minuta a onda se počela spuštati prema mom šorcu. Kurac mi se bio već podigao kada ga je izvukla napolje. Počela je da ga jako drka, stegla ga je rukom da me je i zabolelo u jednom momemntu. Kad se podigao do maksimuma stavila ga je u usta i počela da puši. Ja sam uživao jako dok gledam kako moj kurac nestaje u njenim lepim ustima.

Uhvatio sam je za kosu i počeo snažno da tucam u usta. Prihvatila je to sa uživanjem. Dok sam ja tucao u usta govorio sam joj kako ću je izjebati jako da neće moći sutra ustati.

Poslije pušenja koje je trajalo desetak minuta ustala je i skinula sve sa sebe a zatim se naguzila prema meni rekavši da želi da je jebem jako otpozadi. Prinio sam svoju veliku kurčinu na ulaz njene pice a onda ga snažno ugurao unutra. Počela je da stenje kao parna lokomotiva. Nabijao sam je na kurac svom žestinom.

Dok sam je jebao rukama sam mijesio njene velike sise. Uvrtao sam bradavice prstima da su postale jako tvrde a nju je sve to jako palilo. Stenjala je i tražila da je jebem još jače. Uhvatio sam je rukama za bokove i počeo da je jebem žestokim tempom. Dok sam je jebao govorila mi je da je jebem kao niko do sada, da je moj kurac najveći do sada koji je jebao.

Govorila mi je da ću je jebati celo leto. To me je jako palilo pa sam je jebao najbrže što sam mogao. Tada je počela da vrišti od užitka i već narednog trenutka da svršava. Svršila je uz veliki urlik a iz njene pičke je krenuo potok sokova. Srušila se na krevet sva iscrpljena.

Ostavio sam je da se odmori jedan minut a onda je okrenuo da legne na leđa. Stavio sam njene noge na moja ramena i ponovo počeo da je jebem. Dok sam je tucao ona je rukama mazila moje telo a zatim ih premjestila na moje guzove i gurala ih prema njoj kako bi još jače ulazio u njenu picu.

Stenjala je jako jer je moj kurac svakim novim ubodom širio njenu usku pičku. Imao sam osjećaj da ulazim do kraja da moj veliki kurac je u potpunosti ispunio njenu usku picu. Jebao sam je ponovo žestoko a ona po drugi put je počela da svršava kao luda.

Rekla je da u životu nije se bolje jebala kao večeras. Stavila je ponovo kurac u usta i počela da ga puši. Pušila ga je dobrih pet minuta. Došlo mi je da svršim. Rekao sam da ću svršiti a ona je nastavila još jače da puši. U narednom trenutku sam je uhvatio za kosu i počeo da punim njena usta svojom toplom spermom.

Nije mogla sve da proguta iako se trudila pa je počela sperma da curi iz njenih usta niz bradu. Ustala je obrisala se a potom me ponudila da se istuširamo zajedno. Prihvatio sam. Uživali smo ispod tuša dobrih dvadeset minuta. Na kraju sam se obukao i krenuo prema svom stanu. Nastavio sam da se viđam sa njom tokom celog leta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija