Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa iskusnom jebačicom!

Ocjena: 4

Moja priča desila se prošle godine tokom ljeta kada sam završio srednju školu. Pošto sam završio odlučio sam da potražim posao. Tražio sam u oglasima neki posao koji bi mi odgovarao i pronašao jedan koji mi se činio da mi odgovara. Otišao sam na razgovor kroz koji dan.

Na razgovoru u kancelariji me je čekala jedna ženska osoba koja se predstavila kao Ana. Ana je bila žena u godinama ali još uvijek je držala do sebe. Imala je otprilike oko četrdeset i pet godina ali imala je jako velike grudi koji su bile jako nemirne u uskom brusu i bijeloj košulji. Kad bi se pokrenula njene sise su se njihale u ritmu kretanja. Guza joj je bila malo poveća ali jako uska za njenu crnu suknjicu ispod koje su se jasno mogle vidjeti tnage koje su se ocrtavale.

Moram priznati da me je to jako napalilo. Dobio sam probni mjesec dana da radim u magacinu. Prolazili su dani a posla i je bila jako mnogo. Nekoliko puta sam primijetio Anu u provokativnoj hanjini tako da sam sada sve više maštao kako izgleda gola i kako bi rado volio da je izjebem. Ljeto je uveliko bilo, napolju prava vrućina a posla sve više. Bio je petak i gotovo svi su otišli kući dok sam ja morao još nešto da složim u magacinu. Mislio sam da nema niko više u firmi i skinuo sam majicu i ostao samo u šorcu jer je napolju bio pakao.

Odjednom se iza mene pojavila Ana u uskoj bijeloj haljini sa velikim dekolteom iz koga su prijetile da ispadnu velike sise. Ja nisam mogao da skrenem pogled sa njih, zbog čega se počeo buditi moj kurac u šorcu. Ona je to primijetila i nasmijala se rekavši da imam nešto veliko u džepu i prstom pokazala na moj kurac. Pogledao sam dolje a moj kurac je polako počeo da viri iz šorca, zacrvenio sam se u licu od sramote. Rekla mi je da će mi ona sada pomoći oko toga.

Prišla mi je i stavila prst na usta kao znak da ćutim i uživam. Spustila se ispred mene i skinula šorc iz koga je izletela moja velika kurčina. U prvi mah je bila iznenađena njegovom veličinom rekavši da je jako lijep primjerak. Počala ga je rukom lagano drkati a zatim ga stavila u usta i počela pušiti. Uvlačila ga je u usta do pola. Nabijala se ustima na moj kurac koliko je god mogla. Dok je pušila moj kurac ja sam iz brusa preko haljine izvadio njene velike sise. Mijesio sam ih i štipao bradavice. To joj je jako prijalo jer sam to znao po mumljanju koje je ispuštala dok joj je moj kurac bio u ustima.

Nakon nekoliko minuta pušenja prešla je na lizanje mojih jaja. Rekla je da želi da je dobro sad izjebem. Ustala je zavrnula suknju ispod koje nije imala gaćice. Ukazala se ispred mene njena prelijepa obrijana pička. Naguzila se ispred mene preko nekih kutija, rukama raširila guzove a ja u jednom potezu se sjurio u nju. Bila je jako mokra unutra tako da je moj kurac lagano ušao u nju. Počeo sam je jebati silovito. Dok sam je nabadao na kurac njene sise su skakale u ritmu jebačine.

Govorila mi je da je jebem kao zadnju drolju, da je razvalim od kurca da ne može hodati. To me je jako palilo da sam je uhvatio rukom za kosu i povukao prema sebi a ona se izvila kao zmija. Želio sam da vidim kako se grči u licu dok je jebem. Drugom rukom sam je udarao po guzi što je nju jako palilo. Nastavio sam je jebati još dobrih desetak minuta u toj pozi a onda mi je rekla da legnem jer želi da se nasadi na moj kurac.

Poslušao sam je, legao sam na pod a ona rukom centrirala moj kurac na otvor njene pičke i u jednom potezu se sjurila na njega. Ostala je tako jedan tren promiješala guzovima malo a zatim počela se silovito nabijati na moj kurac. Dok je skakala na mom kurcu ja sam se igrao njenim velikim sisama. Odjednom počela je da vrišti od užitka i da svršava na mom kurcu. Srušila se preko mene sva crvena u licu rekavši da nikad nije ovako svršila.

Ustala je sa mene i ponovo strpala moj kurac u usta i počela ga pušiti kao luda. Moja sperma se počela polako kretati iz mojih jaja. Rekao sam joj da sam pri kraju i da ću da svršim. Ona je samo još jače ga počela pušiti a ja da punim spremom njena usta. Sve je progutala na kraju i oblizala moj kurac od ostatka sperme.

Ustala je obukla se rekavši da sam dobio posao i prošao probni period. Rekla mi je da će ovo biti naša tajna ali jako slatka jer ćemo ubuduće da jako uživamo. Tako je na kraju i bilo.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija