Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa maminom prijateljicom sa posla!

Moja mama Mira radi u jednoj privatnoj kompaniji ovdje u Zagrebu. Sa njom zajedno radi jedna žena po imenu Sara. Sara ima trideset i sedam godina, razvedena je i ima malog sina. Moja mama se sprijateljila sa njom i često jedna kod druge idu u posjete. Ona često zna da navrati kod nas. Sara izgleda jako jebozovno. Ima jako velike sise, mislim da su petica i poveću guzu, duge noge i ravan stomak.

Ovakvu liniju ima zbog toga što često ide u teretanu i vježba. Oblači se jako izazovno. Uvijek na poslu nosu kratku usku suknju i gore kosulju ispod koje se jasno vidi brus iz koga kipe njene velike sise. Jednostavno izgleda kao neka milf">milfara sa pornića. Nekoliko puta je tako obučena dolazila sa posla kod nas i moram vam priznati da bi istog momenata otišao u wc i ludački ga drkao na nju, zamišljajući kako je jebem.

Jednog petka mama nije otišla na posao jer joj je bilo loše pa me je zamolila da odnesem neke popodne papire na stan do Sare. Pristao sam i negdje oko četiri sata sam se zaputio ka njoj. Pozvonio sam na vrata koja mi je nakon par minuta otvorila. Na sebi je imala kućnu haljinu sa velikim dekolteom tako da sam mogao sada jasno da vidim njene velike sise. Ostao sam da zurim u njene velike sise, sve dok se nije ona nasmijala i ponudila me da uđem.

Išao sam za njom do dnevne sobe. Uvijala je kukovima kao zmija. Moj kurac u trenerci se podigao do maksimuma. Ponudila me je sokom. Moj kurac se sada jasno ocrtavao na trenerci pa sam rukom pokušao da ga sakrijem. Videla je da mi je neprijatno pa me upitala što sam takav. Pogledala je prema dolje i vidjela moju etekciju. Zacrvenio sam se i pokušao da pravdam, dok mi je ona rekla da je to sasvim normalno da muškarci reaguju na žene. Upitala me je da li je ona tako seksi po meni. Klimnuo sam glavom u znak odobrenja.

Rekla mi je da ustanem, što sam i uradio. Tada je skinula u jednom momentu i trenerku i bokserice sa mene. Moj dignuti kurac je izletio napolje. Bila je oduševljena njegovom veličinom i tvrdoćom. Uzela ga je u ruku i počela nježno drkati. Dok ga je drkala gledala me je direktno u oči kao prava jebačica pitajući me da li mi se ovo sviđa. Rekao sam da nastavi a ona je sada skinula i onu haljinu sa sebe. Ispod mene je sada bila žena koju sam zamišljao gola sa njenom velikim sisama i krupnim tamnim bradavicama. Njena pica je bila uredno obrijana.

Rekla mi je da ovo mora ostati naša tajna, na što sam rekao da ne mora da brine. Tada mi je kurac lagano stavila u usta i počela da ga puši. Pušila ga je kao prava profesionalka. Lizala bi ga od glavića do jaja a potom bi uvlačila jaja u njena lijepa usta zatim bi se ponovo naglo nabijala ustima na moj kurac. Vremenom sam se i ja oslobodio pa sam je rukom počeo držati za kosu i nabijati njenu glavu na moj kurac. Pušila mi ga je dobrih pet minuta.

Nakon toga mi je rekla da želi da joj ga stavim među njene velike sise i da je tako tucam. Uzela je svoje velike sise među ruke i stavila moj kurac između njih i počeo sam da je jebem. Moja želja je sada bila ostvarena. Tucao sam maminu prijateljicu među sise sve jače i jače. Ona je počela da stenje i govori kako sam dobar kurati dečko i kako je dobro jebem među sise. Ta njena priča dok sam je jebao me je jako palila. Vidjela je i ona to pa je sve više počela da priča.

Nisam više mogao da izdržim i bio sam pri kraju da svršim. Vidjela je i ona to pa mi je rekla da želi da svršim joj po licu i sisama. Uzeo sam kurac u ruku i nakon par puta drkanja počeo sam da svršavam joj po licu i sisama. Moje spreme je bilo svuda, čak i po njenoj kosi, svršio sam jako. Iznenadila se od kuda mi toliko spemre. Ustala je otišla da se umije. Kada se vratila poljubila me je dok sam ja mijesio njene velike sise.

Rekla mi je da sledeći put ćemo da probamo neke druge stvari. Obukao sam se i krenuo nazad jer je već bilo kasno. Jedva čekam da se nastavim družiti sa njom.

Ocjena priče

3.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 15244

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija