Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksa sa Jasnom drugi dio!!!

Sa Jasnom sa nastavio da se jebem skoro svaki dan. Skoro sad da i nije izlazila iz moga stana najviše smo vrmena provodili u kretevu jebući se. Izlazila je samo kada je trebala uzeti namirnice a onda se ponovo vraćala u moj zagrljaj da se jebemo. Činilo mi se da je želejla da nadoknadi sada svo ono vrijem koje je provela bez kurca. Najviše smo voljeli da se jebemo na bračnom krevetu mojih roditelja i da zamišljamo da smo njih dvoje. To je bilo jako čudno uživjeli smo se u tu ulogu čak smo i počeli da se zovemo jedno drugo imenima mojih roditelja.

Jedno jutro dok smo ležali jedno preko drugog goli Jasna mi je predložila da od danas se zaključavamo u stanu i da se skinemo potpuno goli i da kad god ja poželim i digne mi se kurčina je mogu naguziti. Jako mi se svijdla ta ideja posebno sam je volio gledati kako šeta gola njenu prelijepu dlakavu picu i njene velike sisetine kako se njišu dok hoda. Negdje oko podneva krenula je da ubaci prljavi veš u mašinu a meni se baš u tom trenutku pripiškilo. Kada sam je vidio onako golu i natrćenu nisam mogao da odolim iako sam želio da puknem koliko me je tjerala bešika. Morao sam jače je bilo od mene i sjurio sam kurac tako jako u njenu picu da je udarila glavom u vrata mašine. Polako samo je zajaukala a ja sam počeo je jebati onako jako. Uhvatio sam je rukama za guzove i počeo natezati iz sve snage.

Pošto smo se već dugo vremena jebali sada je moj kurac lagano mogao ući do pola u njenu picu iz koje je počelo da curi kao iz potoka. Raširila je svojim rukama guzove da bi je mogao što bolje jebati a onda počela da me provocira. Tražila je da je jebem kao drolju da joj mojom kurčinom razvalim njenu dlakavu picu. Govorila mi je kako sam odličan jebač i kako ću od sada samo ja da je jebem svaki dan kako želi da bude samo sa mnom. To me je jako palilo da sam je jebao toliko jako da sam mislio da cu mi pući kurac u njenoj pici. Ona je u tom momentu vrisnula i moj kurac je ispao iz nejne pice a sokovi su počeli da izlaze kao da je pukla vodovodna cijev u kupatilu. Pala je na pod od umora sva crvena u licu ali sa osmejhom.

Ja više nisam mogao da trpim mokraću nego sam joj rekao da se polako namjesti ispod mog kurca da legne. Ništa joj nije bilo jasno pomislila je možda da ću i ja da svršim. U tom trenutku sam joj rekao da će sada dobiti besplatno kupanje i počeo da piškim po njoj. U prvi mah se iznenadila ali se zatim opustila a ja sam pišao svuda po njoj po licu, velikim sisama i pici. Ona je toliko uživala da je miješala kukovima a svojim rukama mijesila sise dok bi moja pišaća padala po njima. U duši je bila prava kurvetina. Pošto sam i poslednju kap pišaće prolio na nju naredio sam joj sada da se nabija na moj kurac. Ja sam legao na pod na kome su se izmiješala moja pišaća i njeni sokovi a ona se počela nabijati na moj kurac. Skakala j ena njemu kao na rodeu. Dok se nabijala ja sam svojim rukam mijesio njene sise.

Voljela je jako moj kurac to se dalo primijetiti.
Jebao sam je još jedno pet minuta i želio sam da svršim. Rekao sam joj da sam pri kraju a ona je tada na moje iznenađenje počela se još jače nabijati na kurac. Rekla mi je da želi da joj napunim kurčinu do vrha spermom. Sada sam i ja počeo odozdo da je nabijam još jače, vrtjela je kosom i konačno tres. Spricao sam u velikom mlazu unutrašnjost njene pice. Pala je na moje grudi i ostala da leži ne meni sve dok moj kurac nije ispao iz njene pice iz koje je onda polako se cijedila moje sperma. Rekla mi je da joj je ovo najljepši period života i da mi se želi odužiti tako što će mi prirediti jedno lijepo iznenađenje. Tako je i bilo
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija