Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sestrina prijateljica

Jedan dan preko praznika je došla od moje starije sestre jedna njezina prijateljica kako bi prespavala kod nas u kući. I bila je starija od mene samo dvije godine i izgledala je tako seksi da kada bi je samo vidio nadigrao bi mi se. Tako smo nakon večere otišli svatko u svoju sobu, ja u svoju a sestra i prijateljica u njezinu. Tako nakon nekih pola sata sam čuo kako se moja sestra i ona razgovaraju kako se ona ide tuširati tako da sam otišao do toaleta kad je ona već spustila vodu. WC nam je malo čudnog oblika tako da me nije mogla vidjet kad sam otvorio vrata.

Provirio sam i vidio ju golu pod tušem, imala je velike okrugle sise a da o dupetu ni ne govorim bilo je ogromno i stegnuto, jednostavno izgledala je bolje od porno glumica. Ona je imala 21 godinu taman dovoljno mlada a ipak dovoljno iskusna da mi ga dobro popuši razmišljao sam. Izvadio sam ga van i počeo da ga drkam na njezine ogromne sise. Nakon nekoliko minuta završila se tuširati tako da sam morao da odem u sobu. Prošlo je nekoliko sati i bilo je već poprilično kasno a ja nisam mogao da zaspem jer su mi njezine sise bile stalno na pameti. Tako da sam odlučio da odem na brzinu da kupatila da svršim na nju pa ću valja je izbaciti iz glave. Tako da sam otišao do kupatila, skinuo se i počeo da ga drkam.

Pošto je bilo vrlo kasno smatrao sam da neće nitko doći tako da nisam zaključao vrata. Taman nakon što sam svršio usto sam se kako bi ga obrisao i u tom trenutku je ušla ona, u kratkoj majici u kojoj su joj sise virile pola van i gaćicama gdje joj je dupe bilo skroz vani, a bradavice su joj se ocrtavale preko tanke majice. " Joj oprosti nisam znala da si ovdje.. . I da radiš te stvari" rekla je malo uplašeno. Nisam joj znao što da odgovorim tako da sam samo klimnuo ramenima a kurac mi je stršio naprijed. " Zapravo imaš poprilično velikog " rekla mi je dok mi se približavala a zatim se sagnula i polizala to malo sperme što je ostalo na njemu.

Počela da mi navlači kožicu na kurcu. Krenula je da si ga tura sve do grla, a zatim je izvadila sise iz majice i stavila ga između njih i počela da mi ga drka i liže svaki put kad bi došao blizu usta. Zatim sam je nakon što mi ga je dobro izgrkala skinuo joj gaće i stavio ga u pičku i počeo da je jebem a ona se sam hvatala za usta kako se ne bi čulo njezino stenjanje. Dok sam je tako jebao opalio sam je par puta po dupetu a zatim uhvatio sa sise i počeo ih stiskat. tako sam jebao iz sve snage a u isto vrijeme sam joj stavio jednu ruku na pičku i trljo joj klitoris sa prstima.

Zatim sam legao na tepih u kupaoni a ona mi je skela na kurac koji je svršio i tako se nabadala na njega, a sise su joj skakale skupa sa njom. Zatim se primakla k meni i stavila mi jezik u usta i tako sam joj vrti jezik po ustima dok mi je ona mijesila jaja sa dupetom svaki put kad bi kurac ušao do kraja u njezinu vrelu pičku. Zatim je ona izvadila kurac iz pičke i počela da mi ga ponovo puši i grka iz sve snage.

Dok mi ga je tako pušila sa rukom mi je milovala jaja. Nakon nekoliko minuta sam joj svršio u usta i napunio joj usta sa spermom, a ona je to sve progutala. Zatim smo se obukli i dogovorili da ćemo ovako svaki put kad ona dođe kod nas da prespava da se dobro izjebemo u kupaonici kod budu svi spavali da se lijepo izdovoljimo jedno drugoga. Zatim smo oba dvoje otišli svatko svojoj sobi sa osmjehom na licu. I tako sam je stvarno jebao svaki put kad je dolazila čak i kad je imala dečka jebali smo se nezasitno.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija