Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex na poslu sa šefom

Ocjena: Nije ocjenjeno

Jednog jutra se budim i molim muža za sex , on ništa ne odgovori nego se samo okrenu na drugu stranu . Nisam primila kurac već mjesec dana . Lagano ustanem iz kreveta , spremim plan , obučem kratku haljinu i grudnjak , bez gaća . Djeci sam spremila doručak i otišla na posao .

Čim sam stigla na posao na stolu me dočekala velika gomila papira . Malo pomalo sve sam ih sredila i ispod svih papira dočekala me slika jako velikog kurca i poruka vidimo se u uredu kad završiš smjenu . Ostala sam iznenađena , a plan je krenuo bolje nego što sam mislila .

Po završetku smjene zaputila sam se u šefov ured . Tamo me je dočekao šef sa svojim velikim kurcem . Ja sam se pravila da ne vidim kurac i upitala ga : " Trebali ste me nešto ? " On mi je rekao da mu se približim da ce me razvaliti kao nitko dosad . Ja sam to prihvatila sa oduševljenjem . Stigla sam do njega i počeli smo se ljubiti , a on mi je zavlačio ruku ispod haljine i gurao je u moju mokru pičkicu koja je bila uska jer se nisam dugo jebala .

Par puta sam jako zastenjala . Zatim sam skinula haljinu i grudnjak pa mi je počeo mjesiti i grickati moje krute bradavice . Kako je u uredu imao frižider uzeli smo kocku leda i počela sam mu gutat njegovu veliku kurčinu sa ledom . Nije dugo izdržao , brzo mi je svršio niz grlo . Izvadila sam kurac iz usta i rekla mu gurni mi ga jako dokle god ide . Jako mi ga je gurnuo u moju pičkicu i dobro me jebo . Nakon toga osjetila sam kurac i u guzi . Kada sam se okrenula vidjela sam njegovog mišićavog sina kako mi polako gura u guzu . Jebali su me jako pola sata i onda su mi unutra u isto vrijeme svršili . Kada smo završili sa jebanjem , zavezali su me za stolicu i počeli su se igrat sa mnom i sa sex igračkama . Uživala sam u tome .

Tako smo to radili skoro svaki dan.
Ja sam se uskoro rastala od muža i saznala sam da sam trudna . DNK analizom utvrdili smo da je dijete od sinovog šefa , što mu i nije toliko teško palo . Njegov otac , odnosno moj šef je bio pomalo ljubomoran , ali to sto sam trudna sa njegovim sinom nije nas spriječilo da i dalje prakticiramo grupnjak.


Nakon što sam rodila dijete , zatrudnila sam i sa šefom , tako smo nas troje i dijete i još jedno na putu živjeli u istoj kući , jebali smo se svaki dan dok se u naš život nije umiješala od šefa polukćer , koja je tražila da njoj pripadne njezin tata , odnosno moj šef , a meni šefov sin za sex te da dvaput tjedno imamo grupni sex. Jebali smo se sa kondomima sve dok nisam rodila , a kad sam rodila , desilo se to da ja opet ostanem trudna sa šefom , a ona sa mojim već mužem . Tada kreće prava jebačina , moj šef ne odlazi vise na posao nego ga vodi od kuće , A mi od tada se jebemo 0/24. Tu u priču ulazi šefova bivša žena i moj bivši muž koji su već odavno izgleda zajedno . Došli su na vrata šefove kuće te ga je njegova bivša žena zamolila da ostanu par dana , on je na to pristao .

Ja isprva nisam se obazirala na to da je netko na vratima pa sam se s mužem jebala na kauču . Kada sam vidjela svog bivšeg muža pravila sam se kao da i nije tu samo sam se nastavila nabijat na kurac . On je vidio kakva je situacija u kući pa su i njih dvoje krenuli se jebat . Moj muž nikad nije bio dobar u sexu pa koliko sam vidila sad nije ni novu ženu dobro zadovoljio . Nakon toga smo predložili grupnjak navečer dok djeca spavaju . Svi smo se složili oko grupnjaka . Ja sam bila sa šefom , moj sadašnji muž je sa majkom , a moj bivši muž je bio sa šefovom polukćerkom . Jebali smo se čitavu noć , a ujutro mi ženske nismo mogle hodat koliko nas je guza bolila .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina