Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex na poslu sa šefom

Jednog jutra se budim i molim muža za sex , on ništa ne odgovori nego se samo okrenu na drugu stranu . Nisam primila kurac već mjesec dana . Lagano ustanem iz kreveta , spremim plan , obučem kratku haljinu i grudnjak , bez gaća . Djeci sam spremila doručak i otišla na posao .

Čim sam stigla na posao na stolu me dočekala velika gomila papira . Malo pomalo sve sam ih sredila i ispod svih papira dočekala me slika jako velikog kurca i poruka vidimo se u uredu kad završiš smjenu . Ostala sam iznenađena , a plan je krenuo bolje nego što sam mislila .

Po završetku smjene zaputila sam se u šefov ured . Tamo me je dočekao šef sa svojim velikim kurcem . Ja sam se pravila da ne vidim kurac i upitala ga : " Trebali ste me nešto ? " On mi je rekao da mu se približim da ce me razvaliti kao nitko dosad . Ja sam to prihvatila sa oduševljenjem . Stigla sam do njega i počeli smo se ljubiti , a on mi je zavlačio ruku ispod haljine i gurao je u moju mokru pičkicu koja je bila uska jer se nisam dugo jebala .

Par puta sam jako zastenjala . Zatim sam skinula haljinu i grudnjak pa mi je počeo mjesiti i grickati moje krute bradavice . Kako je u uredu imao frižider uzeli smo kocku leda i počela sam mu gutat njegovu veliku kurčinu sa ledom . Nije dugo izdržao , brzo mi je svršio niz grlo . Izvadila sam kurac iz usta i rekla mu gurni mi ga jako dokle god ide . Jako mi ga je gurnuo u moju pičkicu i dobro me jebo . Nakon toga osjetila sam kurac i u guzi . Kada sam se okrenula vidjela sam njegovog mišićavog sina kako mi polako gura u guzu . Jebali su me jako pola sata i onda su mi unutra u isto vrijeme svršili . Kada smo završili sa jebanjem , zavezali su me za stolicu i počeli su se igrat sa mnom i sa sex igračkama . Uživala sam u tome .

Tako smo to radili skoro svaki dan.
Ja sam se uskoro rastala od muža i saznala sam da sam trudna . DNK analizom utvrdili smo da je dijete od sinovog šefa , što mu i nije toliko teško palo . Njegov otac , odnosno moj šef je bio pomalo ljubomoran , ali to sto sam trudna sa njegovim sinom nije nas spriječilo da i dalje prakticiramo grupnjak.


Nakon što sam rodila dijete , zatrudnila sam i sa šefom , tako smo nas troje i dijete i još jedno na putu živjeli u istoj kući , jebali smo se svaki dan dok se u naš život nije umiješala od šefa polukćer , koja je tražila da njoj pripadne njezin tata , odnosno moj šef , a meni šefov sin za sex te da dvaput tjedno imamo grupni sex. Jebali smo se sa kondomima sve dok nisam rodila , a kad sam rodila , desilo se to da ja opet ostanem trudna sa šefom , a ona sa mojim već mužem . Tada kreće prava jebačina , moj šef ne odlazi vise na posao nego ga vodi od kuće , A mi od tada se jebemo 0/24. Tu u priču ulazi šefova bivša žena i moj bivši muž koji su već odavno izgleda zajedno . Došli su na vrata šefove kuće te ga je njegova bivša žena zamolila da ostanu par dana , on je na to pristao .

Ja isprva nisam se obazirala na to da je netko na vratima pa sam se s mužem jebala na kauču . Kada sam vidjela svog bivšeg muža pravila sam se kao da i nije tu samo sam se nastavila nabijat na kurac . On je vidio kakva je situacija u kući pa su i njih dvoje krenuli se jebat . Moj muž nikad nije bio dobar u sexu pa koliko sam vidila sad nije ni novu ženu dobro zadovoljio . Nakon toga smo predložili grupnjak navečer dok djeca spavaju . Svi smo se složili oko grupnjaka . Ja sam bila sa šefom , moj sadašnji muž je sa majkom , a moj bivši muž je bio sa šefovom polukćerkom . Jebali smo se čitavu noć , a ujutro mi ženske nismo mogle hodat koliko nas je guza bolila .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija