Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa kineskom maserkom

Šetao sam ulicom toga grada i ugledao maleni natpis "Massage" ispisanom crvenim slovima.. .
Promislim sam sa sobom, da imam vremena, taman da se malo opustim i tako sam osjećao nekakvu bol u vratu.. .
Par skala prema dolje sa ceste je vodilo do ulaznih vrata gdje je visio jedan mali konopčić za potezanje umjesto tipkala za zvono. Potegao sam konopčić i oglasilo se malo zvonce.. . nisam dugo čekao a vrata su se polako otvorila.. . ugledao sam stariju kinesku maserku koja mi se nasmješila i gestom s dalekog istoka naklonila.. . naklonio sam se i ja, jer nisam htio ispasti seljak sa brdovitog balkana.. hehe
Pokazala mi je gdje da odložim cipele i dala mi je par sandala za nošenje.. .
Obukao sam te natikače i kineska maserka me je uhvatila za ruku i krenula prema masažnim odajama.. .
Prostor i hodnik je bio malen, ali dobro organiziran i rasporedjen.. . ventilatori su hladili prostor tako da se čula njihova vrtnja i tiha opuštajuća muzika dalekog istoka.. . došli smo na nešto nalik recepciji gdje je sjedila još jedna mlađa kineskinja, koja se podigla i naklonila mi se kad smo došli.. . platijo sam sat vremena masaže nešto vrlo jeftino sjećam se, .. . trebalo je doći do zamjene njih dvije i ova mlađa da me uzme za masažu, ali ja sam htjeo da me masira baš ova starija kineskinja.. . mislim se u sebi da ova starija ima više iskustva u masaži vrata i da će mi to pomoći.. . a do sexa mi nije ni bilo tada.. .
Starijoj maserki sam primjetio sjaj u očima kad san poželio nju da me masira, to joj se jako svidjelo.. . opet me uzela za ruku i otvorila jedna vrata malene sobice.. . ušli smo i ona mi je pokazala stol za masažu, ručnik i jednokratne gaćice. U kutu je bila tuš kabina, ali nije mi se baš dalo tuširati jer sam bio čist. Kineskinja je izašla i zatvorila vrata puštajući me da se raskomodim.
Skinuo sam se i objesio robu na vješalicu, obukao one jednokratne gaćice i sjeo na stol. U rukama sam držao nešto novaca da tipujem maserku da me tako bolje izmasira.. . Nije prošlo dugo vremena i kineskinja je pokucala i ušla.. . nasmijali smo se jedno drugome, a ona je odmah promeškoljila moja dlakava prsa.. . svidio sam joj se.. . voljela je dlakave muškarce.. .
Rekla mi je da legnem na prsa, a ja sam joj malo pokazao da me stražnji dio vrata malo zateže.. . Gurnuo sam joj u ruku mali svežanj tog novca za napojnicu.. . ona se zahvalila i naklonila.. .
Prošla je rukama to mjesto vrata i pogladila me po glavi.. .
Uljem je namazala ruke i masaža je započela.. . znala je vraški dobro svoj posao, masirala je noge i leđa prokleto dobro.. . stala je sisama ispred moje glave i masirala mi je leđa.. . polako se približavala sisama mojoj glavi dok me nije počela dodirivati.. . sve više i više je dodirivala tim dojkama moju glavu i ja san osjetio jebozov te maserke.. .. kurac mi se počeo propinjati u onim jednokratnim gaćama.. .. primjetila je da uživam i otkopčala svoj dekolte tako da je sada golim sisama lupkala po mojoj glavi.. .
Bol u vratu me je prošla trenutačno i osjetio sam kako mi kurčina poprima punu veličinu.. . nisam htio propustiti taj dobar feeling već sam rukama obgrlio guze od maserke i počeo ih milovati.. . požudno je uzdahnula i ja sam zavukao ruku u njene tanke hlače da nađem put do pičića.. . lagano je zavrtjela guzama, a ja sam joj bezobrazno gurno prst u pičku.. . ona je sa mojih ledja prešla masiranjem moje guze i prepona. Polako je tražila da dopre do kurčine ali to nije bilo baš moguće jer sam ležao na njemu.. . moj prst joj je već duboko prodirao u pičku, al ona je stala i rekla mi da se okrenem i legnem na leđa.. .. okrenuo sam se u trenu, a kineska maserka je ostala zabezeknuta kad je vidjela moju kurčinu i dlakava prsa.. . tiho mi je šapnula da voli dlake i bigy dicky! .. .. onako napaljen tražio sam da se skine i zajaši moju kurčinu.. . napravila je to bez pogovora jer i napojnicu koju sam joj dao na početku bila je dobra.. .
Rukom je prodrkala moju mokru kurčinu i krenula staviti prezervativ.. . obavila je to bez problema, jer sigurno ima veliko iskustvo u tome pomislio sam u trenu!
Popela se na stol i opkoračila me.. . namjestila je moju kurčinu pred ulaz od pice i počela se trljati.. . oči su joj zakolutale od uzbudjenja.. . voljela je kurac i radila je taj posao iz želje za sexon.. . tiha muzika je nakratko stala i počela sa promjenjenim ritmom koji je bio malo sad brži, baš kako je odgovaralo situaciji.. . nagnula se i dala mi je poljubac i potom usmjerila moju kurčinu u njezinu picu.. .
Bio je to dobar osjećaj, mada je bila malo starija, a koliko baš neznam, jer je teško procjeniti godine azijatima.. .. znala se jebavati.. .. klizila je lagano po kurcu gore dole i svakim ubodom sve više ga je trpala u svoju picu.. . pomislijo sam kako se dobro karaju ove kineskinje.. . sad znam i zašto je Kina najmnogoljudnija zemlja i ima ih preko miljardu stanovnika.. . radi jebeno dobrog sexa! Ove pičke su neuništivo dobre.. . kad se pojebu sa kinezima, ovi šljakaju za šaku riže i netreba in više ništa u životu osim tako dobre jebačine! ! !

Jahala je moju kurčinu i uvijala se kao neka djevica koju prvu put jebem! Okrenula se na stolu i sada sam joj gledao u leđa.. . ta mi poza i nije toliko napeta, jer nevidim koga jebem, pa sam je ubrzo namjestio u doggy style.. . odmah je pristala i isprčila guzu.. . rukama se držala se za stol.. .. bila je starija sa većim sisama, ali majušnije građe tako da sam se ja brzo predigao sa stola i ščepao s guza i usadio kurčinu u tu pičku.. .. lijepo smo se jebavali i uživali smo u tome.. .
Negdje sam pročitao da azijatke baš vole europljane jer smo fizički jači i imamo velike kurce za razliku od malih kineskih kuraca.. .
Sve u svemu uvlačio sam ga toj maserki s guza punih 5-6 minuta, i onda mi je na pamet palo da joj se malo poigram sa šupčićem pa ako hoće.. . zabijo sam joj prst u dupe a ona je rukom za koju sam mislio da će odgurnuti moj prst u šupku stala grčevito nabijati još jače.. . bila je prava napaljenica.. . gurao sam joj prst u šupak, a kurčinu zabijao u pičku.. . osjetio sam nalet sperme u jajcima, pa sam ga izvadio.. . kineskinja je još isprčavala svoju guzicu, širila noge i namještala se, što mi je dalo malo vremena da odgodin svršavanje.. .. zgrabila je rukom moju kurčinu da ga malo prodrka i namjesti prezervativ, a zatim ga lagano namjestila na svoj šupak.. . polako sam ga gurao da ne rasporin tu kinesku drolju.. . uživala je.. . stavio sam ga do pola i ona se počela gibati a ja sam mirovao.. . šupčila se kao mladica.. .
Guzijo sam je neko vrijeme a onda sam
osjetio sam nalet sperme u kurčini i ovaj put se nisam moga se zaustaviti.. .. izvadio sam kurac iz šupčine kurvetine i skinuo prezervativ.. . kinezica je spojila svoje sise rukama i prizivala da joj svršim po sisama.. . to sam i učinio.. . bijeli mlazevi su špricali kinezici po sisama, a onda sam par zadnjih mlazeva usmjerio prema njezinom licu i svršio.. . kinezica je bila okupana cijela, sperma joj se cijedila niz obraze.. . nešto je mrmljala na kineskom i brisala spermu s lica.. . hehe.

Dobro sam je izjebao.. .. ušla je u tuš kabinu da se istušira, a ja sam ušao za njome.. . tuširali smo se zajedno i mazali sapunicom jednom drugom tijelo.. . kako se trljala od mene to me je jako napalilo i kurčina mi se iz mlohavog stanja predigao u "heil hitler" stanje.. . hehe

Kinezica je u čudu promatrala moju batinu u erekciji i nije joj bilo krivo.. .. pitao sam je bi li volila da je izjebem ode pod tušem.. . ona je kimnula glavom.. . izašao sam na tren iz tuš kabine da navučem prezervativ na svoju kurčinu koja je stršila.. .. kinezica je milovala i širila svoju pičku u tuš kabini.. . pridigla je jednu nogu i pozvala me da ga zabijem.. . ušao sam u tuš kabinu a kinezica me rukama zagrlila oko vrata.. . zabijo sam svoju kurčinu u njezinu pohotnu picu.. . jebavala se kao ždrijebica.. .
Rasturao sam joj pičić i uživali smo zajedno.. . dahtala je na mojem ramenu i počela izgovarati riječi na kineskom.. . zabijao sam ga do kraja i osjećao kako mi jaja se tucaju u kinesku pičku.. . osjetio sam nalet sperme i izvadio kurčinu iz pice, strgao prezervativ i špricao kinezici po guzici koja je sama ponudila za prskanje.. .
Još sam je zamolio da mi malo opere leđa što je kinezica napravila.. . izašli smo iz kabine, sušili jedno drugo sa ručnicima.. . kinezica me poljubila, obukla se i izašla iz prostorije.. . ja sam se obukao i izašao iz prostorije, te sam vidio kinezicu kako priča sa svojom mladjom kolegicom za recepcijom.. . nešto su se cerekale.. . drolje.. .

Odlučijo sam obući cipele, ali me mladja kolegica maserka ponudila sa čajem i stala se izvinjavati jer ga je zaboravila donijeti na početku masaže.. . dobro, kažem, i sjednem tren sa njom popiti čaj koji mi je ponuđen.. ..
Nisam ništa ni sumnjao da će se opet dogoditi, dok mi mlada kinezica nije stavila nogu preko moje noge.. . uh kažem sebi, sigurno joj je kolegica ispričala koliko dobro jebem pa se i ova mlađa uželila dobrog kurca.. ..
Imao sam još vremena.. .

Što se onda dogodilo.. . čitajte u nastavku.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija