Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa mojom djevojkom

Ja i moja djevojka
smo išli prema mojoj kući.

Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela, joj kakve je samo dobre noge imala mmm,a i sada također ima.Sise je imala kao dvije dinje i jako utegnute.U mene kurac se digao kao palica na pomisao o njima.

Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene sise kao dvije zrele dinje i njenu guzu kao salivenu za guziti.

Ona je gledala u mene svojim lijepim jebozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe jebao,guzio,igrao se tvojima sisama.

A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog kurca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav napaljen i spreman za sex.

Skinuo sam pantalone i kurac je izletio ispred njenih usta. Ona ga je nježno uzela i počela drkati, a meni je sve to bilo ugodno. Onda ga je polako uvlačila u usta, a drkotina je izlazila i svršila je. Onda je skinula minicu i tangice.

I vidio sam njenu obrijanu pičku i rekla je:

- Hajde što gledaš.

Ja sam prvo počeo nježno jezikom lizati i lizati tako jedno oko 10 minuta onda sam počeo stavljati svoj kurac u njenu vrelu pičku.
Ona je uzvikivala:

- Ahhhhhh, uuuuuuuuuuh...

Stemnjala je. Onda je skinula bretele i grudnjak i ispred mene su izletjele dvije ogromne sise kolike do tada nisam vidio.

Ja sam počeo jezik polako vući po bradavici polako i nastavio sam cijelom sisom. Onda sam je snažno počeo jebavat, a ona je jaukala stenjala, jecala i govorila je kako joj to dobro radim.

Razvalio sam joj pizdu. Obukli smo se i odvezao sam je kući i ona je rekla da svaki dan želi da je jebem,a ja sam rekao naravno da može i otada pa sve do danas je jebem.

To mi je bio najbolji seks u životu, a i njoj je. Ali sise i pička su joj najbolji dijelovi tijela mmmmmm.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija