Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex sa mojom djevojkom

Ocjena: 1.8

Ja i moja djevojka
smo išli prema mojoj kući.

Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela, joj kakve je samo dobre noge imala mmm,a i sada također ima.Sise je imala kao dvije dinje i jako utegnute.U mene kurac se digao kao palica na pomisao o njima.

Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene sise kao dvije zrele dinje i njenu guzu kao salivenu za guziti.

Ona je gledala u mene svojim lijepim jebozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe jebao,guzio,igrao se tvojima sisama.

A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog kurca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav napaljen i spreman za sex.

Skinuo sam pantalone i kurac je izletio ispred njenih usta. Ona ga je nježno uzela i počela drkati, a meni je sve to bilo ugodno. Onda ga je polako uvlačila u usta, a drkotina je izlazila i svršila je. Onda je skinula minicu i tangice.

I vidio sam njenu obrijanu pičku i rekla je:

- Hajde što gledaš.

Ja sam prvo počeo nježno jezikom lizati i lizati tako jedno oko 10 minuta onda sam počeo stavljati svoj kurac u njenu vrelu pičku.
Ona je uzvikivala:

- Ahhhhhh, uuuuuuuuuuh...

Stemnjala je. Onda je skinula bretele i grudnjak i ispred mene su izletjele dvije ogromne sise kolike do tada nisam vidio.

Ja sam počeo jezik polako vući po bradavici polako i nastavio sam cijelom sisom. Onda sam je snažno počeo jebavat, a ona je jaukala stenjala, jecala i govorila je kako joj to dobro radim.

Razvalio sam joj pizdu. Obukli smo se i odvezao sam je kući i ona je rekla da svaki dan želi da je jebem,a ja sam rekao naravno da može i otada pa sve do danas je jebem.

To mi je bio najbolji seks u životu, a i njoj je. Ali sise i pička su joj najbolji dijelovi tijela mmmmmm.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina