Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa šeficom 2

Sutradan sam došao na radno mjesto i u uredu me dočekalo neko pismo, bilo je u plavoj koverti i već sam se uplašio da se radi o otkazu. Drhtavim rukama otvorio sam pismo i vidio da se radi o izvještaju za promaknuće. Šefica mi je dala promaknuće u njezinog zamjenika ili poddirektora tvrtke. To je najbolja pozicija u tvrtci i svi smo naporno radili za tu poziciju, ali očito je šefica odabrala mene i meni to u potpunosti odgovara. Otišao sam do njezinog ureda, zatvorio sam vrata i samo sam ju zagrlio. Nije se ni nadala samo sam ju zagrlio i rekao joj hvala. Pitao sam ju da li bi htjela svratiti kod mene poslije posla i pristala je.

Otišao sam taj dan malo ranije da mogu sve pripremiti prije nego ona dođe. Kupio sam nam vino i ono što ću praviti za večeru. Kada sam napravio večeru sredio sam se i spremio te pričekao nju da dođe. Kada je došla prvo je mislila da je na pogrešnom mjestu jer je moja kuća izgledala božanstveno. Nije prevelika, ali je cijela uređena u modernom stilu kakva nije ničija, a garažu nije ni vidjela što je i bolje jer ju nisam htio praviti ljubomornom.

Dok smo večerali pričali smo o svemu i kroz priču je doznala da meni taj posao u tvrtci ni ne treba jer imam dovoljno drugih prihoda, ali jednostavno volim raditi taj posao i još za takvu šeficu nije problem. Nakon večere i čaše vina odveo sam ju u krevet gdje smo se počeli ljubiti i polako skidati. Ljubio sam ju po usnama i polako prelazio na vrat. Krenio sam niže, ali sam se vratio na njene usne opet. Pomogao sam joj skinuti haljinu i otkopčati grudnjak. Zatim sam ju ponovno počeo ljubiti i spustio sam se do njenih grudi. Ljubio sam joj grudi i lizao ih. Mijesio sam i mazio. Zatim sam se spustio niže. Poljubio sam joj trbuščić i silazio sve niže i niže dok nisam došao do njezinih gaćica. Ljubio sam joj vrh gaćica, a zatim sam ljubio i njenu pičkicu preko gaćica. Polako sam joj skinuo i gaćice, a onda ju još malo izazivao ljubeći joj bedra i samo polagano prilazeći njenoj pičkici. Napokon sam ju dovoljno izludio da mi sama zabije glavu na svoju pičkicu nakon čega sam ju počeo i lizati. Lizao sam ju cijelu. Njene usne sam lizao lagano jezikom i počeo vrtiti po njima. Polizao sam svoje prste i polako ih počeo gurati u nju. Osjetio sam po njenom tjelu da joj paše to što radim. Napokon sam joj počeo lizati i klitoris. Lizao sam joj klitoris i sisao ga da vrišti od uzbuđenja.

Nakon nekog vremena izvadio sam prste iz njene pice i polizao ih. Prišao sam joj i samo ju poljubio. Okrenuo sam se na leđa, a ona je krenula svoje. Počela me gristi po vratu i grebati po prsima. Klizila je tako po mojim prsima i stomaku do mojih hlača. Svukla ih je brzo kao i moje boxerice i moj kurac je ostao uspravno stajati nakon tolikog uzbuđenja. Počela mi je češkati jaja i meni je to jako godilo. Stavila je napokon moj kurac u usta i počela ga pušiti i bolje nego dan prije. Pušila ga je duboko dokmi je u isto vrijeme masirala jaja. Izvadila ga je iz usta i počela vrtiti jezikom po njemu. Lizala ga je cijelo od glavića prema dolje prelazeći i na moja jaja. Bila je jako vješta i nisam mogao izdržati bez da svršim. Počeo sam svršavati, a ona je probala sve progutati i uspjela je veći dio, a ono što nije to je kasnije očistila jezikom. Pokupila je svu spermu i pogledala me sa smješkom.

Počela ga je drkati dok se nije u potpunosti digao opet i bio spreman za drugu rundu. Za rundu kada ga trebam staviti u nju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija